Varaa online

Amerikanholidays.fi » Islanti

Islannin matkapaketit

Autopaketit

Tutustu laajaan valikoimaamme Islannin autopaketteja, joihin sisältyy mm. majoitukset, autonvuokraus herkkuineen ja valmis matkareittiehdotus. Paikanpäällä voit keskittyä itse lomasta nauttimiseen.  

Erikoismatkat

Islannissa tapahtuu ympäri vuoden! Järjestämme erikoismatkoja Reykjavikin suosituimpiin tapahtumiin ja konsertteihin. Tutustu matkavalikoimaamme. 

Kaupunkilomat Reykjavik

Reykjavikin hotellilomilla voit itse valita lähtöpäivän, matkan pituuden ja rakentaa oman matkaohjelman laajasta retkivalikoimastamme. Viihtyisän Reykjavikin lisäksi voit vuokrata auton ja ihastua Islannin maaseutuun. 

Stopover Reykjavik

Hyödynnä etusi matkustaessasi Icelandairilla Amerikkaan ja tee Stopover-pysähdys Islannissa ilman lisämaksuja lentolippuusi. Koe saagojen saaren parhaat palat upeista luonnonnähtävyyksistä vauhdikkaaseen yöelämään. 

Islanti

Jään ja tulen maa
Islanti on syntynyt tulivuorenpurkausten seurauksena kahden mannerlaatan väliin. Islannin erikoisuuksia ovat toisaalta tulivuoret ja kuumat lähteet (geysirit) ja toisaalta valtavat jäätiköt. Eksoottinen luonto tarjoaa mahdollisuudet mieleenpainuviin elämyksiin kaikkina vuodenaikoina.

Satojen vuosien historiaa
Ensimmäiset asukkaat asettuivat asumaan Islantiin jo 870-luvulla. Islanti oli itsenäinen valtio 900-luvulta vuoteen 1262, jolloin se joutui Norjan alaisuuteen ja sittemmin yhdessä Norjan kanssa Tanskan hallintaan. Vuonna 1904 Islanti sai sisäisen itsehallinnon ja 1918 siitä tuli oma valtionsa, jolla oli yhteinen kuningas tanskalaisten kanssa. Vuonna 1944 Islanti julistautui täysin itsenäiseksi ja sille valittiin ensimmäinen presidentti.

 

Dynaaminen, kasvava talous
Tämän päivän islantilainen hyvinvointiyhteiskunta toimii monessa mielessä tuttuun pohjoismaiseen tapaan. Maassa on korkea koulutus- ja sivistystaso. Karu luonto ja ankarat olosuhteet ovat muovanneet islantilaisista yritteliäitä ja ennakkoluulottomia ihmisiä, jotka eivät pelkää riskejä.

 

Teknologian hyödyntämisen edelläkävijä
Modernin teknologian hyödyntämisessä Islanti on edelläkävijä. Maassa on asukaslukuun nähden eniten pankkikortteja maailmassa ja luottokortilla voi maksaa jopa nakkikioskilla. Islantilaiset kuuluvat myös maailman ahkerimpiin matkapuhelinten ja Internetin käyttäjiin. Kokousvieraiden käytettävissä ovat huippuluokan AV-välineet ja tietoliikenneyhteydet.

 

Lisätietoja:
www.islanti.fi
www.visiticeland.com