Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Autopaketit » Southern Heritage

Southern Heritage

Matkaohjelma


Päivä 1. Saapuminen Orlandoon

Vuokra-auton nouto lentokentältä ja saapuminen hotellille. Tervetuliaspaketti ohjeineen, karttoineen ja vouchereineen odottaa matkustajaa ensimmäisen hotellin vastaanotossa. 

 

Standard-majoitus: Champions World Resort***


Päivä 2. Orlando

Vietä päiväsi Orlandossa haluamallasi tavalla. Lähde hauskuttelemaan Disneyworldiin tai muihin alueen teemapuistoihin!

 

Standard-majoitus: Champions World Resort***


Päivä 3. Orlando–Ocala–Silver Springs–Tallahassee

Aloita matka kohti Ocalan tunnelmallista pikkukaupunkia. Vieraile Silver Springsissa, jossa pääset myös ihastelemaan maan alta kuplivia kristallinkirkkaita lähteitä lasipohjaveneen kyydissä. Tämän jälkeen matka jatkuu syvän etelän pääkaupunkiin, Tallahasseeseen. Ajomatka n. 450 km.


Standard-majoitus: Quality Inn & Suites***


Päivä 4. Tallahassee–Apalachicola–Emerald Coast–Pensacola

Aja pitkin Floridan lahtea, ja ihastele matkan aikana vilahtelevia villieläinten suojelualueita, elegantteja etelän tyylillä rakennettuja rakennuksia, ja Apalachicolan kalastajakylän värikkäitä veneitä. Matkalla Pensacolaan pääset nauttimaan Emeraldin rannikon kuvankauniista maisemista. Ajomatka n. 330 km.

 

Standard-majoitus: Baymont Inn & Suites Pensacola***


Päivä 5. Pensacola–Mobile–New Orleans

Aamulla ajomatka Mobilen kaupunkiin, jonka ranskalaiset perustivat yli 300 vuotta sitten. Eurooppalainen kulttuuriperintö ja etelän kuuluisa charmi yhdistyvät kaupungissa erikoisella tavalla. Tämän jälkeen matka jatkuu New Orleansin kaupunkiin. Vietä ilta kaupungin valoissa, maista herkullista cajunia, ja nauti hyvästä bluesista tai jazzista yhdessä alueen monista pikkukuppiloista. Ajomatka n. 320 km.

 

Standard-majoitus: Aloft New Orleans Downtown***


Päivä 6. New Orleans

Vietä päivä tutustuen kiehtovaan New Orleansiin, jossa ranskalaisuus, espanjalaisuus ja amerikkalaisuus ovat sekoittuneet jo vuosisatojen ajan.


Standard-majoitus: Aloft New Orleans Downtown***


Päivä 7. New Orleans–Natchez–Vicksburg

Aloita päivä ajamalla pitkin Mississippin jokea aina Baton Rougen läpi Mississippin osavaltioon, jossa joskus sijaitsivat maan suurimmat plantaasit. Natchezista löytyy yli 500 suojeltua ennen sisällisotaa rakennettua taloa. Ajomatka n. 400 km.

 

Standard-majoitus: Quality Inn**


Päivä 8. Vicksburg–Memphis

Aamulla lähtö Vicksburgista kohti bluesin kotikaupunkia, Memphisia. Modernissa metropolissa on yhä entisten aikojen tunnelmaa. Halutessasi voit lähteä opastetulle kävelykierrokselle kaupungin keskustaan. Vieraile Elvis Presleyn kodilla, Gracelandissa. Ajomatka n. 410 km.

 

Standard-majoitus: Comfort Inn Downtown***Päivä 9. Memphis–Nashville

Tämän päivän vietät countrymusiikin kotikaupungissa, Nashvillessa. Vieraile Country Music Hall of Famella tai Printer's Alleylla. Ajomatka n. 340 km.


Standard-majoitus: GuestHouse Inn & Suites Nashville/Music Valley**


Päivä 10. Nashville–Great Smoky Mountains National Park–Cherokee/Asheville

Aja itään kohti Knoxvillea, ja vieraile maan suosituimmassa kansallispuistossa, Great Smoky Mountainsilla. Vieraile myös Cherokeen intiaanireservaatissa. Ajomatka n. 410 km.

 

Standard-majoitus: Econo Lodge Inn & Suites at the Convention Center**


Päivä 11. Cherokee/Asheville–Columbia–Charleston

Suuntaa kohti kaunista Columbian kaupunkia, jonka jälkeen matka jatkuu Charlestoniin. Vietä päivä historiallisessa kaupungissa. Nauti Charlestonin viehättävistä kävelykaduista ja arkkitehtuurista. Ajomatka n. 430 km.


Standard-majoitus: Holiday Inn Charleston - Riverview***


Päivä 12. Charleston–Savannah

Vieraile aamupäivästä Magnolian plantaasilla. Aja etelään Savannahin satamakaupunkiin. Ajomatka n. 170 km.

 

Standard-majoitus: Best Western Plus Savannah Historic District**


Päivä 13. Savannah–Jacksonville–St. Augustine

Palaa Floridan aurinkoiseen osavaltioon. Pysähdy Jacksonvillessa ja vietä rauhallinen iltapäivä St. Johnsin joella. Tämän jälkeen jatka matkaa Pohjois-Amerikan vanhimpaan kaupunkiin, St. Augustineen. Ahtaat pikkukujat, espanjalaiseen tyyliin rakennetut talot ja parvekkeet tekevät St. Augustinesta hyvin tunnelmallisen pikkukaupungin. Ajomatka n. 290 km.

 

Standard-majoitus: Days Inn St. Augustine/Historic Downtown***


Päivä 14. St. Augustine–Daytona Beach–Kennedy Space Center–Orlando

Lähde aikaisin aamulla tutustumaan Daytona Beachiin ja Cape Canaveraliin. Vieraile Kennedy Space Center keskuksessa. Palaa Orlandoon. Ajomatka n. 270 km.


Standard-majoitus: Champions World Resort***


Päivä 15. Paluulento Suomeen

Auton palautus lentokentälle, ja paluulento Suomeen.


Henkilöautot

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Hyunday Accent
SUBCOMPACT 4 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Focus
COMPACT 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Cruze
INTERMEDIATE 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Fusion
STANDARD 5 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Impala
FULL SIZE 4-DOOR 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Crown Victoria
PREMIUM 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Lincoln Towncar
LUXURY 5 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford Mustang Convertible
CONVERTIBLE 4 2 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Escape
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Edge
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Tahoe
INTERMEDIATE SUV 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Suburban
PREMIUM SUV 8 4 5 Bensiini Auto Kyllä
Dodge Grand Caravan
MINIVAN 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford E350
PASSENGER VAN 12 3 3 Bensiini Auto Kyllä

Hinnasto

Southern Heritage 15 pv/14 yötä
Majoitus Autoluokka Autotyyppi Euro/hlö
Standard      
1.4.2018-31.3.2019 B Compact 1010
  E Full size 1030
  G Premium

1110

  H Luxury 1130
  W Standard SUV

1110

 

Hinnat ovat esimerkkihintoja ja ne voivat muuttua kysynnän ja saatavuuden mukaan.

 

Hintoihin sisältyy: majoitukset kahden hengen huoneessa 14 yötä ja autonvuokraus 14 vrk, rajoittamattomat mailit, CDW-vakuutus, verot, 1. tankki polttoainetta, 1 lisäkuski, lentokenttämaksu tarvittaessa, hyvä tiekartta ja matkaohjelmaehdotelma.

 

Tarkempi kuvaus, mitä autonvuokraukseen sisältyy:

CDW (Collision Damage Waiver(kolariturva)), $1 Million Liability Cover, Sales Tax, State Tax, Airport Fees CFC (subject to location), Additional Drivers, Initial Tank of fuel, GPS Unit, Mechanical Assistance

 

Lisämaksusta: 

Vakuutus, ERP Excess Refund Policy, joka korvaa myös ilkivallan, varkauden, vahingot ikkunoille, renkaille, katolle, avainten katoamisen ja hinauksen.

 

Hintaan ei sisälly: lentoja, sisäänpääsymaksuja, lauttamaksuja, tietulleja eikä parkkimaksuja ellei toisin mainita.

 

Hintojen sitovuus:

Hinnat sitoumuksetta. Valuuttakurssit tarkistetaan tarjous-/varaushetkellä.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Saatavilla myös upgrade-majoituksilla. Kysy hintaa asiakaspalvelustamme!

