Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » Peaks to Pacific

Peaks to Pacific

Matkaohjelma


Päivä 1. Denver

Tervetuloa Denveriin! Nauti upeista maisemista Kalliovuorille. Yöpyminen Denverissä.


Päivä 2. Denver

Retki Kalliovuorten luonnon aarteisiin! Näe Red Rocks Park, Bear Creek Canyon ja Lookout Mountainin. Muista ottaa kamera mukaan retkelle! Sisäänpääsy kansallispuistoon kuuluu hintaan. Yöpyminen Denverissä.


Päivä 3. Denver – Salt Lake City

Siirry omatoimisesti juna-asemalle, ja nouse Salt Lake Cityyn matkaavaan junaan. Yöpyminen Salt Lake Cityssä. 


Päivä 4. Salt Lake City

Nauti kaupunkikierroksesta, joka sisältää esimerkiksi vierailun temppeliaukiolle, jossa sijaitsee kuuluisa mormonien temppelin. Hintaan sisältyy päivällinen The Roof Restaurantissa. Yöpyminen Salt Lake Cityssä.


Päivä 5. Salt Lake City – West Yellowstone

Bussikuljetus Yellowstonen kansallispuiston läntiselle alueelle. Yöpyminen West Yellowstonessa. 


Päivä 6. West Yellowstone

Lähde kokopäiväretkelle Yellowstonen kansallispuistoon. Näe mm. Old Faithful geysir ja Isa-järvi. Voit käydä nauttimassa lounaan vaikkapa Old Faithful Villagessa. Yöpyminen West Yellowstonessa.


Päivä 7. West Yellowstone – Salt Lake City

Bussikuljetus takaisin Salt Lake Cityyn. Siirry omatoimisesti Amtrak-junaan, joka suuntaa San Franciscoon. Yöpyminen junassa.


Päivä 8. San Francisco

Emertyvillen asemalta bussikuljetus kaupunkiin. Tutustu kaupunkiin omatoimisesti. Yöpyminen San Franciscossa. Päivä 9. San Francisco

Vietä matkan viimeinen päivä tutustuen Yosemiten kansallispuistoon. Puisto on yksi Yhdysvaltojen ikonisimmista nähtävyyksistä. Vietä kaksi ja puoli tuntia kansallispuistossa haluamallasi tavalla. San Franciscoon palataan juuri sopivasti ihailemaan auringonlaskua. Yöpyminen San Franciscossa.


Päivä 10. San Francisco

Matkasi päättyy San Franciscoon.


Hinnasto

Peaks to Pacific 10 pv/9 yötä
Lähdöt 2018 (päivittäin) alk. €/hlö
toukokuu 1795
kesäkuu, elokuu 2025
heinäkuu 2115
syyskuu 1980

 

Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kysy tämän hetkistä hintaa asiakaspalvelusta!

 

Hintaan sisältyy:

- Yhden suuntaiset junaliput (Denver – Salt Lake City – San Francisco, Coach turistiluokassa)

- Majoitukset kahden hengen huoneessa hotellissa (8 yötä) ja junassa (1 yö)

- Edestakainen bussikuljetus Salt Lake Citystä West Yellowstoneen

- Ruokailut: 1 ateria (1 päivällinen)

- Opastettu kierros Kalliovuorten kansallispuistossa

- Salt Lake Cityn kiertoajelu

- Opastettu kierros Yellowstonen kansallispuistossa

- Opastettu kierros Yosemiten kansallispuistossa

- Verot

 

Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-Denver/San Francisco-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin mainita

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Denver/San Francisco-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Junamatka, jolla näet Rocky Mountainin ja Old Faithfulin, kuulet mormonien tabernaakkelikuoroa ja illastat Fishermans Wharfissa. Koe historiallinen ja moderni Denver, Salt Lake City ja mahtava Yellowstone kansallispuisto. Matka päättyy iloiseen San Franciscoon.

Kesto: 10 pv
Matkan hinta: alk. 1560 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta