Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Autopaketit » Sunshine Trails

Sunshine Trails

Matkaohjelma


Päivä 1. Saapuminen Miamiin

Vuokra-auton nouto lentokentältä ja saapuminen hotellille. Tervetuliaspaketti ohjeineen, karttoineen ja vouchereineen odottaa matkustajaa ensimmäisen hotellin vastaanotossa. 


Standard-majoitus: Lexington Hotel Miami Beach***


Päivä 2. Miami–Key West

Matka alkaa kohti Key Westin saarta maailmankuululla Overseas Highwaylla (US1). Päivän aikana pääset ylittämään 42 siltaa ja 32 Keysin saarta. Mielenkiintoisin pysähtymispaikka on John Pennekamp Coral Reef State Park, joka on Yhdysvaltojen ainoa merenalainen kansallispuisto. Jatka matkaa Key Westin saarelle. Käy katsomassa Ernest Hemigwayn taloa ja tutki Key Westin historiallista keskustaa. Ajomatka n. 260 km.

 

Standard-majoitus: DoubleTree Resort by Hilton Hotel Grand Key - Key West***


Päivä 3. Key West–Everglades National Park

Matka alkaa takaisin mantereelle. Pysähdy Key Largon saarella, jossa voit päästä uimaan delfiinien kanssa tai lähteä opastetulle kajakkikierrokselle Florida Baylle (varaathan etukäteen!). Jatka matkaa Homesteadiin, josta seuraat polkua Everglades National Parkin vieraskeskukselle. Nauti iltapäivästä Evergladesin upeassa kansallispuistossa. Ajomatka n. 265 km.

 

Standard-majoitus: Miccosukee Resort***


Päivä 4. Everglades National Park–Naples

Jätä Everglades ja Homestead taaksesi, ja suuntaa kohti Naplesin rantakaupunkia Meksikonlahdelle. Valitse haluamasi matkareitti: Hwy 41 ”Tamiami Trail” tai Interstate 75 ”Alligator Alley”. Naplesissa pääset nauttimaan hyvistä ravintoloista, designer-putiikeista ja rantakaupungin rennosta tunnelmasta. Ajomatka n. 220 km.

 

Standard-majoitus: Gulfcoast Inn**


Päivä 5. Naples–Sarasota

Matkaa Fort Myersin ja Venicen rantojen ohi kohti Sarasotan kaupunkia. Pysähdy Fort Myersin ulkopuolelle vierailemaan Thomas Edisonin ja Henry Fordin talviasunnolla. Voit halutessasi lähteä tutustumaan myös Sanibelin ja Captivan trooppisiin saariin. Saarilla voit vuokarata pyörän, vierailla Ding Darling State Parkissa tai lähteä kajakkiretkelle magrovemetsikköihin. Ajomatka n. 160 km.


Standard-majoitus: Ramada Waterfront Sarasota***


Päivä 6. Sarasota–Crystal River–Silver Springs

Suuntaa pohjoiseen ja sisämaahan kohti Crystal Riveria. Pysähdy matkan aikana Homosassa Springsin Nature Worldissa, jonka luonnonsuojelualueella asuu satoja uhanalaisia manaatteja. Yöpyminen Silver Springsissa. Ajomatka n. 290 km.

 

Standard-majoitus: Holiday Inn Express***


Päivä 7. Silver Springs–St Augustine

Aamu alkaa Silver Springs Parkissa, jossa ensimmäiset Tarzan -elokuvat filmattiin. Voit halutessasi lähteä lasipohjaveneajelulle Crystal Springsin kristallinkirkkaille lähteille. Matka jatkuu Ocalan kansallismetsän läpi Yhdysvaltojen vanhimpaan kaupunkiin, St Augustineen. Voit vierailla ikuisen nuoruuden lähteellä ja tutustua kaupungin historialliseen keskustaan. Ajomatka n. 200 km.

 

Standard-majoitus: Magnuson Hotel Historic St. Augustine**


Päivä 8. St Augustine

Koko päivä aikaa tutustua St Augustinen kaupunkiin. Tutustu historiallisen keskustan nähtävyyksiin, kaupungin kauniiseen rantaan ja nauti itäisen Floridan rennosta tunnelmasta.


