Varaa online

Amerikanholidays.fi » Kanada » Quebec

Quebec

Quebec City Marriott Downtown 3*

Boutique-tyylinen 3-tähden hotelli Quebecin vanhassa kaupungissa lähellä vanhan Quebecin nähtävyyksiä. Lähistöllä ovat myös Parlamenttirakennus ja Battlefields Park.


Hotelliyö:
140€ - 180€ /huone Valitse

Clarendon 4*

Sijaitsee historiallisessa vanhassa Quebecissä vastapäätä raatihuonetta. Hotelli Clarendon on Quebec Cityn vanhin hotelli ja se sijaitsee historiallisessa vanhassa Quebecissä vastapäätä raatihuonetta.


Hotelliyö:
80€ - 120€ /huone Valitse

Manoir Victoria 4*

Hotelli sijaitsee vanhassa Quebecissä, 1,5 km Quebecin Merivoimien Museosta, 900 m Ranskalaisen Amerikan Museosta ja 650 m Quebecin Historiallisesta Yhteiskunta Museosta.


Hotelliyö:
120€ - 160€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Quebecin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Quebecin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Quebec matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Quebec

Welcome in "la belle province"!

Ranskankielinen Quebec on huikean kaunis provinssi Itä-Kanadassa. Sen kaupunki –yhtä lailla Quebeciksi kutsuttu - hurmaa ranskalaisuudellaan ja ystävällisillä ihmisillä. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Chateau Frontenac –linna ja vanha kaupunginosa, joka on Unescon maailmanperintöluettelossa.

Quebecissa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden: kaupunki on erityisen tunnettu kuuluisista talvikarnevaaleistaan ja kesäisistä musiikkifestivaaleista. Myös Quebecin ihanteellinen sijainti houkuttelee kaupunkiin useita matkailijoita vuodessa. Alue on täynnä luonnon ihmeitä, joten nähtävää on paljon: vesiputoukset, erämaa ja vuonot löytyvät kaikki samasta provinssista.


Elämyksiä

 

  1. Koe historian havinaa Quartier du Petit Champlain -kaupunginosassa
  2. Tutustu alkuperäiskansojen elämään Musee de la Civilisationissa
  3. Lähde päiväkävelylle Quebecin kuuluisalle puiselle kävelykadulle
  4. Tee lyhyt lauttamatka St. Lawrence –joella
  5. Vieraile Morrin Collegen kirjastossa, jonka kellarista löytyy edelleen Quebecin ensimmäisen vankilan sellejä