Varaa online

Amerikanholidays.fi » Kanada » Calgary

Calgary

Delta Hotels Calgary Downtown 3,5*

Hyvä sijainti Calgaryn keskustassa. Myös kaupungin nähtävyyksille on lyhyet matkat kuten Delta Bow Valley Hotelli sijaitsee 1 km Princes Island Parkista, 2 km Talisman Sports Keskuksesta ja 3 km Calgaryn Eläintarhasta.


Hotelliyö:
140€ - 180€ /huone Valitse

Best Western Plus Suites Downtown 3*

Hyvä sijainti keskustan alueella lähellä kauppoja ja ravintoloita. Sijaitsee 1,5 km Tiedemuseosta, 2 km Princen Island Parkista ja 4,5 km Calgaryn eläintarhasta.


Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Calgaryn kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Calgayn halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Calgaryn matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Calgary

Calgaryn miljoonakaupunki sijaitsee Kalliovuorten itäpuolella Länsi-Kanadassa. Calgary muistetaan vuoden 1988 talviolympialaisten isäntäkaupunkina, jossa Matti Nykänen menestyi upeasti. Vielä nykyäänkin Calgary on suosittu kaupunki, jonka keskustasta löytyy kaikkea ihanista putiikeista, pilvenpiirtäjiin ja taidemuseoihin.

 

Monet valitsevat Calgaryn matkakohteekseen sen täydellisen sijainnin vuoksi: Calgarya kutsutaan usein Kalliovuorten portiksi. Calgary ympäristöineen on täydellinen paikka lähteä aktiivilomalle. Alueella voi lähteä vaikkapa laskettelemaan, ratsastamaan, vaeltamaan tai golfaamaan. 


Elämyksiä

 

  1. Lähde kaupungin ulkopuolelle golfaamaan tai laskettelemaan
  2. Vieraile Inglewoodin kauniissa lintukeskuksessa
  3. Nauti piknikistä rauhallisessa Fish Creek Provincial Parkissa
  4. Ihaile maisemia Calgary Towerin huipulta
  5. Tutustu Calgaryn mielenkiintoiseen keskustaan