Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit

Matkapaketit Amerikkaan

Aktiviteettimatkat

Aktiviteettimatkoilla pääset tutustumaan Pohjois-Amerikan uskomattomaan luontoon. Voit valita unelmiesi lomaksi vaikkapa patikointimatkan tai seikkailuhenkisemmän reissun – usein kaikille matkoille voi myös valita lisäaktiviteetteja!

Autopaketit

Autopaketteihin sisältyy mm. majoitukset, auton vuokraus vakuutuksineen ja valmis matkareittiehdotus. Valitse omasi ja lähde unohtumattomalle matkalle!

Bussikiertomatkat

Englanniksi opastetuilla Pohjois-Amerikan kiertomatkoilla näet niin suurkaupunkeja kuin upeita luonnonihmeitäkin yhdessä samanhenkisten matkailijoiden kanssa.

Junamatkat

Nauti Pohjois-Amerikan tarjonnasta mukavasti Amtrakin junamatkoilla. Omatoimisiin junapaketteihin sisältyy matkaohjelma, hotellivaraukset, junaliput, retkiä, ruokailut sekä paljon muuta.

Minielämyspaketit

Lyhyillä miniseikkailumatkoilla näet Pohjois-Amerikan parhaat palat vain kolmessa tai neljässä päivässä. Yhdistä pidempään Amerikan lomaasi miniseikkailumatka! Näe Niagaran putoukset, maaginen Grand Canyon tai intiaanien pyhät maat: valitse itseäsi eniten kiinnostava miniseikkailu!

Starttipaketti

Starttipaketti sopii matkailijoille, jotka haluavat itse suunnitella lomansa; kierrellä, seikkailla ja kokea mahdollisimman paljon. Starttipaketin hintaan sisältyy meno-paluulennot sekä majoitus valitsemallesi ajalle lentokohteessa. 

Autonvuokraus

Vuokraa auto, niin saat lomastasi irti enemmän. Pääset liikkumaan minne haluat ja milloin haluat. Aja rannikolta toiselle, koe legendaarinen Route 66 Chicagosta Santa Monican hiekkarannoille Kaliforniaan, löydä Amerikan lukuisat nähtävyydet ja nauti kauniista luonnosta vaivattomasti. 

 

Matkapaketit

American Holidaysilta löydät parhaimmat matkakohteet, hotellit ja palvelut Pohjois-Amerikasta. Yhdistele matkakohteita ja palveluita omien mieltymystesi mukaan. 

 

Minkä tahansa palvelumme tai tuotteemme valitsetkin, teemme kaikkemme tuottaaksemme sinulle onnistuneen ja unohtumattoman elämyksen.