Varaa online

Amerikanholidays.fi » Islanti » Stopover Reykjavik

Stopover Reykjavik

Klöpp 3*

Moderni hotelli Reykjavikin keskustassa, vain korttelin päässä Laugavegur -ostoskadulta. Kävelyetäisyydellä ravintoloita, kahviloita ja museoita.

Alkaen 1 vrk 60 €/hlö Valitse

Skjaldbreid 3*

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kävelyetäisyydellä ravintoloista, kahviloista ja museoista, hyvin tunnetun ostoskatu "Laugavegurin" varrella.

Alkaen 1 vrk 63 €/hlö Valitse

Plaza 3*

Hotelli Plaza on yksi Reykjavikin suosituimmista hotelleista, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä. Kävelymatkan päässä kansallisteatterista, gallerioista ja museoista.

Alkaen 1 vrk 63 €/hlö Valitse

Arnarhvoll 3+*

Vuonna 2007 avattu hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä satamaa. Pääostoskadulle on noin 300 metrin kävelymatka. Skandinaavinen hotelli on suosittu majoitusvaihtoehto.

Alkaen 1 vrk 64 €/hlö Valitse

Thingholt 4*

Persoonallinen ja tyylikäs design-hotelli kaupungin keskustassa, noin 2 minuutin kävelymatkan päässä Reykjavikin pääostoskadusta Laugavegurista. 

Alkaen 1 vrk 69 €/hlö Valitse

Kuvagalleria

Hyödynnä etusi matkustaessasi Icelandairilla Amerikkaan ja tee Stopover-pysähdys Islannissa ilman lisämaksuja lentolippuusi. Koe saagojen saaren parhaat palat upeista luonnonnähtävyyksistä vauhdikkaaseen yöelämään. Voit pysähtyä 1-6 yötä joko meno- tai paluumatkalla.


Lyhyenkin pysähdyksen aikana voit kokea Islannissa uusia elämyksiä. Kylve +35-asteisessa Sinisessä Laguunissa, ratsasta ystävällisellä ja varmajalkaisella islanninhevosella, lähde valaan katseluretkelle ja bongaa lunni, hämmästele geysirejä, kuumia lähteitä sekä Gullfossin vesiputousta tai lennä päiväksi vaikka maailman suurimmalle saarelle Grönlantiin, jossa elämä on erilaista kuin kotona.


Trendikkyydestään tutussa Reykjavikissa juhlit islantilaiseen tapaan baareissa ja klubeilla aamuun asti. Vaella lukuisissa taidemuseoissa ja -gallerioissa sekä koe kulinaarisia nautintoja Reykjavikin huippuravintoloissa.

Stopover antaa Atlantin ylitykseen uuden ulottuvuuden!