Varaa online

Amerikanholidays.fi » Kanada » Montreal

Montreal

Intercontinental Montreal 4*

Suuri hotelli kaupungin keskusta-alueella. Hotelli sijaitsee aivan World Trade Center Montrealin vieressä ja 1.5 kilometriä The Mary, Queen of the World -katedraalista.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 741 €
Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Marriott Chateau Champlain 4*

Suuri ja korkea luksushotelli Marriott Chateau Champlain sijaitsee kahden korttelin päässä Bell Centeristä Montrealin keskustassa.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 702 €
Hotelliyö:
120€ - 160€ /huone Valitse

Omni Mont Royal 4*

Täysin uudistettu tasokas neljän tähden hotelli lähellä Redpath museota, 2,5 km Montrealin Notre-Dame basilikasta ja 1,5 km Just for Laughs museosta.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 722 €
Hotelliyö:
140€ - 180€ /huone Valitse

Le St Martin Hotel Particulier 4*

Tyylikäs boutique hotelli. Hotelli sijaitsee vain 150 metrin päässä metroasemalta (Station Peel), 500 metriä ostoskeskuksesta ja 800 metriä maanalaisesta kaupungista.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 741 €
Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Montreal kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Montrealin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Montrealin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Montreal

"Montréal, this wonderful town...Pearl of Canada, Pearl of the world." - Mikhail Gorbatchev

Kanadan toiseksi suurin kaupunki Montreal on jännittävä metropoli. Ranskankielisessä suurkaupungissa tapahtuu aina jotain: onhan Montreal Quebecin provinssin talouden ja kulttuurin keskus.

Montrealin pilvenpiirtäjänäkymää rauhoittavat kaupungin lukuisat vehreät puistot, jonne paikalliset pakenevat kaupungin hälinää. Kaupungin kuuluisin viheralue on Mount Royalin, kolmihuippuinen vuoren, puistoalue josta Montreal onkin saanut nimensä. Mount Royal Parkin 200 hehtaarin alueella voi koittaa erilaisia aktiviteetteja tai vain rentoutua piknikin äärellä.

Montrealissa viehättävät myös laadukkaat ravintolat ja kulinaariset elämykset, vilkas yöelämä, monikulttuuriset korttelit ja kaunis vanha kaupunginosa. Kaupungissa on myös runsaasti gallerioita ja taidenäyttelyitä: kannattaa tutustua kaupungin omanlaiseen taidekulttuuriin!

Rauhallisesta Montrealista on hyvä aloittaa tutustuminen muihin suuriin pilvenpiirtäjäkaupunkeihin.


Elämyksiä

  1. Ihastu Montrealin valtavaan kasvitieteelliseen puutarhaan
  2. Jännitä jääkiekkopeliä kuuluisassa Bell Centressä
  3. Vieraile yhdessä Kanadan kuuluisimmista museoista: Montreal Museum of Fine Artsissa
  4. Näe kaunis Notre-Dame Basilica
  5. Tutustu boheemiin Plateaun alueeseen