Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Aktiviteettimatkat » Canyons and Indian lands

Canyons and Indian Lands

Matkaohjelma


Päivä 1. Las Vegas

Tervetuloa neonkylttien kaupunkiin Nevadan aavikolle! Jokaisen tulisi kokea Las Vegas ainakin kerran elämässä. Kaupunki on täynnä tekemistä, ja voit tutkia sitä mielesi mukaan ennen tervetuliaistapaamista kello 18. Tapaamisessa kohtaat matkan oppaan ja matkatoverisi.

 

Yöpyminen hotellissa. 

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: helikopterilento ($124)Päivä 2. Las Vegas – Zionin kansallispuisto

Zionin kansallispuistossa yhdistyvät maisemien seesteinen kauneus ja dramaattinen horisontti hiekkakiviseinämineen. Zionin kanjoni sai nimensä varhaisten mormoniuudisasukkaiden mukaan, jotka pitivät sitä ”luvattuna maanaan”. Zionista löydät Lounais-Yhdysvaltojen parhaimpia vaellusmaastoja. 

 

Yöpyminen hotellissa. Päivä 3. Zionin kansallispuisto

Vietämme koko päivän Zionin kansallispuistossa. Valitse itsellesi sopivin patikointireitti: tarjolla on niin helppoja kuin haastavampiakin vaihtoehtoja! Lähdemme lyhyille patikointiretkille laakson pohjalle: näemme vesiputouksia, makeanvedenaltaita ja tutkimme Virgin-joen ympäristöä. Halutessasi voit haastaa itsesi ja nousta 760 metrin matkan Angels Landingin huipulle. Nousu on jyrkkä, mutta maisemat sen arvoisia! 

 

Yöpyminen hotellissa.Päivä 4. Bryce Canyonin kansallispuisto

Jätämme Zionin kansallispuiston taaksemme, ja nousemme 2 438 metriä aina Bryce Canyonin kansallispuistoon asti. Bryce Canyonin kansallispuistoa kuulee usein kutsuttavan henkeäsalpaavan kauniiksi ja salaperäiseksi – eikä ihme: alue tunnetaan vaaleanpunaisista, oransseista ja valkoisista tornimaisista hiekkakivimuodostelmista, jotka nousevat maasta kymmenien metrien korkeuteen. Kansallispuistossa on monia eritasoisia patikointireittejä. Navajon tai Peek-a-Boo Loopin reiteillä kuljetaan näiden ainutlaatuisten kivimuodostelmien välistä. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua kansallispuiston ihmeisiin ratsain.

 

Yöpyminen hotellissa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: hevosratsastus ($65-$90)Päivä 5. Monument Valley

Tänään matkustamme kaakkoon seuraten Utahin ja Arizonan osavaltioiden välistä rajaa. Matkalla pysähdytään mahtipontisella Glen Canyonin padolla. Päivällä saavumme Navajo-intiaanien pyhälle alueelle Monument Valleyyn, jossa on kuvattu kymmeniä lännenelokuvia. Tutustu erikoisiin kivimuodostelmiin opastetulla kierroksella ja opi lisää alueen intiaanikulttuurista, myyteistä ja taikuudesta. Kun aurinko painuu mailleen, nauti perinteinen navajo-illallinen leirinuotiolla. 

 

Illallinen kuuluu hintaan. Yöpyminen hotellissa.Päivät 6-7. Grand Canyon

Matkaamme Navajo-intiaanien reservaatin läpi Cameronin kauppa-asemalle, jossa on myynnissä paikallisten tekemiä koruja, käsitöitä ja muita matkamuistoja. Kauppa-asemalta matka jatkuu Grand Canyonin kansallispuistoon.  Valtavan kansallispuiston alue on 445 kilometriä pitkä, 29 kilometriä leveä ja yli 1,6 kilometriä syvä. Kansallispuiston läpi kiemurteleva Colorado –joki virtaa 2330 kilometrin matkan 7 USA:n ja 2 Meksikon osavaltion läpi. 

 

Halutessasi voit lähteä vapaa-ajallasi tutustumaan alueeseen myös helikopterin kyydissä (lisämaksusta). Parhaiten Grand Canyonin valtavan koon tajuaa patikointireiteillä: valitse vaikkapa helppokulkuinen South Rim Trail tai vaikeakulkuisempi Plateau Point. Vaihtoehtoisesti voit myös vain rentoutua ja ihastella auringonlaskua kanjonin reunalta.

 

Yöpyminen hotellissa. 

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: helikopterilento ($284)Päivä 8. Route 66 – Las Vegas

Eeppiseltä Grand Canyonilta jatkamme matkaa kohti Las Vegasin ikonista Route 66:ta pitkin. Pysähdymme lounaalla Snow Capin tienvarsiravintolassa (vapaavalintainen). Kiertomatka päättyy kello 17.


Hinnasto

 

2018 / Canyons & Indian Lands / 8 pv
Lähdöt 2018 Hinta €/hlö
11.2. 1260
11.3. 1679
15.4. 1344
6.5., 7.6., 8.7., 14.10. 1919
7.8., 9.9., 23.9. 1979
15.11., 16.12. 1729

 

 

2019 / Canyons & Indian Lands / 8 pv
Lähdöt 2019 Hinta €/hlö
16.1., 10.2., 10.3., 14.4. 1679
5.5., 6.6., 7.7., 13.10. 1919
6.8., 8.9., 22.9. 1979
15.12. 1729

 

Ryhmäkoko max 13 henkilöä!

 

Hintoihin sisältyy 

- 6 hotelliyötä jaetussa kahden hengen huoneessa

- kaikki matkaohjelmaan mukaiset kuljetukset

- englanninkielisen oppaan palvelut

- nelivetoretki Monument Valleyssä

- illallinen Monument Valleyssä 


Hintaan ei sisälly: 

- muut ateriat

- matkavakuutus

- lennot

 

Kysy lentotarjous asiakaspalvelustamme!

 

Pidätämme oikeuden hinta- ja matkaohjelmamuutoksiin.

Kuvaus

Kesto: 7 pv
Matkan hinta: alk. 1270 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta