Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Junamatkat » Spirit of America

Spirit of America

Matkaohjelma


Päivä 1. New York

Tervetuloa Isoon Omenaan! Tutustu kaupunkiin omatoimisesti, kävele Central Parkissa ja käy vaikkapa katsomassa viimeisin musikaali Broadwaylla. Yöpyminen New Yorkissa. 


Päivä 2. New York

Aloita kaupunkiin tutustuminen kaksikerroksisen Hop-On, Hop-Off –bussin kyydissä. Kiertoajelupassi on voimassa kaksi päivää. Näe kaikki tunnetuimmat nähtäyydet kuten Empire State Building, Bryant Park ja Brooklyn Bridge –silta. Yöpyminen New Yorkissa.


Päivä 3. New York

Voit edelleen matkata ympäri kaupunkia kiertoajelupassillasi: bussireiteillä näet Times Squaren, luonnontieteellisen museon, Rockefeller Centerin ja paljon muuta!

Yöpyminen New Yorkissa. 


Päivä 4. New York – Philadelphia

Matkaa Penn Station juna-asemalle itsenäisesti, ja nouse Philadelphiaan suuntaavaan junaan. Ota Hop-on, Hop-off –passi käyttöön ja tutustu Philadelphiaan raitiovaunun kyydistä! Vieraile Chinatownissa, Memorial Hallilla ja muilla kaupungin mielenkiintoisilla nähtävyyksillä. Yöpyminen Philadelphiassa.


Päivä 5. Philadelphia

Tutustu Philadelphiaan Hop-on, Hop-off -bussikorttisi avulla ja näe mm. National Constitution Center. Yöpyminen Philadelphiassa.


Päivä 6. Philadelphia – Washington D.C.

Matkaa juna-asemalle omatoimisesti, ja ota määränpääksi Washington D.C. Nouse Hop-on, Hop-off –bussin kyytiin ja näe mm. Arlingtonin hautausmaa ja Valkoinen talo. Yöpyminen Washington D.C.:ssä.


Päivä 7. Washington D.C.

Jatka kaupunkiin tutustumista Hop-on, Hop-off -bussin kyydissä. Näe Valkoinen talo, National Cathedral katedraali ja valtava National Mall. Monuments by Moonlight –kierros johdattaa sinut läpi öisen Washingtonin ja sen monumenttien. Yöpyminen Washington D.C.:ssa.


Päivä 8. Washington D.C.

Matka päättyy Washington D.C.:hin. Hinnasto

Spirit of America 8 pv/7 yötä
Lähdöt 2018 (päivittäin) alk. €/hlö
tammi-helmikuu, toukokuu 1520
maaliskuu, lokakuu 1565
huhtikuu 1380
kesäkuu 1475
heinä-elokuu, marraskuu 1335
syyskuu 1705
joulukuu 1245

 

Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Kysy tämän hetkistä hintaa asiakaspalvelusta!

 

Hintaan sisältyy:

- Yhdensuuntaiset junamatkat New York City – Philadelphia – Washington D.C. (Coach turistiluokassa)

- Hotellimajoituksen (7 yötä)

- Kahden päivän Hop-on, Hop-off -bussipassin (New York ja Washington D.C.)

- Yhden päivän Hop-on, Hop-off -bussi/raitiovaunupassin (Philadelphia)

- Sisäänpääsy National Constitution keskukseen (Philadelphia)

- Sisäänpääsy Amerikan vallankumous museoon (Philadelphia)

- Monuments by Moonlight -kierros (Washington D.C.)

- Verot

 

Hintaan ei sisälly:

- Lentoja Helsinki-New York/Washington D.C.-Helsinki

- Muita ruokailuja kuin hintaan sisältyy kohdassa on mainittu

- Junaluokan Upgrade lisämaksusta

- Matkaohjelmassa mainitut retket ovat vain ehdotelmia eivätkä sisälly hintaan ellei toisin mainita

- Opastusta

- Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-New York/Washington D.C.-Helsinki lennot ja lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan.

