Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Bussikiertomatkat » Pacific Coast Explorer

Pacific Coast Explorer

Matkaohjelma


Päivä 1. Saapuminen Vancouveriin

Siirtyminen omatoimisesti hotellille, jossa tapaaminen matkan edustajan kanssa.


Majoitus: Century-Plaza Hotel & Spa


Päivä 2. Vancouver (Victoria Island vaihtoehto)

Vapaata aikaa tutustua Vancouverin kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Voit myös lähteä päiväretkelle Victoria Islandille, British Columbian pääkaupunkiin. Kaupunki on jännä sekoitus uutta ja vanhaa. Nauti meri-ilmasta ja takana kohoavasta Olympic vuorten maisemista. 

 

Majoitus: Century-Plaza Hotel & Spa


Päivä 3. Vancouver–Seattle

Tänään matkaamme Kanadasta USA:n puolelle pitkin rannikkoa. Seattlessa koet aitoa luoteisamerikan elämää. Seattle Waterfrontista aukeaa upeat näkymät Elliot Baylle ja Olympic vuorille. Kävele Seattle Centerissä ja käy Space Needlen huipulla ihastelemassa maisemia. 

 

Majoitus: Coast Bellevue Hotel


Päivä 4. Seattle–Mt. Rainier–Mr. St. Helens–Portland

Suuntaamme Seattlesta Mount Rainierin kansallispuistoon. Näemme jään peittämän, ja 4000 metriä korkean Mount Rainierin tulivuoren huipun. Jatkamme matkaa läheiselle St. Helensin vuoristolle Kelsoon, Columbia-joen varrelle. Illaksi saavumme ”ruusujen kaupunkiin”, Portlandiin.

 

Majoitus: Jupiter Hotel


Päivä 5. Portland–New Port–Oregon Dunes–Coos Bay

Siirtyessämme etelään pistäydymme majesteettisilla Oregon Dunes National Recreation Arean hiekkadyyneillä, joista osa nousee peräti 120 metrin korkeuteen. Matka jatkuu Coos Baylle, Oregonin osavaltion rannikolle. 

 

Majoitus: Red Lion Hotel Coos Bay


Päivä 6. Coos Bay–Redwood National Park–Eureka

Lähtö Coos Baylta. Ajamme pitkin upeaa Tyynenmeren rantaviivaa Redwood National Parkiin, missä voit ihailla kaunista ja salaperäistä punametsää. Saavumme illalla Eurekaan. 

 

Majoitus: Red Lion Hotel Eureka


Päivä 7. Eureka–Sonoma

Tänään lähdemme Eurekasta ja ohitamme kuvankauniin Mendocinon kylän. Alue on kuuluisa viiniviljelyksistään ja välimeren ilmastostaan. Täältä tuleekin moni maailman kuuluisimmista viinimerkeistä. 

 

Majoitus: Dry Creek Inn


Päivä 8. Sonoma–San Francisco

Ylitämme Golden Gate -sillan ja saavumme iloiseen San Franciscoon. Näe Union Square, Fisherman’s Wharf ja muita kaupungin kuuluisia nähtävyyksiä. Lukuisat kaupungin kukkulat, etenkin Twin Peaks, tarjoavat ainutlaatuiset näkymät alas San Franciscoon ja lahdelle. Seiso kukkulan laella ja ihaile kuinka sumu pyörii Golden Gate Bridgen ympärillä: ei ihme, että San Franciscoa kutsutaan usein Amerikan kauneimmaksi kaupungiksi!

 

Lähde nauttimaan raitiovaunuajelusta Fisherman´s Wharfin kaupunginosaan, jossa kannattaa tutustua paikallisiin meren herkkuihin, kuuluisaan hapanleipään ja Ghiradellin suklaaseen. Vaihtoehtoisesti voit myös kävellä satamaan katselemaan merileijonien ilonpitoa ja pelleilyä. Alcatrazin pahamaineinen vankilasaari on myös vierailun arvoinen. Saaren vankilassa pääset näkemään, missä Amerikan etsityimpiä rikollisia, kuten Al Caponea tai ”Machine Gun” Kellya pidettiin vangittuina. 


Majoitus: Hotel Carlton


Päivä 9. San Francisco

San Francisco tunnetaan oivana shoppailukaupunkina: lähde siis kiertämään kaupungin parhaita kauppoja! Kiertomatka päättyy San Franciscoon.


Hinnasto

Pacific Coast Explorer 2018
9 pv/8 yötä lähdöt: 2h-huoneessa
keskiviikko 20. kesäkuu 2018 keskiviikko 18. heinäkuu 2018 keskiviikko 8. elokuu 2018 keskiviikko 29. elokuu 2018 keskiviikko 26. syyskuu 2018 1 770 €

 

Hinnat per henkilö sisältäen: majoitukset (kts. hotellit matkaohjelmasta), kuljetukset ilmastoidulla ajoneuvolla, ohjelma kohteissa ja englanninkielisen oppaan palvelut, verot.

 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 850 €.

 

Hintojen sitovuus:

Hinnat sitoumuksetta. Valuuttakurssit tarkistetaan tarjous-/varaushetkellä.

 

Hintaan ei sisälly:
Lentoja Helsinki-Vancouver eikä San Francisco-Helsinki
Ruokailuja
Matkavakuutusta

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Vancouver & San Francisco-Helsinki lennot sekä lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

 

Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

Kuvaus

Kesto: 9 pv
Matkan hinta: alk. 1630 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta