Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Autopaketit » Eastern Canada Explorer

Eastern Canada Explorer

Matkaohjelma


Päivä 1. Saapuminen Torontoon

Saapuminen Toronton kansainväliselle lentokentälle. Nouda vuokra-autosi kentältä ja matkusta hotellille. Tervetuliaspaketti ohjeineen, karttoineen ja vouchereineen odottaa matkustajaa ensimmäisen hotellin vastaanotossa. 

 

Majoitus: Bond Place Hotel**


Päivä 2. Toronto

Sinulla on koko päivä aikaa nauttia Torontosta: vietä päivä kaupungissa haluamallasi tavalla! 

 

Majoitus: Bond Place Hotel**


Päivä 3. Toronto–Ottawa

Käy ihastelemassa Lake Ontariota ennen matkaa Kanadan pääkaupunkiin Ottawaan. Parlamenttitalon edessä tapahtuva vahdinvaihto on päivän ehdoton kohokohta! Ajomatka n. 440 km.

 

Majoitus: Travelodge Ottawa West*** tai Capital Hill & Suites***


Päivä 4. Ottawa–Québec City

Matkusta St. Lawrence-joen vartta pitkin Kanadan eurooppalaistyylisimpään kaupunkiin, Québeciin. Kokeile päivälliseksi ranskalaisen keittiön herkkuja! Ajomatka n. 130 km.

 

Majoitus: Best Western Plus City Centre/Centre-Ville***


Päivä 5. Quebec City

Tänään pääset tutkimaan mitä kaupungin mahtavat muurit pitävät sisällään: ihastuttavassa Québec Cityssä on paljon nähtävää! Kävele pitkin mukulakivikatuja ja kapeita kujia, ihaile kaupungin historiallisia rakennuksia ja nauti Qúebecin uniikista ranskalaisesta kulttuurista.

 

Majoitus: Best Western Plus City Centre/Centre-Ville***


Päivä 6. Québec City–Montréal

Aja kuvankauniin maaseudun läpi Montrealiin, maailman toiseksi suurimpaan ranskankieliseen kaupunkiin. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin, kuten St. Helenin saareen tai Notre Damen basilikaan, yhteen Pohjois-Amerikan suurimmista goottilaisista kirkoista. Istahda rentoutumaan ranskalaisen korttelin kahviloissa. Ajomatka n. 250 km.

 

Majoitus: Hotel Travelodge Montreal Centre***


Päivä 7. Montréal–1000 Islands–Kingston

Tämän päivän määränpää on Kingston, Ontarion provinssin vanhin kaupunki. Kingston on Unescon maailmanperintökohde: kaupungissa on merkittävä ja hyvin säilynyt, 1800-luvulla rakennettu, linnoitus. Kannattaa lähteä liikkeelle ajoissa, jotta ehtii kaupungissa kiertelyn lisäksi myös lähteä iltaristeilylle 1000 Islandsin upeisiin maisemiin. Ajomatka n. 295 km.

 

Majoitus: Thriftlodge Kingston**


Päivä 8. Kingston–Niagara Falls

Koko päivä aikaa tutustua mahtaviin Niagaran putouksiin. Lähde veneajelulle putousten juurelle, aja helikopterilla niiden yli tai syö herkullinen lounas putousten yläpuolella sijaitsevassa maisemaravintolassa. Kannattaa myös käväistä Niagara-on-the-laken kylässä tutustumassa alueen historiaan. Ajomatka n. 390 km.

 

Majoitus: Best Western Plus Cairn Croft Hotel***Päivä 9. Niagara Falls–Toronto

Aja takaisin Torontoon ja palauta vuokra-auto lentokentälle. Ajomatka n. 130 km.

 


Henkilöautot

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Hyunday Accent
SUBCOMPACT 4 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Focus
COMPACT 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Cruze
INTERMEDIATE 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Fusion
STANDARD 5 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Impala
FULL SIZE 4-DOOR 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Crown Victoria
PREMIUM 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Lincoln Towncar
LUXURY 5 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford Mustang Convertible
CONVERTIBLE 4 2 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Escape
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Edge
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Tahoe
INTERMEDIATE SUV 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Suburban
PREMIUM SUV 8 4 5 Bensiini Auto Kyllä
Dodge Grand Caravan
MINIVAN 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford E350
PASSENGER VAN 12 3 3 Bensiini Auto Kyllä

Hinnasto

Eastern Canada Explorer 9 pv/8 yötä
Majoitus Autoluokka Autotyyppi Euro/hlö
Standard      

1.4.-30.4.2017

B Compact 730
  E Full size 770

     
  W SUV 840
1.5.-31.10.2017 B Compact 820
  E Full size 860
       
  W SUV 930

 

Hinnat ovat esimerkkihintoja ja ne voivat muuttua kysynnän ja saatavuuden mukaan.


Hintoihin sisältyy: majoitukset kahden hengen huoneessa 8 yötä ja autonvuokraus 8 vrk, rajoittamattomat mailit, CDW-vakuutus, verot, 1. tankki polttoainetta, 1 lisäkuski, lentokenttämaksu tarvittaessa, hyvä tiekartta ja matkaohjelmaehdotelma.

