Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Autopaketit » New England Explorer

New England Explorer

Matkaohjelma


Päivä 1. Helsinki–Boston

Saapuminen Loganin kansainväliselle lentokentälle Bostoniin. Nouda vuokra-auto ja aja hotellille. Nauti vapaasta illasta. Tervetuliaspaketti ohjeineen, karttoineen ja vouchereineen odottaa matkustajaa ensimmäisen hotellin vastaanotossa. 

 

Standard-majoitus The Midtown Hotel**

Upgrade-majoitus: Sheraton Boston Hotel tai Royal Sonesta Boston****


Päivä 2. Boston

Vietä päivä vapaasti Bostonia kierrellen! 

 

Standard-majoitus: The Midtown Hotel**

Upgrade-majoitus: Sheraton Boston Hotel tai Royal Sonesta Boston****


Päivä 3. Boston–Coastal Maine

Pohjoiseen matkatessa pääset näkemään itärannikon kauneimpia rantoja ja luontoa. Historiaa kuhiseva pohjoinen on mielenkiintoista ajoaluetta. Pysähdy ensimmäiseksi Salemissa, joka tunnetaan noitavainoistaan. Tämän jälkeen voit jatkaa matkaa ihastuttaviin kalastajakaupunkeihin Gloucesteriin ja Rockportiin. Nauti myös vanhan satamakaupungin, Potsmouthin (New Hampshire), tunnelmasta ennen rajan ylitystä Maineen. Ohita presidenttien kesälomapaikka Kennebunkport. Nauti loppupäivästä Mainen suurimassa kaupungissa, Portlandissa!


Ajomatka: 185 km


Standard-majoitus: Best Western Merry Manor Inn**

Upgrade-majoitus: The Nonantum Resort***


Päivä 4. Mid Coast Maine–White Mountains

Tämän päivän aikana ajat syvemmälle sisämaahan kohti White Mountains -vuoristoa. Matkan aikana pääset nauttimaan alueen upeista maisemista ja historiallisista kylistä.

 

Ajomatka: 185 km


Standard-majoitus: Town & Country Inn**

Upgrade-majoitus: North Conway Grand Hotel*** tai Merrill Farm Inn & Resort***


Päivä 5. White Mountains–Stowe

Tänään pääset ihailemaan White ja Green Mountainsin vuoristoa, joka kohoaa taivaisiin Vermontin ja New Hampshiren osavaltioiden rajalla. Vuorilla asuu esimerkiksi karhuja, hirviä, peuroja ja erilaisia lintuja. Ajoreitti on yksi New Englandin kauneimmista. Matkaa Lindonvillesta Greensboroon, jossa voit käydä tutustumassa Willey's General Store -kauppaan. Jatka matkaa Craftsburyn kautta Stoween. Ihastu Vermontin tunnelmallisiin pikkukyliin ja upeisiin vanhoihin siltoihin.

 

Ajomatka: 210 km

 

Standard-majoitus: Golden Eagle Resort***

Upgrade-majoitus: Golden Eagle Resort***


Päivä 6. Stowe–Green Mountains–Connecticut River Valley

Historiallinen Connecticut River Valley oli ensimmäisiä paikkoja, jonne eurooppalaiset nousivat vuonna 1614. Alue onkin siis historiallisesti erityisen mielenkiintoinen. Lähde aikamatkalle Old Sturbridge Villagessa, ja koe miltä tuntui elää 1800-luvulla!

 

Ajomatka: 290 km

 

Standard-majoitus: Quality Inn Mystic-Groton***

Upgrade-majoitus: Holiday Inn Express Mystic***


Päivä 7. Connecticut River Valley–Cape Cod

Päivä alkaa matkaamalla etelään kohti Massachusettsin rannikkoa. Kautta aikoijen Amerikan rikkaimmat perheet, kuten esimerkiksi Astorit ja Vanderbiltsit, ovat saapuneet juuri Newportiin lomailemaan. Matkaa rannikkoa pitkin Cape Codin niemimaan päätyyn. Ihastu sen korkeisiin kalliojyrkänteisiin, vaaleahiekkaisiin dyyneihin, laajoihin rantoihin, kuvankauniisiin kyliin ja herkullisiin kalaravintoloihin. Pysähdy matkan aikana myös Plymouthissa, jossa yhä henkii kolonialismin ajan tuulet.

 

Ajomatka: 300 km

 

Standard-majoitus: Hyannis Harbor Hotel*** tai ShoreWay Acres Inn***

Upgrade-majoitus: Heritage House Hotel***


Päivä 8. Cape Cod–Boston

Aamulla matka jatkuu kohti Bostonia, jossa odottaa paluulento Suomeen. Palauta auto lentokentälle ja hyvästele kaunis New England.


Ajomatka: 120 kmHenkilöautot

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Hyunday Accent
SUBCOMPACT 4 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Focus
COMPACT 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Cruze
INTERMEDIATE 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Fusion
STANDARD 5 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Impala
FULL SIZE 4-DOOR 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Crown Victoria
PREMIUM 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Lincoln Towncar
LUXURY 5 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford Mustang Convertible
CONVERTIBLE 4 2 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Escape
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Edge
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Tahoe
INTERMEDIATE SUV 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Suburban
PREMIUM SUV 8 4 5 Bensiini Auto Kyllä
Dodge Grand Caravan
MINIVAN 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford E350
PASSENGER VAN 12 3 3 Bensiini Auto Kyllä

Hinnasto

New England Explorer 8 pv/7 yötä
Majoitus Autoluokka Autotyyppi Euro/hlö
Standard      
1.4.-31.10.2018 B Compact 765
  E Full size 785
  G Premium 860
  H Luxury 870
  W Standard SUV 870
Upgrade       
1.4.-31.5.2018 B Compact 910
  E Full size

930


G Premium 1000
1.6.-31.10.2018   B Compact 1040

E Full size

1060

 

Hinnat ovat esimerkkihintoja ja ne voivat muuttua kysynnän ja saatavuuden mukaan.

