Varaa online

Amerikanholidays.fi » Kanada » Toronto

Toronto

The Omni King Edward Hotel 4*

Sijaitsee business-korttelissa lähellä Toronto Eaton ostoskeskusta, CN Toweria, Sky Domea, Air Canada-keskusta, konferenssikeskusta ja teattereita

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 761 €
Hotelliyö:
180€ - 220€ /huone Valitse

Radisson Admiral Harbourfront 3,5*

Queen’s Quayssa, Toronton satama-alueella. Radisson Hotel Admiral Toronto-Harbourfront on perheille sopiva hotelli kävelymatkan päässä kohteista Harbourfront Centre, HTO Park ja CN-torni. Lähistöllä ovat myös HTO Park ja Kanadan yleisradio.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 682 €
Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Sheraton Centre Toronto 4*

Perheille sopiva hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteista Four Seasons Centre, Toronto Eaton Centre ja Elgin and Winter Garden Theatres. Toronton keskustassa lähellä ostoksia, teattereita, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Lähistöllä ovat myös Yonge-Dundas Square ja Grange Park.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 682 €
Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Toronton kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Toronton halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Toronto matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

Toronto

”Tiesitkö, että Toronto on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä kaupungeista.”

Toronto, Kanadan liike-elämän pääkaupunki Ontariojärven luoteisrannikolla. Monikulttuurinen ja sykkivä Toronto on Icelandairin jännittävä matkakohde. Ontariojärven luoteisrannikolla sijaitseva Kanadan liike-elämän pääkaupunki on täynnä mahdollisuuksia. Toronto on myös loistava portti Kanadan ja USA:n rajalla sijaitsevalle Great Lakes -alueelle.

Toronto on englantilais-kanadalaiskulttuurin ja viestinnän keskus. Nauti Toronton monikulttuurisuudesta, joka antaa miellyttävän säväyksen jokapäiväiseen elämään. Nauti israelilainen aamiainen, kiinalainen lounas, juo iltapäiväkahvit italialaisittain ja illasta kreikkalaisittain – kaikki samassa kaupungissa. Toronto tunnetaan myös monista festivaaleistaan, jotka järjestetään touko-lokakuussa. Suosituimmat, Downtown Jazz Festival ja Toronto Bluesfestival, keräävät kävijöitä ympäri maailmaa kesä- ja heinäkuussa. Syyskuussa kaupungin täyttää Film Festival.

Torontossa on lukuisia mielenkiintoisia museoita. Merkittävin näistä on ehkä Bata Shoe Museum, jossa on näytillä 10 000 erilaista kenkäparia. Vanhimmat kenkäparit ovat kuuluneet muinaisen Egyptin faaraoille. Toronton ehdoton käyntikohde on Canadian National Tower, joka on yksi maailman korkeimmista ihmisten rakentamista torneista (450 m). Toronton ylpeyden aiheita ovat myös laadukkaat kaupat sekä huippuluokan kansainväliset ravintolat.Faktaa Torontosta:

Asukasluku: n. 5,9 miljoonaa (suur Toronto)
Lentokenttä: YYZ / Toronto Lester B Pearson Intl
Lentokentän sijainti: 27 km Torontosta luoteeseen
Aikaero: -7 tuntia
Sähkövirta: 110 V vaihtovirta


Elämyksiä

1.    Haltioidu näköalasta CN-Towerista  
2.    Pidä hauskaa Steam Whistlen ekopanimolla
3.    Lähde päiväretkelle Niagaran putouksille
4.    Elä taide- ja ravintolakeskittymässä Distillery Districtillä 
5.    Nauti kesäisistä konserteista Music Gardenissa
6.    Näe  jääkiekkofanin unelma The Hockey Hall of Fame
7.    Kansainvälisty värikkäässä China Townissa
8.    Ihaile paikallista taidetta Art Gallery of Ontariossa
9.    Valitse suosikkipihasi kasvitieteellisessä puutarhassa
10.  Löydä aarteita Queen Streetin ja Kensington Marketin vintage-kaupoista