Varaa online

Amerikanholidays.fi » Info » Yrityksestä

Yritysinfo

American Holidaysin tavoitteena on tuoda markkinoille uusia ja erilaisia matkapaketteja Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Islantiin. Matkatarjontaamme kuuluu omatoimisten matkojen lisäksi aktiviteetti-, lento-, bussi- ja junamatkoja Pohjois-Amerikassa. Kauttamme voi varata myös englanniksi tai suomeksi opastettuja kiertomatkoja tai erilaisia autopaketteja.

 

Kaikkiin Amerikan matkoihin, jotka Icelandair operoi, on mahdollista yhdistää pysähdys Islannissa 1-6 vuorokautta lentolipputyypistä riippuen. Kauttamme voi myös ostaa muiden lentoyhtiöiden Amerikan sisäisiä lentoja.

 

American Holidaysilla on myös vahva osaaminen ryhmämatkojen järjestämisessä Islantiin ja Amerikkaan.

 

Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille American Holidays on turvallinen. Vuosittain kansainvälinen Bisnode luokituslaitos analysoi matkanjärjestäjien luottokelpoisuutta. Yrityksemme on luokiteltu korkeimpaan AAA luottoluokitukseen.

 

 

Tuotevalikoimassamme olemme kiinnittäneet huomiota tuottajien ympäristöohjelmiin. Hotellit ja oheispalvelujen tuottajat, joilla on ympäristöohjelma, on merkitty ekomerkillä. Ympäristöohjelmiin voi tutustua tarkemmin kunkin tuottajan omilla nettisivuilla. Pyrimmekin lisäämään ympäristövaikutukset huomioivia tuottajien määrää. Päivitämme uusimmat yhteistyökumppanimme aina nettisivuillemme.

 

Myös Icelandairilla matkustavilla on mahdollisuus korvata lennon aiheuttamat hiilipäästöt Iceland Carbon Fundin kautta. Yritys istuttaa puita lennon hiilipäästöjä vastaavan määrän, joka riippuu lennon pituudesta. Edestakainen matka Islantiin tuottaa muun muassa hiilipäästöjä 4 puun verran. Puiden istutus on erityisen tärkeää Islannissa, sillä se vähentää eroosiota, joka on Islannin suurin ympäristöongelma.

Lisää tietoa Iceland Carbon Fundista: www.kolvidur.is

 

American Holidays -matkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii suomalainen

Travel Specialist Group Oy

Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

Travel Specialist Groupin kuluttajavirastonumero on 3685/00/Mj ja kaupparekisterinumero 531.816