Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Aktiviteettimatkat » Canadian Rockies

Canadian Rockies

Matkaohjelma


1. päivä Vancouver – Okanagan Valley

Lähtö klo 07:30. Ihastu kiertomatkan ensimmäisenä päivänä British Columbian provinssin upeisiin maisemiin. Lähdemme ajamaan Vancouverista asumattomien alueiden läpi, näemme valtavia metsiä ja kaukana siintävät vuorenhuiput. Okanagan Valley on tunnettu hyvistä viineistään, joita voit vaihtoehtoisesti lähteä illalla maistelemaan. 

 


2.-3. päivä Yoho National Park

Viinitiloita vuoristoon ja saavumme Yoho National Parkiin, joka usein jää muiden alueella olevien kansallispuistojen varjoon. Yohon kansallispuisto on kuitenkin erinomainen patikointikohde ja joka valokuvaajan unelma – päivän aikana näemme niin vuoristomaisemia, järviä kuin vesiputouksiakin! Halutessasi voit lähteä puolenpäivän koskenlaskuretkelle tai kokeilla kanootilla melomista (lisämaksullisia). Hyvä vaihtoehto on myös lähteä tutustumaan Takakkawin vesiputoukseen patikoiden! 


4. päivä Banffin kansallispuisto

Kalliovuorten sydämessä sijaitseva Banffin kansallispuisto perustettiin vuonna 1885, mikä tekee siitä Kanadan vanhimman kansallispuiston. Ihaile alueen vuoristoaukioita, jääkenttiä ja jäätiköitä. Hyppää köysiradan kyytiin, ja nouse Sulphur-vuoren huipulle nauttimaan upeista maisemista. Voit myös lähteä halutessasi maisemahelikopterilennolle (lisämaksullinen). Banffin kansallispuistossa on myös monia eritasoisia patikointireittejä. Pitkän päivän jälkeen voit rentoutua Sulphur-vuoren kuumissa lähteissä tai lähteä kuuntelemaan livemusiikkia yhteen Banffin ravintoloista. 5. päivä Banffin kansallispuisto - Lake Louise

Aamupäivällä tutustumme Kalliovuorten helmeen, mäntymetsien ja lumihuippuisten vuorten ympäröimään Louise –järveen, joka on Kalliovuorten kuvatuin ja suosituin kohde. 


6. päivä Icefields Parkway – Jasperin kansallispuisto

Icefields Parkway tunnetaan yhtenä maailman upeimpana maisemareittinä. 370 kilometrin pituinen tie kulkee jäätiköiden, kiviseinämien ja upeiden laaksojen ohi. Meillä on mahdollisuus kulkea lyhyt matka Athabasca jäätikön läpi opastetulla patikointiretkellä (vapaavalintainen) ja ihmetellä turkoosina hohtavaa Peyto-järveä. Päivä päättyy Jasperin kansallispuistoon, jossa yövymme seuraavat kaksi yötä.

 


7. päivä Jasperin kansallispuisto

Jasperin kansallispuisto on alueltaan Kanadan suuriin. Kansallispuisto on myös kaikkiin muihin puistoihin verrattuna vähiten kehittynyt ja se tarjoaakin aitoja kokemuksia villissä luonnossa. Valitse päiväohjelma eri vaihtoehdoista: nouse köysiradan kyydissä Whistlerin vuoren huipulle, lähde pyöräilemään vuoristomaisemiin, patikoi upealla järvialueella tai vieraile Maligne-järvellä. 

 


8. päivä Wells Gray Provincial Park

Wells Grayssa sijaitsee Helmcken vesiputous, joka on Kanadan neljänneksi korkein vesiputous. Kävele putouksen taakse, nappaa valokuvia muistojen kansioon ja näe alhaalla makaava laakso täynnä villikukkia. Hyvällä tuurilla saatat nähdä niityllä temmeltäviä karhuja. 


9. päivä Whistler

Matkaamme Gold Rushia pitkin läpi Cache Creekin kohti Whistleriä, joka tunnetaan ehkä parhaiten upeana laskettelukohteena. Kaupunki on kuitenkin täynnä erilaisia aktiviteettaja ympäri vuoden; patikoi, pyöräile tai lähde jäätikkölennolle. 10. päivä Vancouver

Aamupäivä vapaata aikaa Whistlerissä ennen paluuta takaisin Vancouveriin. Metropolissa on asukkaita jo yli 2,3 miljoonaa. Lähdemme lyhyelle tutustumiskierrokselle kaupunkiin, Glastowniin ja intiaanitoteemeista tunnettuun Stanley Parkiin. Kiertomatka päättyy hotellille klo 17.


11. päivä Canmore-Galgary

Viimeinen päivä.


Hinnasto

Canadian Rockies, 11 pv/10 yötä


Lähdöt 2017: euro/hlö
27.5., 8.7. (täynnä) 2399
22.7.,  2489
5.8., 26.8., 2.9., 9.9. 2569

 

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme!

 

Hintoihin sisältyy: 9 hotelliyötä jaetussa kahden hengen huoneessa, 1 yö mökissä, kaikki matkaohjelmaan sisältyvät kuljetukset, englanninkielinen opastus. 

 

Hintaan ei sisälly: aterioita, matkavakuutusta, lentoja.

 

Jos halutaan varata huone yhden hengen käyttöön, on lisämaksu n. 800 €.

 

Lisäpalvelut:

- Lennot ja majoitus ennen/jälkeen, tutustu lento+hotelli -paketteihimme

- Valinnaiset retket kohteessa (maksu paikan päällä):

 

  • Mountain biking in Jasper CAD$8-$75
  • Aerial gondola/tramway in Banff CAD$38
  • Extreme zipline course in Whistler CAD$110-$130
  • Whitewater rafting on the Kicking Horse River CAD$85-$130
  • Scenic glacier flight, Banff CAD$265
  • Guided glacier walk in Icefields Parkway CAD$55
  • Horseback riding in Wells Gray CAD$55
  • Jasper Tramway cable car CAD$32
  • Wells Gray Canoeing CAD$105

Pidätämme oikeuden hinta- ja matkaohjelmamuutoksiin.

 

Kuvaus

Kesto: 10 pv
Matkan hinta: alk. 2330 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta