Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Autopaketit » Eastern Values

Eastern Values

Matkaohjelma


Päivä 1. New York

Omatoiminen siirtyminen hotelliin. Tervetuliaspaketti ohjeineen, karttoineen ja vouchereineen odottaa matkustajaa ensimmäisen hotellin vastaanotossa. 

 

Majoitus: Skyline Hotel*** tai vastaava


Päivä 2. New York

Nauti päivästä New Yorkissa. Lähde kävelylle keskuspuistoon, tee helikopteriretki Manhattanin yllä ja hukkaa itsesi Times Squarelle!

 

Majoitus: Skyline Hotel*** tai vastaava


Päivä 3. New York–Finger Lakes–Buffalo

Ajomatka alkaa New Yorkin osavaltion halki kohti Kanadan rajaa. Pysähdy maistelemaan viinejä Watkins Glenissä. Yöpyminen Buffalossa. 

 

Majoitus: Adam's Mark Buffalo*** tai vastaava


Päivä 4. Buffalo–Niagaran putoukset–Buffalo

Nauti päivästä Niagaran putouksilla. Voit halutessasi tutustua putoukseen esimerkiksi Maid of the Mist -laivan kyydissä tai Skylon Towerin huipulta. Kanadan rajan ylitys. Yöpyminen Buffalossa.

 

Majoitus: Adam's Mark Buffalo*** tai vastaava


Päivä 5. Buffalo–Amish Country

Nauti automatkan aikana ihanista järvimaisemista. Matkaa New Yorkin osavaltion läpi Pennysylvaniaan, ja aina Amish Countryyn. Tutustu yksinkertaisesti elävien Amishien elämäntyyliin!

 

Majoitus: Holiday Inn Williamsport*** tai vastaava


Päivä 6. Amish Country–Gettysburg–Washington D.C.

Voit jatkaa matkaa nähden Appalakit ja itärannikin pisimmän Susquehanna joen. Tutustu sisällissodan sotatantereisiin Gettysburgissa. Tämän jälkeen matkaa kohti Washington D.C:n pääkaupunkia. Koko päivä aikaa kierrellä ja tutkia Washington DC:n mielenkiintoisia nähtävyyksiä.


Majoitus: Washington Plaza Hotel*** tai vastaava

Päivä 7. Washington D.C.

Toinen päivä aikaa nauttia Washington D.C.:n nähtävyyksistä. Näe Valkoinen talo, Capitol Building, Georgetown ja Lincolnin muistomerkki. Vieraile kaupungin erinomaisissa museoissa tai käväise Arlingtonin hautausmaalla, jonne J.F. Kennedykin on haudattu. 

 

Majoitus: Washington Plaza Hotel*** tai vastaava


Päivä 8. Washington D.C.–Philadelphia

Aja Philadelphiaan ja näe kaupungin kuuluisimmat nähtävyydet, Liberty Bell ja Independence Hall! Yhdysvallat julistivat itsensä itsenäiseksi juuri Philadelphiassa. 

 

Majoitus: Holiday Inn Express Philadelphia - Midtown*** tai vastaavaPäivä 9. Philadelphia–New York

Aamulla ajo takaisin New Yorkiin, jonne matka päättyy.


Henkilöautot

Tyyppi Luokka Hlö Ovet Laukut Polttoaine Vaihteisto Ilmastointi
Hyunday Accent
SUBCOMPACT 4 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Focus
COMPACT 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Cruze
INTERMEDIATE 5 4 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Fusion
STANDARD 5 2 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Impala
FULL SIZE 4-DOOR 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Crown Victoria
PREMIUM 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Lincoln Towncar
LUXURY 5 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford Mustang Convertible
CONVERTIBLE 4 2 2 Bensiini Auto Kyllä
Ford Escape
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Ford Edge
INTERMEDIATE SUV 5 4 3 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Tahoe
INTERMEDIATE SUV 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Chevrolet Suburban
PREMIUM SUV 8 4 5 Bensiini Auto Kyllä
Dodge Grand Caravan
MINIVAN 7 4 4 Bensiini Auto Kyllä
Ford E350
PASSENGER VAN 12 3 3 Bensiini Auto Kyllä

Hinnasto

Eastern Values 9 pv/8 yötä
Majoitus Autoluokka Autotyyppi Euro/hlö
1.4.-31.10.2018 B Compact 1040
  E  Full Size 1060

G Premium 1090
  H Luxury 1130
  W Standard SUV 1130

 

Hinnat ovat esimerkkihintoja ja ne voivat muuttua kysynnän ja saatavuuden mukaan.


Hintoihin sisältyy: Majoitukset kahden hengen huoneessa 8 yötä ja autonvuokraus 7 vrk, rajoittamattomat mailit, CDW-vakuutus, verot, 1. tankki polttoainetta, 1 lisäkuski, lentokenttämaksu tarvittaessa, hyvä tiekartta, matkaohjelmaehdotelma.