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelma- ja hintamuutoksiin. Huomioi, että taulukon hinnat ovat alkaen hintoja, ja niiden saatavuus vaihtelee kysynnän ja paikkatilanteen mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää

Yöpyminen junassa

Amtrakin pitkänmatkan junat ovat tyypillisesti kaksikerroksisia Superlinereita tai yksikerroksisia Viewlinereita. Näissä junissa on makuuvaunuja eri mukavuuksilla, joista osassa on myös omat peseytymistilat. Mahdollisuus yöpyä omassa makuuvaunussa vaihtelee reiteittäin.

 

Istumavaunu/Coach Class

Lähes kaikissa Amtrakin junissa on mukavat istumavaunut (Coach Class), joissa on mahdollista myös yöpyä. Pitkänmatkan junissa istumavaunujen penkit ovat tavallista tilavampia, ja niihin saa vedettyä jalkatuen yömatkoja varten.

 

Ruokailu junassa

Amtrak-junissa on ravintolavaunu. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan ja erikoisruokavalioihin ennen matkaa Amtrakin nettisivuilla.

 

Matkatavarat

Matkustajat saavat ottaa junaan kaksi käsimatkatavaraa max. 22 kg. Lisäksi junaan saa erikseen ottaa:

  • Lääkkeitä ja muita apuvälineitä esim. pyörätuolin
  • Tyynyn, vilttejä, ulkovaatteet
  • Pienen käsi- tai kylmälaukun
  • Elektronisia laitteita esim. kannettavan tietokoneen suojalaukussa

Matkatavarat sijoitetaan istuimen alle tai matkatavaroille varattuihin säilytyspaikkoihin. Matkatavaroita ei saa sijoittaa tyhjille istuimille, käytäville tai eteishalleihin, jossa ne saattavat olla muiden matkustajien tiellä. Junassa on rajoitettu määrä säilytystilaa matkatavaroille, joten seuraathan Amtrakin suosituksia. Liian suuria tai painavia matkatavaroita ei välttämättä oteta junaan.

 

Kirjattavat matkatavarat

Osa Amtrak-junista tarjoaa säilytystilaa isoille matkatavaroille. Nämä matkatavarat kirjataan lähtöselvityksessä 45 minuuttia ennen junan lähtöä. Pakkaathan matkatavarasi kunnon matkalaukkuun ja jätät nimesi näkyvälle paikalle! Junaan voi kirjata neljä matkatavaraa per matkustaja. Kaksi matkatavaraa kuuluu matkan hintaan (max.22 kg). Lisäksi voit kirjata kaksi matkatavaraa lisämaksusta (20 dollaria/matkatavara).

 

Matkustajat erikoistarpeilla

Kaikissa Amtrak-junissa on ainakin yksi invavaunu. Myös suurin osa ravintolavaunuista on esteettömiä. Jokaisessa makuuvaunussa on myös yksi esteetön makuutila. Varaathan matkasi ajoissa jos tarvitset esteettömän makuutilan! Liikuntarajoitteisten apuvälineet Pyörätuoleilla ja muilla liikuntarajoitteisilla apuvälineillä on muutamia rajoituksia. Kooltaan ne saavat olla 76 cm leveydeltä, 122 cm pituudelta ja 5 cm korkeudella lattiasta. Painoltaan apuvälineet saavat olla max. 273 kg.

 

Opaskoirat

Opaskoirat ovat sallittuja Amtrak-junissa. Muita eläimiä ei sallita junissa.

Kuvaus

Koe suosittu Iso Omena ja Philadelphia, joka tunnetaan myös "City of Brotherly Love". Matka päättyy ihastuttavaan maan pääkaupunkiin Washington D.C.:hin.

Kesto: 8 pv
Matkan hinta: alk. 1310 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta