Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat

Junamatkat

Glacier National Park Discovery

Lähde junamatkalle Yhdysvaltojen pohjoisosaan! Astu junaan Chicagosta ja matkaa pohjoista reittiä aina länsirannikolle asti Seattleen. Näe matkan aikana St. Paulin ja Minneapoliksen kaksoiskaupunki, Pohjois-Dakotan ja Montanan koskematon luonto sekä henkeäsalpaavan kaunis Glacier kansallispuisto. Junamatkan hintaan sisältyy junaliput, majoitukset, ruokailuja, retkiä ja risteilyjä.

 

Reitti: Chicago – St. Paul/Minneapolis - Clacier National Park – Seattle


11 pv
alk. 1860 €
Valitse

California Dreaming

Kuuluisuuksia, aurinkoa ja kulttuuria junamatkalla USA:n länsirannikolla. Matka alkaa Los Angelesin kierroksella, josta siirrytään Santa Barbaran upeille hiekkarannoille ja Paso Roblesin viinitiloille. Matka päättyy iloiseen San Franciscoon. Junamatkan hintaan sisältyy mm. junalippu Los Angelesista San Franciscoon, majoitukset, kiertoajeluita ja retkiä. 

 

Reitti: Los Angeles – Santa Barbara - Paso Robles ja viinitilat - San Francisco


9 pv
alk. 1610 €
Valitse

Rails to the Canyon

Lähde junamatkalle Los Angelesista henkeäsalpaavan kauniille Grand Canyonille, joka on yhä yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä.

 

Junamatkan hintaan sisältyy junaliput, höyryjunalippu, majoitukset, ruokailuja ja kiertoajelu Grand Canyonilla.

 

Reitti: Los Angeles – Williams Junction - Grand Canyon - Los Angeles


5 pv
alk. 805 €
Valitse

Pacific Northwest

Lähde seikkailulle USA:n luoteisrannikolle Amtrakin kyydissä. Tutustu San Franciscon ja Portlandin kiehtoviin kaupunkeihin. Viimeisenä pysäkkinä on Seattle ja Space Needle!

 

Junamatkan hintaan sisältyy mm. junaliput, majoitukset, bussilippuja, kaupunkierroksia ja retkiä.

 

Reitti: San Francisco – Portland - Seattle


8 pv
alk. 1015 €
Valitse

Peaks to Pacific

Junamatka, jolla näet Rocky Mountainin ja Old Faithfulin, kuulet mormonien tabernaakkelikuoroa ja illastat Fishermans Wharfissa. Koe historiallinen ja moderni Denver, Salt Lake City ja mahtava Yellowstone kansallispuisto. 

 

Junamatkan hintaan sisältyy mm. junaliput, bussikuljetuksia, majoitukset, kiertoajeluita ja retkiä.

 

Reitti: Denver – Salt Lake City - West Yellowstone - Emeryville - San Francisco


10 pv
alk. 1560 €
Valitse

Jazz, Blues and Rock N Roll

Junamatka kolmen legendaarisen musiikkikaupungin läpi. Tunnelmoi Muddy Watersin jalanjäljillä, joka tunnetaan Chicago bluesin isänä. Bluesista siirrytään Rock N Rollin kehtoon, Memphisiin, ja vieraillaan Sun Studiolla.

 

Matka päättyy New Orleansin jazz-tunnelmiin Bourbon Streetillä. Junamatkan hintaan sisältyy junaliput, majoitukset, kaupunkierroksia, ruokailuja ja siipiratasalusristeily.

 

Reitti: Chicago – Memphis - New Orleans


9 pv
alk. 1185 €
Valitse

National Parks

Kauniilla National Park -junamatkalla pääset tutustumaan Kalliovuorten kansallispuistoon ja Glenwoodin seikkailupuistoon, jossa nouset vaijerihissillä Iron Mountainin huipulle. Vieraile Glenwoodin luolissa, Arches ja Canyonlands kansallispuistossa sekä Great Salt Lakella.

 

Junamatkan hintaan sisältyy junaliput, majoitukset ja useita retkiä.

 

Reitti: Denver – Glenwood Springs - Grand Junction – Salt Lake City


9 pv
alk. 1350 €
Valitse

Spirit of America

Koe suosittu Iso Omena ja Philadelphia, joka tunnetaan myös "City of Brotherly Love". Matka päättyy ihastuttavaan maan pääkaupunkiin Washington D.C.:hin. Junamatkan hintaan sisältyy Hop On, Hop Off -bussipassit kaikissa kaupungeissa, junaliput, hotellimajoituksia ja ruokailuja.

 

Reitti: New York - Philadelphia - Washington D.C.


8 pv
alk. 1310 €
Valitse

Junamatkat

Nauti Pohjois-Amerikan maisemista ja tarjonnasta mukavasti Amtrakin junamatkoilla. Omatoimisiin junapaketteihin sisältyy matkaohjelmaehdotelma, hotellivaraukset, junaliput, useita retkiä ja aktiviteettejä, ruokailut sekä paljon muuta. Rentoudu ja nauti maisemista matkallasi mielenkiintoisesta kohteesta toiseen.