 

Tarkempi kuvaus, mitä autonvuokraukseen sisältyy:

CDW (Collision Damage Waiver(kolariturva)), $1 Million Liability Cover, Sales Tax, State Tax, Airport Fees CFC (subject to location), Additional Drivers, Initial Tank of fuel, GPS Unit, Mechanical Assistance

 

Lisämaksusta: 

Vakuutus, ERP Excess Refund Policy, joka korvaa myös ilkivallan, varkauden, vahingot ikkunoille, renkaille, katolle, avainten katoamisen ja hinauksen.

 

Hintaan ei sisälly: Lentoja, sisäänpääsymaksuja, lauttamaksuja, tietulleja eikä parkkimaksuja ellei toisin mainita.

 

Hintojen sitovuus:

Hinnat sitoumuksetta. Valuuttakurssit tarkistetaan tarjous-/varaushetkellä.


Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

Yhdysvallat

USA:ssa ajaminen on helppoa ja turvallista. Yleisesti tiedetään, että amerikkalaiset ajavat eurooppalaisia rauhallisemmin, ja liikennesääntöjä kunnioitetaan. Tiet on usein merkitty selvästi, ja liikennemerkit ovat hyvin samantyylisiä kuin Euroopassa. USA:n tieverkosto on erittäin kattava. Moottoritiet voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan: Highway, Expressway ja Freeway. Osavaltioita yhdistäviä moottoriteitä kutsutaan Interstate-Highwayksi. Eri osavaltioiden säännökset kannattaa tarkistaa aina etukäteen ennen matkaa.

 

Ajokortti ja edellytykset auton vuokraukseen

Lyhyillä turistimatkoilla useimmissa osavaltioissa hyväksytään suomalainen ajokortti. Kansainvälisen ajokortin tai virallisen USA-käännösliitteen hankkiminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa, etenkin jos ajokortin tiedot eivät ole englanniksi. USA-liitteen voi hankkia Autoliitosta 14 eurolla. Pidemmän oleskelun ajaksi täytyy hankkia paikallinen ajokortti. Kannattaa tarkistaa eri osavaltioiden vaatimukset Autoliiton nettisivuilta ennen matkaa. Voidaksesi vuokrata auton USA:ssa tarvitset omissa nimissä olevan luottokortin sekä täyden ja rikkeettömän ajokortin. Usein auton vuokrauksen yhteydessä täytyy esittää myös passi. Auton vuokrauksen minimi-ikä on 21 vuotta, ja kaikkien alle 25-vuotiaiden tulee maksaa nuorten kuljettajien lisämaksu. Ajokortti tulee olla ollut voimassa yli vuoden.

 

Tiemaksut

USA:ssa on paljon maksullisia teitä. Idässä ja Kaliforniassa monet tunnelit, tollwaysit, turnpikesit ja sillat ovat maksullisia, ja tietulleja löytyy muualtakin. Joissain osavaltioissa on käytössä kahden eri valtatien systeemi, jossa yksin ajava henkilö joutuu usein ajamaan maksullisia teitä pitkin. Maksuttomia teitä pitkin saavat ajaa autot, joissa matkustajia on vähintään kaksi.

 

Vakuutukset

LDW- ALI- PAI ja PEP-vakuutukset kuuluvat Saga Matkojen autopakettien ja auton vuokrauksen hintaan. Vakuutuksia voi täydentää paikan päällä autoa noudettaessa! Katso lisätietoa Autoliitolta.

LDW = Loss Damage Waiver

ALI = Additional Liability Insurance

PAI = Personal Accident Insurance

PEP = Personal Effects Protection

 

Yleistietoa

Yhdysvalloissa käytetään pituusyksikkönä kilometrien sijaan maileja. Yksi maili on 1,6 kilometriä. Nopeusrajoitukset vaihtelevat osavaltioiden lainsäädännön mukaan. Useimmiten valtateillä voi ajaa 90-120 km/h ja asutusalue 40-50 km/h. Polttoainetta myydään gallonoissa (3,785 litraa). Yhden gallonan hinta voi vaihdella kolmeen dollariin gallonalta. Tankatessa kannattaa muistaa, että luottokortti täytyy ennen tankkausta rekisteröidä tankkiautomaatilla tai palvelutiskillä. Summa veloitetaan suoraan luottokortilta.

 

Kanada

Kanadassa ajaminen on käytännössä samanlaista kuin USA:ssa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kanadassa käytetään eurooppalaisia pituus- ja mittayksiköitä (kilometrit yms.). Kanadassa nopeusrajoitukset ovat moottoriteillä 80-100 km/h ja asutusalueilla 50 km/h. Osa tiemerkeistä saattaa olla kirjoitettu ranskaksi (etenkin Quebecin alueella). Talvella tiet ovat liukkaampia, ja lumentulo vaikuttaa teiden aukioloon. Taajama-alueiden ulkopuolella kannattaa kiinnittää huomiota hirvivaroitusmerkkeihin.

Kuvaus

Kesto: 9 pv/8 yötä
Matkan hinta: alk. 860 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta


Saapuminen/lähtö New Yorkista