Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » Pacific Northwest

Pacific Northwest

Matkaohjelma


Päivä 1. San Francisco

Vieraile San Franciscon kuuluisimmilla nähtävyyksillä. Pier 39 nähtävyyspassilla saat sisäänpääsyn moniin alueen nähtävyyksiin. Lisäksi saat sillä alennuksia kaupoista. Hintaan kuuluu illallinen Fisherman Wharfin alueella. Yöpyminen San Franciscossa.


Päivä 2. San Francisco

Tutustu San Franciscon kaupunkiin Ho- on, Hop- off -bussikierroksella. Näet esimerkiksi kuuluisan Golden Gate Bridgen ja Chinatownin. Yöpyminen San Franciscossa.


Päivä 3. San Francisco – Portland

Nauti kierroksesta Muir Woodsilla ja Sausalitossa ennen omatoimista siirtymistä juna-asemalle, jossa nouset Amtrakin junaan kohti Portlandia. Yöpyminen junassa.


Päivä 4. Portland

Tutustu tähän ”ruusujen kaupunkiin” Hop-on, Hop-off -passilla, joka on voimassa kaksi päivää (kausiluonteinen). Yöpyminen Portlandissa.


Päivä 5. Portland

Jatka kaupunkiin tutustumista bussipassillasi. Voit pysähtyä mm. Pioneer Squerilla, South Parkissa tai Oregonin eläintarhassa. Hintaan kuuluu päivällisristeily Willamette joella. Yöpyminen Portlandissa.


Päivä 6. Portland – Seattle

Saavu omatoimisesti juna-asemalle, ja nouse Seattleen matkaavaan junaan. Matkan hintaan sisältyy vierailu maailmankuulun Seattle Space Needlen huipulla ja Chihuly Garden & Glassissa. Yöpyminen Seattlessa. 


Päivä 7. Seattle

Jatka kaupunkiin tutustumista kaupunkikierroksella ja käy mm. kuuluisalla Pike Place Marketilla. Yöpyminen Seattlessa.


Päivä 8. Seattle

Matkasi päättyy Seattleen.Hinnasto

Pacific Northwest 8 pv/7 yötä
Lähdöt 2018 (päivittäin) alk. €/hlö
tammi-maaliskuu 1425
huhtikuu 1380
toukokuu 1565
kesäkuu, syyskuu 1610
heinä-elokuu 1795
lokakuu 1475
marras-joulukuu 1335

 

Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kysy tämän hetkistä hintaa asiakaspalvelusta!

 

Hintaan sisältyy:

- Yhdensuuntaiset junaliput (San Francisco – Portland – Seattle, Coach turistiluokassa)

- Majoitukset kahden hengen huoneessa hotellissa (6 yötä) ja junassa (1 yö)

- Ruokailut: 2 ateriaa (2 päivällistä)

- Pier 39 nähtävyyspassi (San Francisco) 

- Muir Woods ja Sausalito retki

- Portland 2 päivän Hop-on, Hop-off raitiovaunukortti

- Risteily (Portland)

- Seattlen kaupunkikierros

- Sisäänpääsymaksu Seattlen Space Needleen ja Chihuly Gardens & Glass näyttelyyn

- Verot

 

Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-San Francisco/Seattle-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin mainita

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-San Francisco/Seattle-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Lähde seikkailulle USA:n luoteisrannikolle Amtrakin kyydissä. Koe bussikierros San Franciscossa ja tutustu Portlandin kiehtovaan kaupunkiin. Viimeisenä pysäkkinä on Seattle ja Space Needle! 

Kesto: 8 pv
Matkan hinta: alk. 1015 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta