Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » National Parks

National Parks

Matkaohjelma


Päivä 1. Denver

Aloita tutustuminen Denveriin omatoimisesti. Yöpyminen Denverissä. 


Päivä 2. Denver

Lähde kokopäiväretkelle Kalliovuorten luontoon. Käväise Coloradon suosituimmassa hiihtokeskuksessa, Winter Parkissa, ja jatka matkaa Kalliovuorten kansallispuistoon. Illallinen hyvässä ravintolassa kaupungissa (sis. hintaan). Yöpyminen Denverissä. 


Päivä 3. Denver – Glenwood Springs

Matkaa omatoimisesti juna-asemalle, ja nouse junaan, jonka suuntana on Glenwood Springs. Ihastele maisemia junan matkatessa Kalliovuorten ohi. Yöpyminen Glenwood Springsissä. 


Päivä 4. Glenwood Springs

Aloita päivä vierailulla Glenwoodin seikkailupuistossa. Nouse vaijerihississä Iron Mountainin huipulle, josta on upeat näkymät Kalliovuorille. Tutustu myös alueen luoliin (Glenwood Caverns & Historic Fairy Caves) kävelykierroksella. Yöpyminen Glenwood Springsissä. 


Päivä 5. Glenwood Springs – Grand Junction

Matkaa omatoimisesti juna-asemalle. Tänään suuntana on Grand Juction. Vietä iltapäivä nauttien Grand Junctionin upeista maisemista. Yöpyminen Grand Junctionissa. 


Päivä 6. Grand Junction

Tänään ylität rajan Utahin osavaltioon. Päivän vietät tutustuen Arches & Canyonlands National Parkiin (kokopäiväretki). Yöpyminen Grand Junctionissa. 


Päivä 7. Grand Junction – Salt Lake City

Matkaa omatoimisesti juna-asemalle, ja suuntaa kohti Salt Lake Cityä. Vietä päivä haluamallasi tavalla kaupungissa. Yöpyminen Salt Lake Cityssä.


Päivä 8. Salt Lake City

Ihastu Salt Lake Cityä ympäröivään luontoon kokopäiväretkellä: näe Great Salt Lake, Kennecottin kuparikaivos ja Wetlands Habitatin lintualue. Yöpyminen Salt Lake Cityssä. Päivä 9. Salt Lake City

Matka päättyy Salt Lake Cityyn.


Hinnasto

National Parks 9 pv/8 yötä
Lähdöt 2016, päivittäin eur/hlö
1.4.-28.4. 1350
29.4.-26.5. 1400
27.5.-4.6. 1440
5.6.-30.6. 1400
1.7.-30.9. 1440
1.10.-27.10. 1400
28.10.-31.12. 1350


 

Huomioi, että taulukon hintojen saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

 

Hintaan sisältyy:

- Yhdensuuntainen Amtrak-junalippu Denver-Glenwood Springs-Grand Junction-Salt Lake City (istumavaunu)

- Majoitus kahden hengen huoneessa: hotellissa 8 yötä

- Yhteensä 1 ateria (1 illallinen)

- Kokopäiväretki Rocky Mountain kansallispuistoon

- Gondoliretki Iron Mountainin huipulle

- Kävelyretki Glenwood Caverns -luolille

- Kokopäiväretki Arches & Canyonlands kansallispuistoon

- Great Salt Lake & Kennecott kuparikaivosretki

 

Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-Denver/Salt Lake City-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin manittu.

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Denver/Salt Lake City-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että taulukon hintojen saatavuus vaihtelee kysynnän ja junan kapasiteetin mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Kauniilla National Park -junamatkalla pääset tutustumaan Kalliovuorten kansallispuistoon ja Glenwoodin seikkailupuistoon, jossa nouset vaijerihissillä Iron Mountainin huipulle. Vieraile Glenwood Caverns & Historic Fairy Caves -luolissa sekä Arches ja Canyonlands kansallispuistossa. Käynti Great Salt Lakella on upea päätös tälle unohtumattomalle matkalle.

Kesto: 9 pv
Matkan hinta: alk. 1350 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta