Varaa online

Amerikanholidays.fi » Matkapaketit » Bussikiertomatkat » Rocky Mountain Frontiers

Rocky Mountain Frontiers

Matkaohjelma


Päivä 1. Denver

Tervetuloa Kalliovuorille! Matkaa lentokentältä omatoimisesti hotellille, jossa tapaat edustajamme ensi kertaa. 

 

Majoitus: Holiday Inn Denver - Cherry Creek


Päivä 2. Denver–Rocky Mountain National Park–Cheyenne

Aamulla lähdemme lyhyelle kaupunkikierrokselle Denveriin. Kierroksen jälkeen aloitamme nousun Kalliovuorten kansallispuistoon. Matkaamme pitkin Trail Ridge Road -tietä, joka on saanut korkeutensa ja upeiden maisemiensa takia lempinimen " highway to the sky". Matkan aikana ihailemme Kalliovuorten koko komeutta kaikista eri suunnista! Cheyennen kaupungissa pääsemme tutustumaan paremmin maan rautatiehistoriaan. Näemme vilaukselta vanhanajan vetureita, kuten Old Number 4004, joka tunnetaan myös nimellä " Big Boy Steam Engine".

 

Majoitus: Radisson Cheyenne


Päivä 3. Cheyenne–Mt. Rushmore National Memorial–Rapid City/Deadwood

Päivä alkaa vierailulla Fort Laramien etuvartioasemalla, jonka tehtävänä oli suojella Oregon Traililla iikkuvia siirtolaisia 1800-luvulla. Vierailun jälkeen siirrymme South Dakotan osavaltioon ja matkaamme maailmankuululle Mt. Rushmore National Memorial -muistomerkille. Vuoren seinämään kaiverretujen neljän presidentin kasvot ovat tuttu näky elokuvista! Yöpyminen Black Hills -vuoristolla.

 

Majoitus: First Gold Hotel


Päivä 4. Rapid City/Deadwood–Big Horn Mountains–Cody

Palaamme Wyomingin osavaltioon, ja nautimme näkymistä Big Horn Mountains -vuoristolle matkatessamme pohjoiseen kohti Codyn kaupupunkia. Pysähdymme Buffalo Billin historiallisessa keskuksessa ihastelemassa villin lännen esineistöä (sisäänpääsymaksu kuuluu matkan hintaan). Loppuiltaa vapaata aikaa.

 

Majoitus: Buffalo Bill Village - Cabins


Päivä 5. Cody–Yellowstone National Park

Lähdemme opastetulle kierrokselle Yellowstonen kansallispuiston mielenkiintoisimpiin osiin. Näemme suihkuavia kuumia lähteitä, vesiputouksia, villieläimiä ja kanjoneita. Päivän kohokohtia ovat reissut Yellowstonen järvelle, Old Faithful-geysirille, Mammothin kuumille lähteille, Yellowstone Canyonin valtaville vesiputouksille ja kauniiseen Haydenin laaksoon. Yöpyminen West Yellowstonella, Montanassa.

 

Majoitus: Brandin Iron Inn/ Arey Wolf Inn


Päivä 6. Yellowstone–Grand Teton National Park–Jackson Hole

Matkaamme upeiden lumihuippuisten vuorten läpi Grand Tetonin luonnonpuistoon. Vierailemme Snake River Overlookilla ja nautimme kauniista maisemista. Tämä upea preeria-alue on koti sadoille puhveleille ja hirville. Luonnonpuistosta matka jatkuu Jackson Holen laaksoon, jota pidetään Kalliovuorten "timanttina". Kävele hirvensarvista rakennetun holvikaaren alta matkallasi aitoon villin lännen saluunaan. Yöpyminen Jackson Holessa.

 

Majoitus: The Virginian Lodge


Päivä 7. Jackson Hole–Salt Lake City

Matkaamme kuvankauniin Idahon osavaltion eteläosan läpi mormooniosavaltio Utahin Salt Lake Cityyn. Näemme State Capitol -rakennuksen ja kuuluisan mormonitemppelin Temple Squarella. Illalla voit rentoutua ja herkutella vaikkapa yhdessä kaupungin upeista kattoterassiravintoloista (lisämaksusta).

 

Majoitus: Little America Hotel


Päivä 8. Salt Lake City–Arches National Park–Moab

Matkaamme etelään läpi Provon kohti Utahin Arches National Parkia. Kansallispuistossa näet maisemien upeat värikontrastit ja muodot. Yli 2000 luonnon kivikaarta ja satoja jättiläiskivimuodostelmia. Tämä punakivien ihmemaa hämmästyttää kävijänsä aina! 

 

Majoitus: Moab Valley InnPäivä 9. Moab–Canyonlands National Park–Moab

Tänään tutustumme Canyonlands National Parkiin ja sen monimuotoisiin kanjoneihin ja Colorado joen muovaamaan maastoon. Joet jakavat puiston neljään osaan; Island in the sky, Needles, Maze ja itse jokiin. Käymme suosituimmissa maisemakohteissa Island in the Sky -alueella. 

 

Majoitus: Moab Valley Inn


Päivä 10. Moab–Canyon de Chelly–Chinle

Saavumme Arizonan puolelle ja näemme satoja kaktuksia joka koossa, muodossa ja tyylissä. Päädymme Chinleen, joka on portti Canyon de Chelly National Monumentille. Monumentti sijaitsee Navajo heimon mailla, joka tunnetaan sen jyrkistä kanjoniseinistä täynnä satoja antiikin rauniota. 

 

Majoitus: Holiday Inn Canyon De Chelly


Päivä 11. Chinle–Gallup–Albuquerque

Lähdemme Chinlestä läpi Navajo reservaatin ja dramaattisten New Mexicon maisemien kohti Gallupia. Kaupunki ei ole paljoakaan muuttunut Route66 kulta-ajoista, ja täällä näetkin parhaimpia neonvalomainoksia mitä Route66 tarjoaa. Kävele Plazassa, illasta yhdessä kaupungin monista ravintoloista tai shoppaile uniikkeja tuliaisia kaupoista ja gallerioista.

 

Majoitus: Best Western Plus Rio Grande Inn


Päivä 12. Albuquerque–Santa Fe

Aamulla menemme Turquoise Trailille, kansallismaisemareitille, joka yhdistää Albuquerquen Santa Fehen. Upeat maisemat Sandia vuorille ja Cibola kansallismetsään. Santa Fe, maan vanhin pääkaupunki, sijaitsee Rocky Mountainsien jalanjuuressa. Santa Fe on historia- ja kulttuurimatkailijoiden mekka. Iltapäivä vapaata aikaa tutustua vaikkapa kuuluisiin taidegallerioihin.  

 

Majoitus: The Lodge st Santa Fe


Päivä 13. Santa Fe–Taos–Garden of the Gods–Colorado Springs

Matkaamme Santa Festä Taosiin seuraten Rio Granden mutkaista menoa läpi kanjonien ja punakalliokielekkeiden. Taos Valleyssä tutustumme ainoaan elävään alkuperäisasutukseen, Taos Puebloon, jonka sekä UNESCO että National Historic Landmark ovat tunnustaneet. Alkuperäisasutusta on ollut alueella jo yli 1000 vuoden ajan. Jätämme Taosin taaksemme ja jatkamme matkaa Colorado Springsiin. Pysähdymme matkalla valokuvauspaikalle Garden of the Godsilla.

 

Majoitus: Hyatt Place Colorado Springs/Garden of the Gods


Päivä 14. Colorado Springs–Denver

Paluu Denveriin, jossa voit vapaasti tutustua kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin omaan tahtiin. Tunnetuimpia ovat mm. U.S. Mint, Larimer Square, City Park ja 16th Street Pedestrian Mall. Kiertomatka päättyy Denverin lentokentälle.


Hinnasto

Rocky Mountain Frontiers
Lähdöt 2018 (14pv /13 yötä) 2h-huoneessa
lauantai 12. toukokuu 2018 2 080 €
lauantai 16. kesäkuu 2018 lauantai 14. heinäkuu 2018 lauantai 18. elokuu 2018 2 190 €
lauantai 1. syyskuu 2018 lauantai 8. syyskuu 2018 2 080 €

 

Hinnat per henkilö sisältäen: majoitukset, kuljetukset ilmastoiduilla ajoneuvoilla (wc), ohjelma kohteissa ja englanninkielisen oppaan palvelut, verot.

 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 840 €.

 

Hintaan ei sisälly:
Lentoja Helsinki-Denver-Helsinki
Ruokailuja
Matkavakuutusta

 

Hintojen sitovuus:

Hinnat sitoumuksetta. Valuuttakurssit tarkistetaan tarjous-/varaushetkellä.

 

Lento+hotelli -paketti
Kauttamme myös Helsinki-Denver-Helsinki lennot sekä lisämajoitukset ennen ja jälkeen matkan. 


Huom! Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua lähtöpäivää.

Kuvaus

Kesto: 14 pv
Matkan hinta: alk. 2110 €
Varauspyyntölomake

Reittikartta