Standard-majoitus: Magnuson Hotel Historic St. Augustine**Päivä 9. St Augustine–Orlando

Vieraile kuuluisalla Daytona Beachilla ennen kuin suuntaat sisämaahan. Valitse Interstate 4 ja seuraa sitä teemapuistojen pääkaupunkiin Orlandoon, joka toimii päämajanasi seuraavat kolme päivää. Ajomatka n. 180 km.

 

Standard-majoitus: Champions World Resort***


Päivä 10–11. Orlando

Nauti kahdesta kokonaisesta päivästä Orlandossa. Vieraile Disneyn Magic Kingdomissa, Sea Worldissa tai Universal Studioilla. Vietä aikaa rannalla ja Orlandon keskustassa kierrellen.


Standard-majoitus: Champions World Resort***


Päivä 12. Orlando–Miami

Suuntaa kohti etelää, ja vieraile Kennedyn avaruuskeskuksessa Cape Canaveralissa (jos aikaa on riittävästi). Jatka matkaa Miamin lentokentälle ja palauta vuokra-autosi ennen paluulentoa Suomeen.


Henkilöautot

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Hyunday Accent
SUBCOMPACT 4 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Focus
COMPACT 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Cruze
INTERMEDIATE 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Fusion
STANDARD 5 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Impala
FULL SIZE 4-DOOR 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Crown Victoria
PREMIUM 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Lincoln Towncar
LUXURY 5 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford Mustang Convertible
CONVERTIBLE 4 2 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Escape
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Edge
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Tahoe
INTERMEDIATE SUV 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Suburban
PREMIUM SUV 8 4 5 Bensiini Auto Kyllä
Dodge Grand Caravan
MINIVAN 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford E350
PASSENGER VAN 12 3 3 Bensiini Auto Kyllä

Hinnasto

Sunshine Trails 12 pv/11 yötä
Majoitus Autoluokka Autotyyppi Euro/hlö
Standard      
1.1.-30.4.2017 B Compact 1050
  E Full size 1090
  G Premium 1110
  H Lxury 1200
  W Standard SUV 1200
Standard      
1.5.-30.12.2017 B Compact 930
  E Full size 9070
  G Premium 990
  H Luxury 1080
  W Standard SUV 1080

Hintoihin sisältyy: majoitukset kahden hengen huoneessa 11 yötä ja autonvuokraus 11 vrk, rajoittamattomat mailit, LDW-, ALI-, PAI- ja PEP-vakuutukset, verot, 1. tankki polttoainetta, 1 lisäkuski, lentokenttämaksu tarvittaessa, hyvä tiekartta ja matkaohjelmaehdotelma.

 

LDW = Loss Damage Waiver

ALI = Additional Liability Insurance

PAI = Personal Accident Insurance

PEP = Personal Effects Protection

 

Hintaan ei sisälly: lentoja, sisäänpääsymaksuja, lauttamaksuja, tietulleja eikä parkkimaksuja ellei toisin mainita.

 

Huom! Floridassa astui 1.1.2013 voimaan uusi laki, jonka mukaan kansainvälinen ajokortti on pakollinen asiapaperi Floridassa automatkailevalle. Pelkällä kansallisella ajokortilla ei siis tule enää lähteä Floridaan autoilemaan. Määräys koskee kaikkia ajoneuvoja ajettaessa, mukaan lukien vuokra-autot. Pakollisuus koskee siis jopa englannin kielellä myönnettyjä ajokortteja, kuten Briteissä annettuja ajokortteja.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

Hinnat voivat muuttua kysynnän ja saatavuuden muuttuessa.

 

Saatavilla myös upgrade-majoituksilla. Kysy hintaa asiakaspalvelustamme!

