Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » California Dreaming

California Dreaming

Matkaohjelma


Päivä 1. Saapuminen Los Anglesiin

Saapuminen Los Angelesiin. Hotelliin siirtyminen itsenäisesti. 


Päivä 2. Los Angeles

Kiertoajelu Los Angelesissa kuuluisuuksien kotien ohi. Näet Rodeo Driven, Beverly Hillsin ja kuuluisan kiinalaisen teatterin. Muista pitää kamerasi valmiina – ikinä ei voi tietää kehen julkisuudenhahmoon saattaa törmätä! Yöpyminen Los Anglesissa. 


Päivä 3. Los Angeles – Santa Barbara

Nouse aikaisin aamulla Amtrak-junan kyytiin, suuntana aurinkoinen Santa Barbara. Iltapäivällä majoittaudutaan hotelliin, minkä jälkeen hurmaavaan rannikkokaupunkiin on mahdollista tutustua omatoimisesti. Yöpyminen Santa Barbarassa. 


Päivä 4. Santa Barbara

Tänään tutustut Santa Barbaran kaupunkiin erikoisraitiovaunuajelulla. Näet kaikki suosituimmat kohteet, kuten Santa Barbaran eläintarhan, luonnonhistorian museo, vanhakaupunki ja vanha lähetystö. Kierroksen jälkeen on mukavasti aikaa tehdä ostoksia tai käydä syömässä trendikkäässä ravintolassa. Yöpyminen Santa Barbarassa. 


Päivä 5. Santa Barbara – Paso Robles

Siirry omatoimisesti junaan, jonka kyydissä matka jatkuu kohti Paso Roblesia. Paso Robles on yksi Kalifornian vähemmän tunnetuista aarteista. Hotelliin majoittumisen jälkeen on aikaa tutustua kaupunkiin, jonka taustalla aukeaa kaunis Tyynimeri. Yöpyminen Paso Roblesissa.


Päivä 6. Paso Robles ja viinitilat

Tämä päivä kuluu Paso Roblesin viinitiloja kierrellen. Vieraile eri viinitiloilla, opi lisää viineistä ja viinitilojen työntekijöistä, ja heidän intohimostaan viineihin. Päivään sisältyy picnic-lounas. Yöpyminen Paso Roblesissa.


Päivä 7. Paso Robles – San Francisco

Ennen saapumista San Franciscoon, pysähdyt historiallisella Hearst Castlella. Päiväkierros upealla kartanolla. Hintaan sisältyy kuljetus takaisin Amtrakin junalle, joka suuntaa seuraavaksi Emeryvilleen. Täällä vaihto Amtrakin bussiin ja lyhyt ajomatka San Franciscoon. Yöpyminen San Franciscossa.


Päivä 8. San Francisco

Aamulla lähdet ihastuttavalle kaupunkikierrokselle: näet San Franciscon päänähtävyydet Oopperatalosta Golden Gate Bridgeen. Illallinen Fisherman Wharfilla sisältyy hintaan. Yöpyminen San Franciscossa.Päivä 9. Lähtö San Franciscosta

Matkasi päättyy San Franciscoon.


Hinnasto

California Dreaming 9pv/8 yötä
Lähdöt 2018 (päivittäin) alk. €/hlö
tammi-helmikuu, toukokuu 1750
maalis-huhtikuu 1705
kesäkuu 1795
heinä-elokuu 1885
syyskuu 1840
loka-joulukuu 1655

 

Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kysy tämän hetkistä hintaa asiakaspalvelusta!

 

Hintaan sisältyy:

- Yhden suuntainen Amtrak-junalippu (Los Angeles – San Francisco, Coach turistiluokassa)

- Majoitukset kahden hengen huoneessa hotellissa (8 yötä)

- Los Angelesin kiertoajelu kaksikerroksisella bussilla Hollywoodin kuumimpien tähtien kotien ohi

- Ruokailut: 2 ateriaa (1 lounas, 1 päivällinen)

- Raitiovaunukierros Santa Barbarassa

- Viinitilakierros (vähintään 4 tilaa) ja piknik-lounas viinitilalla Paso Roblesissa

- Erikoisretki Hearst Castleen, USA:n yksi suurimmista museoista

- Hop-on/Hop-off -bussikierros San Franciscossa

- Verot

 

Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-Los Angeles/San Francisco-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin mainita

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Los Angeles/San Francisco-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Kuuluisuuksia, aurinkoa ja kulttuuria junamatkalla USA:n länsirannikolla. Matka alkaa Los Angelesin kierroksella, jossa näet mm. Rodeo Driven, Beverly Hillsin ja tähtien kodit. Rentoudu Santa Barbaran upeilla hiekkarannoilla ja nautiskele viinejä Paso Roblesin viinitiloilla. Matka päättyy iloiseen San Franciscoon ja illalliseen Neptunes Palacessa.

Kesto: 9 pv
Matkan hinta: alk. 1610 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta