Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » Glacier National Park Discovery

Glacier National Park Express

Matkaohjelma


Päivä 1. Chicago

Nauti päivästä Chicagossa shoppaillen ja nähtävyyksiin tutustuen. Yöpyminen Chicagossa.


Päivä 2. Chicago

Lähde ihastelemaan Chicagon upeaa arkkitehtuuria mereltä päin. Opastettu kierros tutustuttaa sinut ”tuulisen kaupungin” tarinaan. Illallinen nautitaan suositussa ravintolassa kaupungin keskustassa (sis. hintaan). Yöpyminen Chicagossa.


Päivä 3. Chicago – Glacier National Park

Hyppää Amtrak-junan kyytiin Chicagon Union Station asemalta. Nauti ohi vilisevistä maisemista junan matkatessa halki majesteettisen erämaan uudisasukkaiden jalanjäljissä. Yöpyminen junassa.


Päivä 4. Glacier National Park

Saavut Glacier National Park –kansallispuistoon. Nauti raikkaasta vuoristoilmasta matkalla Glacier Park Lodgelle, jossa vietetään yö. Yöpyminen kansallispuistossa. 


Päivä 5. Glacier National Park

Lähde tutustumaan kansallispuistoon rentouttavalla venekiertoajelulla (vain sesonkiaikana kesä-syyskuussa). Kuuntele alueen kansantarinoita mustajalkaintiaaneista. Yöpyminen kansallispuistossa.


Päivä 6. Glacier National Park

Jatkamme kansallispuistoon tutustumista Big Sky Circle –kierroksella (vain sesonkiaikana kesä-syyskuussa). Näe Maria’s Passin ja Goat Lickin hienot maisemat ja aja pitkin Going-to-the-Sun Roadin kaunista vuoristotietä. Yöpyminen kansallispuistossa.


Päivä 7. Glacier National Park – Seattle

East Glacier Station –asemalla hypätään taas Amtrak-junan kyytiin ja jatketaan matkaa kohti Seattlea. Yöpyminen junassa.


Päivä 8. Seattle

Tutustu haluamallasi tavalla Seattleen. Käytössäsi on kahden päivän Hop-On, Hop-Off –raitiovaunukortti, jolla voit kiertää kaupunkia omaan tahtiisi. Yöpyminen Seattlessa.Päivä 9. Seattle

Jatka kaupunkiin tutustumista raitiovaunun kyydissä Hop-On, Hop-Off -kortillasi. Ilmainen sisäänpääsy Space Needlen näköalatorniin sekä Chihuly Gardens & Glass näyttelyyn. Yöpyminen Seattlessa.


Päivä 10. Seattle

Matka päättyy Seattleen.

 

Huom! Matkan voi tehdä myös toiseen suuntaan, lähtö Seattlesta ja saapuminen Chicagoon. Tiedustele päivän hintoja!


Hinnasto

Lähdöt 2018: 12.6.–5.9.2018 (päivittäin)

Hinta: alk. 2255 €/hlö

 

Huomioi, että hinta vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kysy tämän hetkistä hintaa asiakaspalvelusta!

 

Hinnat sisältäen:

- Yhdensuuntainen Amtrak-junalippu (Chicago – Glacier National Park – Seattle)

- Majoitukset kahden hengen huoneessa hotellissa (7 yötä) ja junassa (2 yötä, Coach turistiluokka)

- Ruokailut: yksi ateriaa (1 illallinen)

- Arkkitehtuuriristeily Chicagon satamasta

- Glacier Park Two Medicine Valley -risteily (sesongin mukaan)

- Glacier National Park -kierros Big Sky Circle -retkellä (sesongin mukaan)

- Kahden päivän Hop on, Hop Off –kiertoajelulippu Seattlessa

- Sisäänpääsy Seattlen Space Needleen ja Chihuly Garden & Glass näyttelyyn

- Verot

 

Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-Chicago/Seattle-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin mainita

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Chicago/Seattle-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että hinta vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Kesto: 11 pv
Matkan hinta: alk. 1860 €
Varauspyyntölomake