Varaa online

Amerikanholidays.fi » Islanti » Autopaketit » Hiking Explorer

Hiking Explorer

Matkaohjelma


Saapumispäivä

Lentokenttäkuljetus Reykjavikiin ja majoittuminen (Reykjavikin majoitus lisämaksusta).


Päivä 1 ja 2 Etelä-Islanti

Tutustu Thingvellirin kansallispuistoon. Tee 4-5 tunnin vaellus Hengill ja Nesjavellir geotermisella alueella unohtamatta Gullfossin vesiputousta, Geysiriä ja kuumien lähteiden aluetta. Lähde tunnin kävelylle Skógará joen suuntaisesti kohti Fimmvörðuhálsia tai vaella Þríhyrningurille lähellä Hvolsvöllluria, josta on upeat näkymät yli Eyjafjallajökull jäätikön. Yöpyminen Gullfoss ja Geysir-alueella 2 yötä.


Päivä 3 ja 4 Borgarfjörður

Reipasta kävelyä Glymurille, joka on Islannin korkein vesiputous tai patikoi Grábrókin 173 metrin kokoiselle kraaterille, joka muodostui purkauksen yhteydessä alle 3000 vuotta sitten. Vaelluksen sijaan voit myös tehdä veneretken Snaefellsnesistä ja nähdä monipuolista linnustoa. Yöpyminen Borgarfjörður/Hrutafjörður alueella 2 yötä.


Päivä 5 ja 6 Pohjois-Islanti

Vaella Þórðarhöfðille, jota pidetään hyvin vanhan ja suuren sammuneen tulivuoren jäänteinä. Käy Kolugljúfur kanjonissa ja kylve Grettislaugin altaassa. Vaella Sauðárkrókurin vieressä olevalle Tindastóll vuorelle. Koskenlaskua (luokka II ja IIII) tarjolla Skagafjöðurissa (lisämaksu). Yöpyminen Skagafjörðurin alueella 2 yötä.


Päivä 7 Reykjavik

Rentoudu yhdessä Reykjavikin monista maauimaloista. Sininen laguuni on jokaisen matkailijan "must"-kohde. Majoitus Reykjavikissa (lisämaksu).


Henkilöautot

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Kia Picanto
Z 4 5 2 Bensiini Manuaali Ei
Suzuki Swift
A 5 5 2 Bensiini Manuaali Ei
Volkswagen Golf
B 5 5 3 Bensiini Manuaali Ei
Toyota Corolla
C 5 4 3 Bensiini Manuaali Kyllä
Skoda Oktavia
S 5 4 3 Diesel Manuaali Kyllä
Skoda Octavia Combi
N 5 5 4 Diesel Manuaali Kyllä
Skoda Octavia Combi AWD
D 5 5 4 Diesel Manuaali Kyllä

4x4

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Suzuki Vitara
F 5 5 3 Bensiini Manuaali Kyllä
Toyota RAV4
G 5 5 3 Bensiini Manuaali Kyllä
Kia Sorrento
H 5 5 4 Diesel Auto Kyllä
Toyota Landcruiser 4DW
I 5 5 5 Diesel Auto Ei
Land Rover Defender
K 7 5 2 Diesel Manuaali Ei

Tila-autot

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Ford Galaxy
M 7 5 2 Bensiini Manuaali Kyllä
Renault Traffic III
J 9 4 6 Diesel Manuaali Ei
Ford Transit Van
E 14 5 3 Diesel Manuaali Ei

Majoitusvaihtoehdot:

Tarjonta vaihtelee neljän huoneen maatiloista 140 ihmistä majoittaviin maaseutuhotelleihin. Useimmat maatiloista sijaitsevat hiljaisella maaseudulla, jossa on aikaa rentoutua ja nauttia Islannin upeasta luonnosta. Jokaisella maatilalla on omanlainen tunnelmansa ja ominaispiirteensä. Kaikilla tarjoamillamme maatiloilla panostetaan luonnon rauhaan ja hyviin palveluihin.

Majoitus maatilalla:

Vieraat majoittuvat isäntäväen luona. Huoneet ovat yksinkertaisia, mutta mukavia ja hyvin varusteltuja. Joissain huoneissa on yksityiset kylpyhuonetilat.

 

Guesthouse tyyppinen majoitus maatilalla: Huoneet saattavat sijaita samassa rakennuksessa kuin isäntäväen, mutta erillään heidän kodistaan. Vierastalossa on jaetut tai yksityiset kylpyhuonetilat.

Maaseutu hotelli: Kaikissa huoneissa on yksityiset kylpyhuonetilat ja ne ovat paremmin varusteltuja. Hoteleissa on tarjolla lisäpalveluita ja –tiloja.

 

Vouchereissa on merkittynä GPS-koordinaatit kaikkiin majoituksiin. GPS-navigaattori sisältyy kaikkien autopakettien hintaan.

Huonetyypit

Huoneissa on joko jaetut tai yksityiset kylpyhuonetilat. Pienemmillä maatiloilla saattaa olla tilat ruoanlaittoon, mutta useimmissa maaseutu hotelleissa on vain ravintola. Ateriat voidaan usein varata etukäteen.

 

Kategoria 1-2 Miellyttäviä ja yksinkertaisia huoneita. Sängyt pedataan ja huone siivotaan päivittäin. Puhtaat pyyhkeet. Vierailla mahdollisuus viettää aikaa yhteisessä oleskeluhuoneessa. Suihku ja wc käytävällä. Joissakin huoneissa on lavuaari. Aamiainen sisältyy.

Kategoria 3-4 Huoneissa lisäksi suihku ja wc. Kategoria 4 on hotellimajoitus, joissa tarjolla lisäpalveluita. Aamiainen sisältyy.


Lue lisää tästä!

Hinnasto

 

Hiking Explorer 1.6.-14.6. & 20.8.-15.9.2015
6 yötä/auto 7 pv Autoluokka
Hinnat €/hlö A B N S G I
2 aikuista/auto 775 805 910 900 1045 1285
3 aikuista/auto - 690 765 755 855 1010
4 aikuista/auto - 635 690 685 755 875
5 aikuista/auto - - 645 640 695 790

Hintaan sisältyy: 6 yön majoitus aamiaisella (suihku ja wc käytävällä), autonvuokraus 7 vrk sisältäen rajoittamattomat ajokilometrit ja CDW-vakuutuksen, GPS-navigaattori, kuljetuksen lentokentältä Reykjavikiin (ei paluukuljetusta), tiekartan, vaelluskartan ja englanninkielisen matkareittiehdotuksen. Majoitus on maataloissa, majataloissa tai maaseutuhotelleissa. 

 

Lisämaksusta:

- Suihku ja wc huoneessa 185 €/hlö

- 1 hengen huonelisä 195 €/hlö (suihku+wc käytävällä)

- 1 hengen huonelisä 330 €/hlö (suihku+wc huoneessa)

Paluulentokenttäkuljetus Reykjavik - Keflavik 17 eur /hlö.

Auton lisävakuutukset: Super-CDW 11-15 eur/vrk ja SADW 13 eur/vrk.

Lennot+lisähotelliyöt Reykjavikissa.

 

Kuvaus

Nauti maisemista ja kauniista luonnosta Islannin vaelluksellasi. Näe useita fantastisia paikkoja, joiden olemassaolosta ei moni tiedä.

Kesto: 6 yötä / auto 7 pvä
Matkan hinta: alk. 635 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta


Ajomatka n. 1000 km