Varaa online

Amerikanholidays.fi » Kanada

Kanada

Calgary

Calgarya kutsutaan usein Kalliovuorten portiksi. Calgary ympäristöineen on täydellinen paikka lähteä aktiivilomalle. Alueella voi lähteä vaikkapa laskettelemaan, ratsastamaan, vaeltamaan tai golfaamaan. 

Halifax

Kukoistava Halifaxin satamakaupunki Nova Scotian osavaltiossa Kanadan itärannikolla on tunnettu rennosta ilmapiiristään sekä Titanicin tapahtumista. 

Montreal

Ranskankielisessä suurkaupungissa tapahtuu aina jotain: onhan Montreal Quebecin provinssin talouden ja kulttuurin keskus. Rauhallisesta Montrealista on hyvä aloittaa tutustuminen myös muihin suuriin pilvenpiirtäjäkaupunkeihin.

Quebec

Ranskankielinen Quebec on huikean kaunis provinssi Itä-Kanadassa. Sen kaupunki –yhtä lailla Quebeciksi kutsuttu - hurmaa ranskalaisuudellaan ja ystävällisillä ihmisillä. 

Toronto

Tällä elämää sykkivällä kaupungilla on paljon annettavaa vastakohtaisuuksineen ja monine kulttuureineen. Se on myös yksi maailman edistyksellisimpiä kaupunkeja ympäristöasioissa.

Vancouver

Vancouver sijaitsee Kanadan länsirannikolla aivan Yhdysvaltain rajan tuntumassa. Dynaaminen satamakaupunki on merkittävä liike- ja kulttuurielämän keskus, joka viehättää luonnon ihmeillä ja lempeällä ilmastollaan.

Kanada

TUTUSTU KAIKKIIN SAGA MATKOJEN KANADAN KOHTEISIIN


Maailman toiseksi suurin valtio Kanada ihastuttaa upealla luonnollaan, moderneilla metropoleillaan ja urheiluhullulla kansallaan. Kanada onkin monipuolinen matkakohde, josta löytyy jokaiselle jotakin. Erityisen tunnettu Kanada on tietenkin villistä luonnostaan: Niagaran putoukset, upeat luonnonpuistot, Kanadan kalliovuoret ja ihanat järvimaisemat ovat vain osa Kanadan monista luonnon ihmeistä. Ulkoilma-aktiviteetteja onkin siis paljon tarjolla! Voit lähteä vaikkapa patikoimaan, kokeilla kalliokiipeilyä, lasketella alas vuoren rinnettä tai ottaa osaa melontakurssille. Kanadalaisten kansallisylpeys on tunnetusti jääkiekko, joten hyvä idea on myös ostaa lippu paikalliseen jääkiekko-otteluun!

Upean luontonsa lisäksi Kanada tekee vaikutuksen myös suurkaupungeillaan. Maan suurimmassa kaupungissa Torontossa on moderni tunnelma. Vancouver on taas tunnettu upeasta sijainnistaan Kanadan länsirannikolla. Vancouverin elämänmeno on värikästä: alueella on esimerkiksi oma Chinatown, jossa nähtävää riittää useammaksikin päiväksi! Ranskalaisen alueen Montréalia ja Québecin pidetään Kanadan eurooppalaisimpina kaupunkeina. Viehättävän Québecin vanhastakaupungista löytyy paljon kauniita rakennuksia ja ihania pikkuputiikkeja. Kulttuurinnälkäisten kannattaa taas matkata Montréaliin. Kanadan metropolit ovat tunnelmaltaan erilaisia, joten niihin kannattaa tutustua ajan kanssa!

Kanada yllättääkin siis monipuolisuudellaan. Vuokraamalla auton pääset parhaiten kiertämään Kanadan mielenkiintoisimmat nähtävyydet ja kaupungit. Kysy meiltä lisää.