 

Tarkempi kuvaus, mitä autonvuokraukseen sisältyy:

CDW (Collision Damage Waiver(kolariturva)), $1 Million Liability Cover, Sales Tax, State Tax, Airport Fees CFC (subject to location), Additional Drivers, Initial Tank of fuel, GPS Unit, Mechanical Assistance

 

Lisämaksusta: 

Vakuutus, ERP Excess Refund Policy, joka korvaa myös ilkivallan, varkauden, vahingot ikkunoille, renkaille, katolle, avainten katoamisen ja hinauksen.

 

Hintaan ei sisälly: lentoja, sisäänpääsymaksuja, lauttamaksuja, tietulleja eikä parkkimaksuja ellei toisin mainita.

 

Hintojen sitovuus:

Hinnat sitoumuksetta. Valuuttakurssit tarkistetaan tarjous-/varaushetkellä.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

Yhdysvallat

USA:ssa ajaminen on helppoa ja turvallista. Yleisesti tiedetään, että amerikkalaiset ajavat eurooppalaisia rauhallisemmin, ja liikennesääntöjä kunnioitetaan. Tiet on usein merkitty selvästi, ja liikennemerkit ovat hyvin samantyylisiä kuin Euroopassa. USA:n tieverkosto on erittäin kattava. Moottoritiet voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan: Highway, Expressway ja Freeway. Osavaltioita yhdistäviä moottoriteitä kutsutaan Interstate-Highwayksi. Eri osavaltioiden säännökset kannattaa tarkistaa aina etukäteen ennen matkaa.

 

Ajokortti ja edellytykset auton vuokraukseen

Lyhyillä turistimatkoilla useimmissa osavaltioissa hyväksytään suomalainen ajokortti. Kansainvälisen ajokortin tai virallisen USA-käännösliitteen hankkiminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa, etenkin jos ajokortin tiedot eivät ole englanniksi. USA-liitteen voi hankkia Autoliitosta 14 eurolla. Pidemmän oleskelun ajaksi täytyy hankkia paikallinen ajokortti. Kannattaa tarkistaa eri osavaltioiden vaatimukset Autoliiton nettisivuilta ennen matkaa. Voidaksesi vuokrata auton USA:ssa tarvitset omissa nimissä olevan luottokortin sekä täyden ja rikkeettömän ajokortin. Usein auton vuokrauksen yhteydessä täytyy esittää myös passi. Auton vuokrauksen minimi-ikä on 21 vuotta, ja kaikkien alle 25-vuotiaiden tulee maksaa nuorten kuljettajien lisämaksu. Ajokortti tulee olla ollut voimassa yli vuoden.

 

Tiemaksut

USA:ssa on paljon maksullisia teitä. Idässä ja Kaliforniassa monet tunnelit, tollwaysit, turnpikesit ja sillat ovat maksullisia, ja tietulleja löytyy muualtakin. Joissain osavaltioissa on käytössä kahden eri valtatien systeemi, jossa yksin ajava henkilö joutuu usein ajamaan maksullisia teitä pitkin. Maksuttomia teitä pitkin saavat ajaa autot, joissa matkustajia on vähintään kaksi.

 

Vakuutukset

LDW- ALI- PAI ja PEP-vakuutukset kuuluvat Saga Matkojen autopakettien ja auton vuokrauksen hintaan. Vakuutuksia voi täydentää paikan päällä autoa noudettaessa! Katso lisätietoa Autoliitolta.

LDW = Loss Damage Waiver

ALI = Additional Liability Insurance

PAI = Personal Accident Insurance

PEP = Personal Effects Protection

 

Yleistietoa

Yhdysvalloissa käytetään pituusyksikkönä kilometrien sijaan maileja. Yksi maili on 1,6 kilometriä. Nopeusrajoitukset vaihtelevat osavaltioiden lainsäädännön mukaan. Useimmiten valtateillä voi ajaa 90-120 km/h ja asutusalue 40-50 km/h. Polttoainetta myydään gallonoissa (3,785 litraa). Yhden gallonan hinta voi vaihdella kolmeen dollariin gallonalta. Tankatessa kannattaa muistaa, että luottokortti täytyy ennen tankkausta rekisteröidä tankkiautomaatilla tai palvelutiskillä. Summa veloitetaan suoraan luottokortilta.

 

Kanada

Kanadassa ajaminen on käytännössä samanlaista kuin USA:ssa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kanadassa käytetään eurooppalaisia pituus- ja mittayksiköitä (kilometrit yms.). Kanadassa nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä 80-100 km/h ja asutusalueilla 50 km/h. Osa tiemerkeistä saattaa olla kirjoitettu ranskaksi (etenkin Quebecin alueella). Talvella tiet ovat liukkaampia, ja lumentulo vaikuttaa teiden aukioloon. Taajama-alueiden ulkopuolella kannattaa kiinnittää huomiota hirvivaroitusmerkkeihin.

Kuvaus

Kesto: 9 pv/8 yötä
Matkan hinta: alk. 940 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta


Saapuminen/lähtö Torontosta