Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Aktiviteettimatkat » Canadian Rockies

Canadian Rockies

Matkaohjelma


Päivä 1. Vancouver

Matka alkaa kello 18 tervetuliaistapaamisella. Ennen sitä voit tutustua Vancouveriin haluamallasi tavalla. Piipahda Stanley Parkissa maistamassa herkullisia vaahterasiirappikeksejä tai nauti kaupungin tunnelmasta yhdessä lukuisista viihtyisistä kahviloista. Illan tervetuliaistapaamisessa tapaat matkan oppaan ja muut matkustajat. 


Yöpyminen hotellissa.Päivät 2-3. Whistler

Vancouverista startataan kohti Whistleriä, joka tunnetaan ehkä parhaiten upeana laskettelukohteena. Kaupunki on kuitenkin täynnä erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden; patikoi, pyöräile tai lähde gondoliajelulle (lisämaksusta). 

 

Yöpyminen hotellissa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: köysirata ($119-$199), maastopyöräily ($20-$60), gondoliajelu ($27)Päivä 4. Wells Gray Provincial Park

Matka jatkuu pitkin Gold Rush Trailiä kohti Wells Grayn provinsiaalista puistoa. Wells Grayssa sijaitsee Helmcken vesiputous, joka on Kanadan neljänneksi korkein vesiputous. Kävele putouksen taakse, nappaa valokuvia muistojen kansioon ja näe alhaalla makaava laakso täynnä villikukkia. Hyvällä tuurilla saatat nähdä niityllä temmeltäviä karhuja.


Yöpyminen hirsimökissä. Päivät 5-6. Jasperin kansallispuisto

Jasperin kansallispuisto on alueeltaan Kanadan suuriin. Kansallispuisto on myös kaikkiin muihin puistoihin verrattuna vähiten kehittynyt ja se tarjoaakin aitoja kokemuksia villissä luonnossa. Valitse päiväohjelma eri vaihtoehdoista: nouse köysiradan kyydissä Whistlerin vuoren huipulle, lähde pyöräilemään vuoristomaisemiin, patikoi upealla järvialueella tai vieraile Maligne-järvellä.

 

Yöpyminen hotellissa. 

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: SkyTram köysirata-ajelu ($45), maastopyöräily ($8-$75)Päivä 7. Icefields Parkway – Golden

Icefields Parkway tunnetaan yhtenä maailman upeimpana maisemareittinä. 370 kilometrin pituinen tie kulkee jäätiköiden, kiviseinämien ja upeiden laaksojen ohi. Meillä on mahdollisuus kulkea lyhyt matka Athabasca jäätikön läpi opastetulla patikointiretkellä (vapaavalintainen) ja ihmetellä turkoosina hohtavaa Peyto-järveä. Päivä päättyy Goldeniin lähelle Yohon kansallispuistoa.


Yöpyminen hotellissa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: opastettu jäätikkökävely ($90)Päivä 8. Yohon kansallispuisto

Yohon kansallispuistoa pidetään Kanadan kansallispuistojen piilotettuna aarteena. Sinulla on koko päivää aikaa tutkia puistoa mielesi mukaan. Upeat patikointireitit ovat pullollaan kuvankauniita maisemia vuorineen, järvineen ja vesiputouksineen. Voit kokeilla koskenlaskua Kicking Horse River joella (lisämaksusta) tai haasta itsesi patikoimalla Takakkaw Fallsin ylle. Illalla palataan Goldeniin. 


Yöpyminen hotellissa. 

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: koskenlasku ($100)Päivä 9. Lake Louise – Banffin kansallispuisto

Aamupäivällä tutustumme Kalliovuorten helmeen, mäntymetsien ja lumihuippuisten vuorten ympäröimään Louise –järveen, joka on Kalliovuorten kuvatuin ja suosituin kohde. Illaksi suunnataan kohti Banffin kaupunkia, jossa tullaan viettämään seuraavat kaksi yötä. 

 

Yöpyminen hotellissa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: melonta ($85/h)Päivä 10. Banffin kansallispuisto

Kalliovuorten sydämessä sijaitseva Banffin kansallispuisto perustettiin vuonna 1885, mikä tekee siitä Kanadan vanhimman kansallispuiston. Ihaile alueen vuoristoaukioita, jääkenttiä ja jäätiköitä. Hyppää köysiradan kyytiin, ja nouse Sulphur-vuoren huipulle nauttimaan upeista maisemista. Voit myös lähteä halutessasi maisemahelikopterilennolle (lisämaksullinen). Banffin kansallispuistossa on myös monia eritasoisia patikointireittejä. Pitkän päivän jälkeen voit rentoutua Sulphur-vuoren kuumissa lähteissä tai lähteä kuuntelemaan livemusiikkia yhteen Banffin ravintoloista.

 

Yöpyminen hotellissa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: köysirata-ajelu ($62), maisemahelikopterilento ($195 - $325), hevosratsastus ($65)
Päivä 11. Calgary

Nauti Kalliovuorten henkeäsalpaavista maisemista viimeisen kerran ennen kuljetusta Calgaryyn, jonne matka päättyy kello 17. 


Hinnasto

2018 / Canadian Rockies / 11 pv
Lähdöt 2018 Hinta €/hlö
26.5., 23.6., 5.7. 2239
21.7. 2329
7.8., 25.8., 1.9., 8.9. 2389

 

2019 / Canadian Rockies / 11 pv
Lähdöt 2019 Hinta €/hlö
25.5., 22.6., 4.7. 2239
20.7. 2329
6.8., 24.8., 31.8., 7.9. 2389

 

Ryhmäkoko max 13 henkilöä!

 

Hintoihin sisältyy: 

- 9 hotelliyötä jaetussa kahden hengen huoneessa

- 1 yö mökissä

- kaikki matkaohjelman mukaiset kuljetukset

- englanninkielisen oppaan palvelut


Hintaan ei sisälly: 

- ateriat

- matkavakuutus

- lennot

 

Kysy lentotarjous asiakaspalvelustamme!


Pidätämme oikeuden hinta- ja matkaohjelmamuutoksiin.

 

Kuvaus

Kesto: 10 pv
Matkan hinta: alk. 2330 €
Varauspyyntölomake