Yhdysvallat

USA:ssa ajaminen on helppoa ja turvallista. Yleisesti tiedetään, että amerikkalaiset ajavat eurooppalaisia rauhallisemmin, ja liikennesääntöjä kunnioitetaan. Tiet on usein merkitty selvästi, ja liikennemerkit ovat hyvin samantyylisiä kuin Euroopassa. USA:n tieverkosto on erittäin kattava. Moottoritiet voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan: Highway, Expressway ja Freeway. Osavaltioita yhdistäviä moottoriteitä kutsutaan Interstate-Highwayksi. Eri osavaltioiden säännökset kannattaa tarkistaa aina etukäteen ennen matkaa.

 

Ajokortti ja edellytykset auton vuokraukseen

Lyhyillä turistimatkoilla useimmissa osavaltioissa hyväksytään suomalainen ajokortti. Kansainvälisen ajokortin tai virallisen USA-käännösliitteen hankkiminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa, etenkin jos ajokortin tiedot eivät ole englanniksi. USA-liitteen voi hankkia Autoliitosta 14 eurolla. Pidemmän oleskelun ajaksi täytyy hankkia paikallinen ajokortti. Kannattaa tarkistaa eri osavaltioiden vaatimukset Autoliiton nettisivuilta ennen matkaa. Voidaksesi vuokrata auton USA:ssa tarvitset omissa nimissä olevan luottokortin sekä täyden ja rikkeettömän ajokortin. Usein auton vuokrauksen yhteydessä täytyy esittää myös passi. Auton vuokrauksen minimi-ikä on 21 vuotta, ja kaikkien alle 25-vuotiaiden tulee maksaa nuorten kuljettajien lisämaksu. Ajokortti tulee olla ollut voimassa yli vuoden.

 

Tiemaksut

USA:ssa on paljon maksullisia teitä. Idässä ja Kaliforniassa monet tunnelit, tollwaysit, turnpikesit ja sillat ovat maksullisia, ja tietulleja löytyy muualtakin. Joissain osavaltioissa on käytössä kahden eri valtatien systeemi, jossa yksin ajava henkilö joutuu usein ajamaan maksullisia teitä pitkin. Maksuttomia teitä pitkin saavat ajaa autot, joissa matkustajia on vähintään kaksi.

 

Vakuutukset

LDW- ALI- PAI ja PEP-vakuutukset kuuluvat Saga Matkojen autopakettien ja auton vuokrauksen hintaan. Vakuutuksia voi täydentää paikan päällä autoa noudettaessa! Katso lisätietoa Autoliitolta.

LDW = Loss Damage Waiver

ALI = Additional Liability Insurance

PAI = Personal Accident Insurance

PEP = Personal Effects Protection

 

Yleistietoa

Yhdysvalloissa käytetään pituusyksikkönä kilometrien sijaan maileja. Yksi maili on 1,6 kilometriä. Nopeusrajoitukset vaihtelevat osavaltioiden lainsäädännön mukaan. Useimmiten valtateillä voi ajaa 90-120 km/h ja asutusalue 40-50 km/h. Polttoainetta myydään gallonoissa (3,785 litraa). Yhden gallonan hinta voi vaihdella kolmeen dollariin gallonalta. Tankatessa kannattaa muistaa, että luottokortti täytyy ennen tankkausta rekisteröidä tankkiautomaatilla tai palvelutiskillä. Summa veloitetaan suoraan luottokortilta.

 

Kanada

Kanadassa ajaminen on käytännössä samanlaista kuin USA:ssa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kanadassa käytetään eurooppalaisia pituus- ja mittayksiköitä (kilometrit yms.). Kanadassa nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä 80-100 km/h ja asutusalueilla 50 km/h. Osa tiemerkeistä saattaa olla kirjoitettu ranskaksi (etenkin Quebecin alueella). Talvella tiet ovat liukkaampia, ja lumentulo vaikuttaa teiden aukioloon. Taajama-alueiden ulkopuolella kannattaa kiinnittää huomiota hirvivaroitusmerkkeihin.

Kuvaus

Kesto: 12 pv/11 yötä
Matkan hinta: alk. 930 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta


Saapuminen/lähtö Miamista

Hotellivaihtoehdot