Varaa online

Amerikanholidays.fi » Islanti » Erikoismatkat

Erikois- ja tapahtumamatkat

DesignMarch

12.-15.3.2015 

Islanti on trendien luvattu maa. Reykjavikin keskusta on tulvillaan paikallisten nykysuunnittelijoiden omia, persoonallisia butiikkeja, kansainvälisiä designliikkeitä ja korkeatasoisia taidegallerioita. Islantilainen design henkii skandinaavisuutta, mutta siinä on silti omaperäinen ja tunnistettava "touch". 

Eve Online Fest

19.-21.3.2015

EVE Online Fanfest kerää jälleen innokkaita pelaajia ympäri maailmaa. Pelailun lomassa nauti kuuluisasta yöelämästä sekä upeasta luonnosta Euroopan pohjoisimmassa pääkaupungissa.

Iceland Airwaves

4.-8.11.2015

Iceland Airwaves -festivaali on suuri festivaali pienissä puitteissa. Yli 150 ulkomaista ja paikallista artistia, parikymmentä persoonallista klubia ja konserttisalia sekä islantilaisten veikeä asenne saavat aikaan ainutlaatuisen festivaalikokemuksen.

 

Pikkujoulumatkat

Vietä kavereiden tai työporukan kanssa ikimuistoiset pikkujoulut eläväisessä ja eksoottisessa pikkumetropolissa, Reykjavikissa.

Sonar Reykjavik

12.-14.2.2015

Alunperin Barcelonasta lähtöisin oleva huippusuosittu kansainvälinen musiikkifestivaali kiertää säännöllisesti ympäri maailmaa. Festivaali järjestetään uudessa Harpan konserttitalossa, Reykjavikissa. 

Erikoismatkat

Reykjavikissa tapahtuu vuoden ympäri!

Järjestämme erikoismatkoja suosituimpiin tapahtumiin ja konsertteihin. Tutustu valmiisiin paketteihimme tai tiedustele matkaa sinua kiinnostavaan tapahtumaan.

Räätälöimme myös ryhmällenne juuri teidän vaatimuksenne täyttävän kokonaisuuden.