Yhdysvallat

USA:ssa ajaminen on helppoa ja turvallista. Yleisesti tiedetään, että amerikkalaiset ajavat eurooppalaisia rauhallisemmin, ja liikennesääntöjä kunnioitetaan. Tiet on usein merkitty selvästi, ja liikennemerkit ovat hyvin samantyylisiä kuin Euroopassa. USA:n tieverkosto on erittäin kattava. Moottoritiet voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan: Highway, Expressway ja Freeway. Osavaltioita yhdistäviä moottoriteitä kutsutaan Interstate-Highwayksi. Eri osavaltioiden säännökset kannattaa tarkistaa aina etukäteen ennen matkaa.

 

Ajokortti ja edellytykset auton vuokraukseen

Lyhyillä turistimatkoilla useimmissa osavaltioissa hyväksytään suomalainen ajokortti. Kansainvälisen ajokortin tai virallisen USA-käännösliitteen hankkiminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa, etenkin jos ajokortin tiedot eivät ole englanniksi. USA-liitteen voi hankkia Autoliitosta 14 eurolla. Pidemmän oleskelun ajaksi täytyy hankkia paikallinen ajokortti. Kannattaa tarkistaa eri osavaltioiden vaatimukset Autoliiton nettisivuilta ennen matkaa. Voidaksesi vuokrata auton USA:ssa tarvitset omissa nimissä olevan luottokortin sekä täyden ja rikkeettömän ajokortin. Usein auton vuokrauksen yhteydessä täytyy esittää myös passi. Auton vuokrauksen minimi-ikä on 21 vuotta, ja kaikkien alle 25-vuotiaiden tulee maksaa nuorten kuljettajien lisämaksu. Ajokortti tulee olla ollut voimassa yli vuoden.

 

Tiemaksut

USA:ssa on paljon maksullisia teitä. Idässä ja Kaliforniassa monet tunnelit, tollwaysit, turnpikesit ja sillat ovat maksullisia, ja tietulleja löytyy muualtakin. Joissain osavaltioissa on käytössä kahden eri valtatien systeemi, jossa yksin ajava henkilö joutuu usein ajamaan maksullisia teitä pitkin. Maksuttomia teitä pitkin saavat ajaa autot, joissa matkustajia on vähintään kaksi.

 

Vakuutukset

LDW- ALI- PAI ja PEP-vakuutukset kuuluvat Saga Matkojen autopakettien ja auton vuokrauksen hintaan. Vakuutuksia voi täydentää paikan päällä autoa noudettaessa! Katso lisätietoa Autoliitolta.

LDW = Loss Damage Waiver

ALI = Additional Liability Insurance

PAI = Personal Accident Insurance

PEP = Personal Effects Protection

 

Yleistietoa

Yhdysvalloissa käytetään pituusyksikkönä kilometrien sijaan maileja. Yksi maili on 1,6 kilometriä. Nopeusrajoitukset vaihtelevat osavaltioiden lainsäädännön mukaan. Useimmiten valtateillä voi ajaa 90-120 km/h ja asutusalue 40-50 km/h. Polttoainetta myydään gallonoissa (3,785 litraa). Yhden gallonan hinta voi vaihdella kolmeen dollariin gallonalta. Tankatessa kannattaa muistaa, että luottokortti täytyy ennen tankkausta rekisteröidä tankkiautomaatilla tai palvelutiskillä. Summa veloitetaan suoraan luottokortilta.

 

Kanada

Kanadassa ajaminen on käytännössä samanlaista kuin USA:ssa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kanadassa käytetään eurooppalaisia pituus- ja mittayksiköitä (kilometrit yms.). Kanadassa nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä 80-100 km/h ja asutusalueilla 50 km/h. Osa tiemerkeistä saattaa olla kirjoitettu ranskaksi (etenkin Quebecin alueella). Talvella tiet ovat liukkaampia, ja lumentulo vaikuttaa teiden aukioloon. Taajama-alueiden ulkopuolella kannattaa kiinnittää huomiota hirvivaroitusmerkkeihin.

Kuvaus

Kesto: 15 pv/14 yötä
Matkan hinta: alk. 1160 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta


Saapuminen/lähtö Orlandosta

Hotellivaihtoehdot