 

Hintoihin sisältyy: Majoitukset kahden hengen huoneessa 7 yötä ja autonvuokraus 7 vrk, rajoittamaton mailit, CDW-vakuutus, verot, 1. tankki polttoainetta, 1 lisäkuski, lentokenttämaksu tarvittaessa, hyvä tiekartta, matkaohjelmaehdotelma.

 

Tarkempi kuvaus, mitä autonvuokraukseen sisältyy:

CDW (Collision Damage Waiver(kolariturva)), $1 Million Liability Cover, Sales Tax, State Tax, Airport Fees CFC (subject to location), Additional Drivers, Initial Tank of fuel, GPS Unit, Mechanical Assistance

 

Lisämaksusta: 

Vakuutus, ERP Excess Refund Policy, joka korvaa myös ilkivallan, varkauden, vahingot ikkunoille, renkaille, katolle, avainten katoamisen ja hinauksen.

 

Hintaan ei sisälly: Lentoja, sisäänpääsymaksuja, lauttamaksuja, tietulleja eikä parkkimaksuja ellei toisin mainita.

 

Hintojen sitovuus:

Hinnat sitoumuksetta. Valuuttakurssit tarkistetaan tarjous-/varaushetkellä.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

Yhdysvallat

USA:ssa ajaminen on helppoa ja turvallista. Yleisesti tiedetään, että amerikkalaiset ajavat eurooppalaisia rauhallisemmin, ja liikennesääntöjä kunnioitetaan. Tiet on usein merkitty selvästi, ja liikennemerkit ovat hyvin samantyylisiä kuin Euroopassa. USA:n tieverkosto on erittäin kattava. Moottoritiet voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan: Highway, Expressway ja Freeway. Osavaltioita yhdistäviä moottoriteitä kutsutaan Interstate-Highwayksi. Eri osavaltioiden säännökset kannattaa tarkistaa aina etukäteen ennen matkaa.

 

Ajokortti ja edellytykset auton vuokraukseen

Lyhyillä turistimatkoilla useimmissa osavaltioissa hyväksytään suomalainen ajokortti. Kansainvälisen ajokortin tai virallisen USA-käännösliitteen hankkiminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa, etenkin jos ajokortin tiedot eivät ole englanniksi. USA-liitteen voi hankkia Autoliitosta 14 eurolla. Pidemmän oleskelun ajaksi täytyy hankkia paikallinen ajokortti. Kannattaa tarkistaa eri osavaltioiden vaatimukset Autoliiton nettisivuilta ennen matkaa. Voidaksesi vuokrata auton USA:ssa tarvitset omissa nimissä olevan luottokortin sekä täyden ja rikkeettömän ajokortin. Usein auton vuokrauksen yhteydessä täytyy esittää myös passi. Auton vuokrauksen minimi-ikä on 21 vuotta, ja kaikkien alle 25-vuotiaiden tulee maksaa nuorten kuljettajien lisämaksu. Ajokortti tulee olla ollut voimassa yli vuoden.

 

Tiemaksut

USA:ssa on paljon maksullisia teitä. Idässä ja Kaliforniassa monet tunnelit, tollwaysit, turnpikesit ja sillat ovat maksullisia, ja tietulleja löytyy muualtakin. Joissain osavaltioissa on käytössä kahden eri valtatien systeemi, jossa yksin ajava henkilö joutuu usein ajamaan maksullisia teitä pitkin. Maksuttomia teitä pitkin saavat ajaa autot, joissa matkustajia on vähintään kaksi.

 

Vakuutukset

LDW- ALI- PAI ja PEP-vakuutukset kuuluvat Saga Matkojen autopakettien ja auton vuokrauksen hintaan. Vakuutuksia voi täydentää paikan päällä autoa noudettaessa! Katso lisätietoa Autoliitolta.

LDW = Loss Damage Waiver

ALI = Additional Liability Insurance

PAI = Personal Accident Insurance

PEP = Personal Effects Protection

 

Yleistietoa

Yhdysvalloissa käytetään pituusyksikkönä kilometrien sijaan maileja. Yksi maili on 1,6 kilometriä. Nopeusrajoitukset vaihtelevat osavaltioiden lainsäädännön mukaan. Useimmiten valtateillä voi ajaa 90-120 km/h ja asutusalue 40-50 km/h. Polttoainetta myydään gallonoissa (3,785 litraa). Yhden gallonan hinta voi vaihdella kolmeen dollariin gallonalta. Tankatessa kannattaa muistaa, että luottokortti täytyy ennen tankkausta rekisteröidä tankkiautomaatilla tai palvelutiskillä. Summa veloitetaan suoraan luottokortilta.

 

Kanada

Kanadassa ajaminen on käytännössä samanlaista kuin USA:ssa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kanadassa käytetään eurooppalaisia pituus- ja mittayksiköitä (kilometrit yms.). Kanadassa nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä 80-100 km/h ja asutusalueilla 50 km/h. Osa tiemerkeistä saattaa olla kirjoitettu ranskaksi (etenkin Quebecin alueella). Talvella tiet ovat liukkaampia, ja lumentulo vaikuttaa teiden aukioloon. Taajama-alueiden ulkopuolella kannattaa kiinnittää huomiota hirvivaroitusmerkkeihin.

Kuvaus

Kesto: 8 pv/7 yötä
Matkan hinta: alk. 880 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta


Saapuminen/lähtö Bostonista

Hotellivaihtoehdot