Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » Rails to the Canyon

Rails to the Grand Canyon

Matkaohjelma


Päivä 1. Los Angeles – Williams

Heitä hyvästit Los Angelesille! Siirry aamulla itsenäisesti Los Angelesin juna-asemalle ja nouse Williamsiin menevään Amtrakin junaan. Yöpyminen junassa. 


Päivä 2. Williams – Grand Canyon

Tervetuloa Williamsiin! Nauti aamiaisesta junan Grand Depot -kahvilassa (sis. hintaan), ennen junasta nousua Grand Canyonin juna-asemalla. Luontobussikierros Grand Canyonilla sisältyy matkan hintaan. Saat mahdollisuuden kiertää maisemissa, jonne autolla ei pääse. Yöpyminen Grand Canyonilla.


Päivä 3. Grand Canyon

Tutustu Grand Canyon National Parkiin itsenäisesti. Muista ottaa kamera mukaan tutkimusretkellesi. Yöpyminen Grand Canyonilla.


Päivä 4. Grand Canyon – Williams – Los Angeles

Palaa yöjunalla takaisin Williamsiin. Nauti hintaan kuuluva illallinen junan Grand Depot -kahvilassa. Itsenäisesti siirtyminen Los Angelesiin matkaavaan Amtrak-junaan. Yöpyminen junassa.


Päivä 5. Los Angeles

Tervetuloa takaisin Los Angelesiin. Matka päättyy.


Hinnasto

Rails to the Grand Canyon 5 pv/4 yötä
Lähdöt 2018 (päivittäin) alk. €/hlö
tammi-helmikuu, marras-joulukuu 560
maalis-lokakuu 735

 

Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kysy tämän hetkistä hintaa asiakaspalvelusta!

 

Hintaan sisältyy:

- Edestakainen Amtrakin junalippu (Los Angeles – Williams, Coach turistiluokka)

- Majoitukset kahden hengen huoneessa hotellissa (2 yötä) ja junassa (2 yötä)

- Ruokailut: 2 ateriaa (1 aamupala ja 1 päivällinen)

- Höyryjunalippu Williams – Grand Canyon ja takaisin Grand Canyon rautatietä pitkin.

- Bussikierros Grand Canyonilla (Freedom Tour)

- Verot

 

Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-Los Angeles-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin mainita

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Los Angeles-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Lähde junamatkalle länsirannikolta, Los Angelesista Grand Canyonille. Grand Canyon luokitellaan maailman seitsemän luonnonihmeen joukkoon. Kanjoni on noin 446 kilometriä pitkä, ja sen leveys vaihtelee kuudesta 29 kilometriin. Canyonilla on useita vaellusreittejä, joita pitkin voit laskeutua kanjonin pohjalle joko muulin selässä tai jalkaisin. Tavallisin tapa vierailla kanjonilla on kuitenkin tyytyä ihailemaan maisemia sen etelälaidalla.

Kesto: 5 pv
Matkan hinta: alk. 805 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta