Varaa online

Amerikanholidays.fi » Islanti » Autopaketit

Autopaketit

alk. 420 €
Valitse

Highlights of Iceland

6 pv  ajomatka n. 1450 km

Sopii autoilijalle, joka haluaa nähdä mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Nähtävyyksiä matkan varrella: Mm. Gullfossin ja Seljalandsfossin vesiputoukset, geysirit, Jökulsárlón- jäätikkölaguuni, itävuonot, Mývatn-järvi...


alk. 445 €
Valitse

Leisure Self-drive

12 vrk  ajomatka n. 1700 km

Matkaa rauhallisesti ympäri Islantia ja Snaefellsnessin niemenkärkeä. Koe Islannin parhaat palat! Näe Hraunfossarin vesiputoukset, Snaefellsnesin jäätikkö, Breidafjördurin lahti, Mývatn-järvi, itäiset vuonot, Jökulsárlónin jäätikkölaguuni...

alk. 900 €
Valitse
alk. 1040 €
Valitse
alk. 1040 €
Valitse
alk. 915 €
Valitse

Hiking Explorer

Nauti maisemista ja kauniista luonnosta Islannin vaelluksellasi. Näe useita fantastisia paikkoja, joiden olemassaolosta ei moni tiedä.

alk. 635 €
Valitse
alk. 815 €
Valitse

Autopaketit

Autopaketit on helppo tapa tutustua Islantiin omatoimisesti. Paketteihin sisältyy auton vuokraus, majoitukset aamiaisella, hyvä tiekartta, GPS-navigaattori ja englanninkielinen matkareittiehdotus. Kun kaikki on etukäteen varattu ja maksettu, voit keskittyä lomallasi itse matkasta nauttimiseen.

Maaseutumajoitukset ovat maatiloilla tai majataloissa. Useimmissa autopaketeissa voit itse valita haluamasi majoitustason joko jaetulla kylpyhuoneella tai omalla kylpyhuoneella. Autopakettien hintoihin ei sisälly lentoja Islantiin eikä majoitusta Reykjavikissa ellei toisin mainita. Katso Reykjavikin lento+hotellimatkoja tästä.