Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Aktiviteettimatkat » Alaskan Highlights

Alaskan Highlights

Matkaohjelma


Päivä 1. Anchorage

Matka aloitetaan Alaskan suurimmasta kaupungista, 250 000 asukkaan Anchoragesta. Päivän voi käyttää haluamallaan tavalla kaupungissa, joka on muuttunut paljon sitten vuoden 1964 maanjäristyksen. Tutustu vaikka paikallisiin tai nauti raikkaasta ulkoilmasta. Tervetuliaistapaaminen järjestetään kello 18. Tapaat oppaan ja matkakumppanisi.

 

Yöpyminen hotellissa.Päivä 2. Anchorage – Kenain niemimaa – Seward

Anchoragesta lähdettäessä ensimmäinen pysähdyspaikka on Portagen jäätikkö, josta jatketaan Cook Inlet’s Turnagain Armin ympäri Kenain niemimaalle. Täältä on mahdollisuus patikoida pitkin Byron Glacier Trailia. Tämä lyhyt vaellusreitti vie sinut kohisevaa jäätikköjokea pitkin dramaattiseen vuoristolaaksoon ja aina Byronin jäätikölle asti. Jäätiköltä on mahdollisuus lähteä tutustumaan värikkääseen Sewardin kalastajakylään, joka toimii porttina Kenai Fjordsin kansallispuistoon. Sewardissa on tarjolla viiden tunnin opastettu luontoristeily, joka tutustuttaa sinut alueen luontoon ja eläimiin. Eläinhavaintoja ei voi taata, mutta risteily on aina osoittautunut palkitsevaksi lopetukseksi päivälle.

 

Yöpyminen majatalossa.Päivä 3. Kenai Fjordsin kansallispuisto

Kenai Fjordsin kansallispuisto sijaitsee Kenain niemimaan kaakkoispuolella, ja se kattaa lähes 2 400 neliökilometrin kokoisen alueen. Ihastelemme alueen rantaviivaa, villieläimiä ja näkymiä Kenain vuorille. Voit viettää päivän patikoimalla Hardingin jääkentälle. Reitti ei ole helppo, mutta se on patikoimisen arvoinen. Jos sää sallii, voit säästää lounaan aina reitin loppuun saakka, missä odottavat ennennäkemättömän upeat maisemat. 

 

Yöpyminen majatalossa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: maisemaristeily ($154-$214)


Päivät 4-5. Valdez

Matkaamme Alaska Marine Highway Ferry –aluksen kyydissä Prince Williamin vuonoa pitkin Valdeziin. Ihastele jäävuoria, metsäisiä pikkusaaria ja näkymiä Chugachin vuorille. Valdez kutsutaan ”Alaskan Sveitsiksi” sen upeiden maisemien vuoksi. Tutustu upeaan luontoon kajakin kyydissä (lisämaksusta) tai lähde testaamaan alueen patikointireittejä.

 

Yöpyminen hotellissa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: merimelonta ($249)Päivät 6-7. Wrangell-St. Eliaksen kansallispuisto

Aivan Kanadan Yukon territorion rajalla sijaitsee Wrangell-St. Eliaksen kansallispuisto, joka on Yhdysvaltojen suurin. Yhdeksän kuudestatoista Pohjois-Amerikan korkeimmasta huipusta sijaitsee kansallispuiston alueella, kuten myös viisi kertaa Manhattanin kokoiset jäätiköt. Nauti jäätiköiden hulppeista maisemista pohjoisen yöttömässä yössä. Lisämaksua vastaan voit kokeille jääkiipeilyä tai lähteä kävelemään jäätikölle. 

 

Yöpyminen hotellissa (wc ja suihku käytävällä).

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: jääkiipeily ($145), jäätikkökävely ($120), Kennecott Copper Mill aavekaupunkikierros ($28)Päivä 8. Alaskan Range

Saavumme Alaskan Mountain Rangelle. Ylitämme Thompson Passin ja saavumme Maclaren Riverin majatalolle, jota ympäröi upea luonto – pääset kokemaan aitoa Alaskan tunnelmaa! Bongaa lintuja, kokeile kalastusta ja nauti näkymistä järville ja tundralle.

 

Yöpyminen majatalossa (wc ja suihku käytävällä).

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: melonta ($50-60)Päivät 9-10. Denalin kansallispuisto

Nauti maisemista ja bongaa villieläimiä matkatessamme Denalin valtatietä pitkin Denalin kansallispuistoon. Pohjois-Amerikan korkeinta vuorta, Mount McKinleyta, ympäröivä Denalin kansallispuisto on oiva paikka nähdä eri eläinlajeja. Alueella asuu mm. susia, peuroja, lampaita ja harmaakarhuja. Pääset koiravaljakkoajelulle upeisiin maisemiin ja voit myös kokeilla muita tarjolla olevia aktiviteetteja: koskenlaskua, maisemalentoja, bussikierroksia ja erilaisia patikointiretkiä. 

 

Yöpyminen erämökissä.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: maisemalento ($524), maastopyöräily ($20-$57), koskenlasku ($92-$187)Päivä 11. Anchorage

Matkalla takaisin Anchorageen pysähdymme Talkeetnassa maistamassa paikallista herkkua, poromakkaraa. Palaamme Anchorageen iltapäivällä. Kiertomatka päättyy hotellille klo 17.Hinnasto

2018 / Alaskan Highlights / 11 pv
Lähdöt 2018 Hinta €/hlö
8.6., 22.7. 2899
5.8., 17.8. 2999

 

2019 / Alaskan Highlights / 11 pv
Lähdöt 2019 Hinta €/hlö
7.6., 21.7. 2899
4.8., 16.8. 2999

 

Ryhmäkoko max 13 henkilöä!

 

Hintoihin sisältyy: 

- 5 hotelliyötä 

- 3 majataloyötä 

- 2 yöpymistä erämökissä

- kaikki matkaohjelmaan sisältyvät kuljetukset 

- englanninkielisen oppaan palvelut 

- yhden päivän bussikortti Denalin kansallispuistossa

- koiravaljakkoesitys

- vierailu Talkeetna Ranger Stationilla (saatavuuden mukaan)


Hintaan ei sisälly: 

- ateriat 

- matkavakuutus

- lennot

 

Kysy lentotarjous asiakaspalvelustamme!

 

Pidätämme oikeuden hinta- ja matkaohjelmamuutoksiin.

Kuvaus

Kesto: 10 pv
Matkan hinta: alk. 2250 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta