Varaa online

Amerikanholidays.fi » Kanada » Vancouver

Vancouver

Coast Coal harbor Hotel 4*

Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, 3,5 km Vancouverin Merenkulkumuseosta, 500 m Vancouverin Convention keskuksesta ja 850 metriä Christ Church katedraalista.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 763 €
Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Metropolitan Vancouver 4*

Hyvä sijainti kaupungin keskustan alueella. Sijaitsee 200 m Vancouverin taidegalleriasta, 600 m Holy Rosary katedraalista, 3 km Vancouverin akvaariosta ja 3 km Vancouverin museosta.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 783 €
Hotelliyö:
120€ - 160€ /huone Valitse

Delta Hotels by Marriott Vancouver Suites 4*

Hotelli sijaitsee keskustan alueella, 500 m Vancouverin Convention Centeristä, 3,5 km Vancouverin Akvaariosta ja 4,5 km H.R. MacMillan Space Centresta.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 763 €
Hotelliyö:
100€ - 140€ /huone Valitse

Pan Pacific Vancouver 4*

Hotelli sijaitsee Vancpuverin keskustan alueella, 250 m Vancouverin Convention Centeristä ja 1,5 km Vancouver Art Gallerysta. 

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 862 €
Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Kanadan kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Vancouverin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Vancouver matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

Vancouver

"Vancouver Is a Cool City!" - Anthony Bourdain

Vancouver sijaitsee Kanadan länsirannikolla aivan Yhdysvaltain rajan tuntumassa. Dynaaminen satamakaupunki on merkittävä liike- ja kulttuurielämän keskus, joka viehättää luonnon ihmeillään ja lempeällä ilmastollaan. Olympiakaupunkinakin toimineesta Vancouverista on helppo lähteä vaeltamaan ympäröivään luontoon: metsät, vuonot ja vuoret kutsuvat vierailijaa. Tarjolla on monenlaista ulkoilma-aktiviteettia.

 

Vancouver on tunnettu ystävällisestä ilmapiiristään ja hyvä palvelu on taattu. Tekemisen puutekaan tuskin iskee: kaupungissa voi mm. nauttia merestä vesibussin kyydissä, tutustua 1800–1900-luvun vaihteen arkkitehtuuriin, nauttia kaupungin vauhdikkaasta yöelämästä ja ihailla valojen väriloistoa, vierailla puistoissa ja kauppahalleissa. Keskustan suurin ostoskatu, Robson Street, on shoppailijan paratiisi. Lähistöltä löytyvät myös Vancouverin suurimmat tavaratalot. 500 000 asukkaan Vancouver on monipuolinen matkakohde, josta jokainen löytää itselle jotain.


Elämyksiä

  1. Vietä päivä Stanley Parkissa, Pohjois-Amerikan kolmanneksi suurimmassa puistossa. Nauti kukkaloistosta VanDusenin kasvitieteellisessä puutarhassa
  2. Tutustu luonnon ihmeisiin Lynn Canyon Parkissa
  3. Kiertele ihastuttavan Granville Islandin ruokamarkkinoilla, ihastele gallerioita ja kokeile alueen pikkuravintoloita
  4. Nauti maisemista Vancouver Lookoutin huipulta