Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » Jazz, Blues and Rock N Roll

Jazz, Blues and Rock N Roll

Matkaohjelma


Päivä 1. Chicago

Tervetuloa Chicagoon! Vietä päivä tutustuen kaupungin nähtävyyksiin Hop-on, Hop-off -kiertoajelulla. Kävele pitkin Magnificent Milea ja ihastu huippuluokan putiikkeihin ja pikkukahviloihin. Yöpyminen Chicagossa.


Päivä 2. Chicago

Jatka kaupunkiin tutustumista Hop-on, Hop-off -kiertoajelulla. Käytössäsi on passi, jolla voit matkata bussin kyydissä koko päivän ajan. Kaupungin kohokohtia ovat Skydeck Chicago, vanhan sataman Navy Pier, Millennium Park puisto ja 360 Chicago. Illallinen hyvässä ravintolassa sisältyy hintaan. Yöpyminen Chicagossa.


Päivä 3. Chicago – Memphis

Nouse Memphisiin matkaavan Amtrak-junan kyytiin. Yöpyminen junassa.


Päivä 4. Memphis

Saapuminen Memphisiin aikaisin aamulla. Matkaa juna-asemalta hotellille itsenäisesti. Tutustu kaupunkiin ja sen ääniin omatoimisesti. Esimerkiksi Beale Street on hyvä paikka aloittaa. Yöpyminen Memphisissä.


Päivä 5. Memphis

Herää virkistyneenä, ja valmistaudu opastettuun kaupunkikierrokseen, jonka kohokohtiin kuuluvat Mighty Mississippi, Peabody Hotel ja tietenkin Elvis Presleyn Graceland. Illallinen hyvässä ravintolassa sisältyy hintaan. Yöpyminen Memphisissä.


Päivä 6. Memphis – New Orleans

Matkaa omatoimisesti juna-asemalle, ja nouse New Orleansiin menevään junaan. Nauti illasta jazzin pääkaupungissa! Yöpyminen New Orleansissa.


Päivä 7. New Orleans

Aloita päivä jazzbrunssilla kuuluisassa Court of Two Sisters -ravintolassa (sis. hintaan). Brunssin jälkeen opastettu kaupunkikierros. Näe Jackson Square, French Quarter, kaupungin historialliset hautausmaat ja Bayou St. John. Yöpyminen New Orleansissa.


Päivä 8. New Orleans

Lähde risteilemään New Orleansin edustalle vanhanaikaisen siipiratasaluksen kyydissä! Nauti maisemista mereltä päin. Yöpyminen New Orleansissa. Päivä 9. New Orleans

Matka päättyy New Orleansiin.


Hinnasto

Jazz, Blues and Rock N Roll 9 pv/8 yötä
Lähdöt 2018 (päivittäin) alk. €/hlö
tammi-helmikuu 1245
maalis-toukokuu, heinä-marraskuu 1335
kesäkuu 1380
joulukuu 1150

 

Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kysy tämän hetkistä hintaa asiakaspalvelusta!

 

Hintaan sisältyy:

- Yhdensuuntainen Amtrak-junalippu Chicago – Memphis – New Orleans

- Majoitus kahden hengen huoneessa; hotellissa 7 yötä ja junassa 1 yö

- Hop-on, hop-off -bussilippu (Chicago)

- Opastettu kaupunkikierros ja sisäänpääsy Gracelandiin (Memphis)

- Opastettu kaupunkikierros New Orleansissa

- Battlefield -risteily siipiratasaluksella (New Orleans)

- Yhteensä 3 ateriaa (1 brunssi, 2 illallista)

- Verot


Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-Chicago/New Orleans-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin mainita

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Chicago/New Orleans-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Junamatka kolmen legendaarisen musiikkikaupungin läpi. Tunnelmoi Muddy Watersin jalanjäljillä, joka tunnetaan Chicago bluesin isänä. Bluesista siirrytään Rock N Rollin kehtoon, Memphisiin, ja vieraillaan Sun Studiolla. Matka päättyy New Orleansin jazz-tunnelmiin Bourbon Streetillä. 

Kesto: 9 pv
Matkan hinta: alk. 1185 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta