Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Aktiviteettimatkat » Yellowstone, ranch and tetons

Yellowstone, Ranch & Tetons

Matkaohjelma


Päivä 1. Jackson

Matka alkaa Wyomingin osavaltiosta Jacksonista. Voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti ennen tervetuliaistapaamista kello 18, jossa tapaat matkan oppaan sekä muut osallistujat.

 

Yöpyminen majatalossa.

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: kanttiinivaunu illallinen ($25-$35), koskenlasku Snake River joella ($77-$124), köysirata-ajelu ($42)Päivä 2. Grand Tetonin kansallispuisto – Jackson

Matkaamme Jacksonista Grand Tetonin kansallispuistoon, jonka koskematon luonto, kymmenet eri eläinlajit ja vuoristomaisemat ovat aivan omaa luokkaansa. Jackson Holen alueella asuu 300 lintulajia ja yli 60 eri eläinlajia: saatat bongata esim. hirviä, peuroja, näätiä, kärppiä, murmeleita, saukkoja tai erivärisiä perhosia. Kansallispuistossa pääset patikoimaan vuoristoalueelta järvialueelle, näkemään vesiputouksia ja ihastelemaan upeita maisemia Inspiration Pointissa. Halutessasi voit patikoida aina Cascade Canyonille asti tai lautalla Jenny Lakelle. Illaksi palataan Jacksoniin. 

 

Yöpyminen majatalossa. 

 

Lisämaksulliset aktiviteetit: lauttakyyti Jenny Laken poikki ($15)Päivä 3. Grand Tetonin kansallispuisto – Jackson

Uusi päivä ja uudet kujeet Grand Tetonin kansallispuistossa. Voit tutustua puiston monipuolisiin patikointireitteihin kuten Hermitage Point Trail. Kaikki Gran Tetonin kansallispuiston patikointiretket ovat omatoimisia puisto säädöksien vuoksi.  Saat kuitenkin oppaalta kaiken tarvittavan tiedon mahtavia patikointikokemuksia varten. Näe Heron Pond, Swan Lake ja Teton Rangen vuorijono siintämässä horisontissa. Illaksi palataan jälleen Jacksoniin.


Yöpyminen majatalossa. Päivät 4-5. Perinteinen ranch

Elä hetki aidon cowboyn elämää! Vietämme kaksi päivää perinteisellä ”ranchilla” – karjatilalla. Lähde ratsastamaan vuoristomaisemiin (sisältyy hintaan), tutustu ympäröivään luontoon ja laula John Denverin lauluja leirinuotion ympärillä. Nauti ulkoilmasta, rentoudu ja vietä mukavat kaksi päivää karjatilalla! 

 

Yöpyminen karjatilalla. Päivät 6-7. Yellowstonen kansallispuisto

Saavumme yhteen USA:n tunnetuimmista ja villeimmistä kansallispuistoista. Yellowstonen kansallispuisto on Unescon maailmanperintökohde, ja sen valtavalla alueella voi kuvata niin villieläimiä, geysireitä kuin vesiputouksia. Suurin osa puistosta sijoittuu Wyomingin osavaltion alueelle, mutta osa ulottuu myös Montanaan ja Idahoon. Matkaa Mammothin kuumille lähteille ja Grand Prismatic Spring lähteelle, joka tunnetaan kauniista väreistään. 

 

Yöpyminen erämökissä. Päivä 8. Yellowstonen kansallispuisto

Näe kuuluisa Old Faithful, usein purkautuva geysir, jonka suojelu oli suuressa roolissa kun Yellowstonen kansallispuisto perustettiin vuonna 1872 - ensimmäisenä kansallispuistona Yhdysvalloissa. Loppupäivän voit viettää haluamallasi tavalla kansallispuistossa.


Yöpyminen erämökissä.Päivä 8. Yellowstone – Jackson

Vietä aamupäivä omaan tahtiin Yellowstonen kansallispuistossa. Iltapäivällä palaamme Jacksoniin, jonne matka päättyy.


Hinnasto

 

2018 / Yellowstone, Ranch & Tetons / 9 pv
Lähdöt 2018 Hinta €/hlö
17.7. 2389
18.8., 12.9. 2519

 

2019 / Yellowstone, Ranch & Tetons / 9 pv
Lähdöt 2019 Hinta €/hlö
16.7. 2389
17.8., 11.9. 2519

 

Ryhmäkoko max 13 henkilöä!

 

Hintaan sisältyy:

- 3 yötä majatalossa

- 2 yötä karjatilalla

- 3 yötä erämökissä

- kaikki matkaohjelman mukaiset kuljetukset 

- englanninkielisen oppaan palvelut


Hintaan ei sisälly: 

- ateriat 

- matkavakuutus

- lennot

 

Kysy lentotarjous asiakaspalvelustamme!


 

Pidätämme oikeuden hinta- ja matkaohjelmamuutoksiin.

Kuvaus

Kesto: 8 pv
Matkan hinta: alk. 1670 €
Varauspyyntölomake