Varaa online

Amerikanholidays.fi » Islanti » Kaupunkilomat Reykjavik

Reykjavik

Hotelli Cabin 3*

Hotelli sijaitsee Borgartunsissa, 2 km päässä Reykjavikin keskustasta. Mukavat näkymät lähilahdelle. Hotellissa on baari, ravintola, vastaanotto, kokous/konferenssitila ja parkkimahdollisuus.


Hotelliyö:
70€ - 100€ /huone Valitse

Hotelli Baron 3*

Turistiluokan huoneistohotelli, joka sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Laugavegur-kadusta ja rantapromenaadista.


Hotelliyö:
80€ - 120€ /huone Valitse

Hotelli Fron 3*

Hotelli Fron sijaitsee Reykjavikin sydämessä pääostoskadulla Laugavegurilla. Perheystävällisestä hotellista löytyy yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös erityyppisiä huoneistoja.


Hotelliyö:
80€ - 120€ /huone Valitse

Hotelli Natura 4*

Moderni täysin uusittu hotelli upealla SPA osastolla ja sisäuima-altaalla 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.


Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Hotelli Skjaldbreid 3*

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kävelyetäisyydellä ravintoloista, kahviloista ja museoista, hyvin tunnetun ostoskatu "Laugavegurin" varrella.


Hotelliyö:
80€ - 120€ /huone Valitse

Hotelli Klöpp 3*

Moderni hotelli Reykjavikin keskustassa, vain korttelin päässä Laugavegur -ostoskadulta. Kävelyetäisyydellä ravintoloita, kahviloita ja museoita.


Hotelliyö:
80€ - 120€ /huone Valitse

Hotelli Arnarhvoll 3+*

Vuonna 2007 avattu hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä satamaa. Pääostoskadulle on noin 300 metrin kävelymatka. Skandinaavinen hotelli on suosittu majoitusvaihtoehto.


Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Hotelli Plaza 3*

Hotelli Plaza on yksi Reykjavikin suosituimmista hotelleista, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä. Kävelymatkan päässä kansallisteatterista, gallerioista ja museoista.


Hotelliyö:
80€ - 120€ /huone Valitse

Hotelli Marina 4*

Tasokas hotelli täysin uudistetussa rakennuksessa, hyvällä sijainnilla sataman alueella. 


Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Hilton Nordica 4*

Moderni ja tasokas hotelli n. 5 min. kävelymatkan päässä Laugardalurin maauimalasta. Hotellissa raikkaat ja valoisat huoneet.


Hotelliyö:
120€ - 160€ /huone Valitse

Hotelli Thingholt 4*

Persoonallinen ja tyylikäs design-hotelli kaupungin keskustassa, noin 2 minuutin kävelymatkan päässä Reykjavikin pääostoskadusta Laugavegurista. 


Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Hotelli Borg 4+*

Luksusta lomaan uusitussa 1930-luvun Art Deco-hotellissa Reykjavikin ydinkeskustassa. Vanhan ajan eleganssia henkivä hotelli sijaitsee Parlamenttiaukion vieressä, Reykjavikin keskustassa.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Islannin kaupunkilomat, retket, autonvuokrauksen ja autopaketit. Voit myös itse paketoida Reykjavikin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Islannin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät American Holidaysista. 

Kuvagalleria

Kaupunkilomat Reykjavik

Ominpäin Islantiin ympäri vuoden.

Islannin pääkaupunki Reykjavik on maailman pohjoisin pääkaupunki. Nimen Reykjavik, savujen lahti, on antanut Islannin ensimmäinen vakituinen asukas Ingólfur Arnarson, joka saagojen mukaan asettui seudulle vuonna 874. Savut olivat kuumista lähteistä nousseita höyryjä. Reykjavik on nimestään huolimatta maailman puhtain pääkaupunki, koska raskasta teollisuutta ei ole, ja kaupunki lämmitetään kokonaan geotermisellä energialla.

Reykjavikissa kohtaavat uusi ja vanha maailma sulassa sovussa. Esi-isiltä säilyneet tavat elävät harmoniassa nykykulttuurin kanssa. Tämä uuden ja vanhan kohtaaminen saagojen saarella ei jätä ketään kylmäksi.

Kaupungissa sykkii vilkas ja omaperäinen kulttuurielämä – ja laavankuuma yöelämä. Reykjavik on viehättävä pikkumetropoli ja turvallinen maailmankylä. Kaupungissa on esikaupungit mukaan luettuna n. 180 000 asukasta ja se on Islannin kaupan, hallinnon, teollisuuden ja kulttuurin keskus.

Kokouksenne oheisohjelman järjestäminen Reykjavikissa on helppoa. Tarjolla on monia kiehtovia elämyksiä, esim. merikalastusretki, valaiden katseluretki, islanninhevosratsastus ja golfia. Monelle on yllätys se, että Islannista löytyy 65 golfkenttää, joista 17 on 18-reikäisiä.

Kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi on islantilaisille tärkeää. Reykjavikissa sen saavuttaminen on helppoa. Kaupungissa on useita geotermisiä maauimaloita, viihtyisiä kuntosaleja ja kylpylöitä, joissa voitte rentoutua ja virkistyä kokouksen ohessa.
   
Lisätietoa Reykjavikin matkailutoimistosta


Elämyksiä

1. Kylve Sinisen laguunin n.+35-asteisessa vedessä
2. Ratsasta ystävällisellä islanninhevosella
3. Bongaa valaita ja delfiinejä ulkovesillä
4. Käy hämmästelemässä geysirejä ja kuumia lähteitä
5. Lennä päiväksi Grönlantiin
6. Juhli Reykjavikin baareissa kuten paikalliset aamuun asti
7. Vaella lukuisissa taidemuseoissa ja gallerioissa
8. Koe kulinaarisia nautintoja huippuravintoloissa
9. Shoppaile kansainvälisesti trendikkäissä liikkeissä
10.Lähde jäätikköseikkailulle superjeeppisafarille