Varaa online

Amerikanholidays.fi » Ryhmämatkat

Ryhmämatkat

Reykjavik 5 päivän malliohjelma

1. päivä

Iltapäivälento Helsingistä Islantiin

Tulokuljetus suomea puhuvan oppaan johdolla Siniselle Laguunille, jossa rentoudutaan lennon jälkeen. Uinti rosoisten laavalohkareiden keskellä sijaitsevassa Sinisessä Lag.. Lue lisää


Ryhmämatkat

American Holidaysin ryhmäosasto yhteistyössä Icelandairin kanssa suunnittelee ryhmällesi toiveidenne mukaisen ohjelman loma-, harrastus- tai opintomatkalle USA:han tai Islantiin. 

Islannissa kohtaat upean luonnon, ystävälliset islantilaiset ja tutut kolleegasi. Kun haluatte ladata johtoryhmäänne, myyntitiimiinne tai jälleenmyyjiinne uutta energiaa, kannattaa lähteä Islantiin. Islanti on erinomainen valinta tuotelanseerauksiin, kick-off tilaisuuksiin ja VIP-asiakastilaisuuksiin, jos haluatte tehdä lähtemättömän vaikutuksen. Pulahdus lämpimään veteen Sinisessä laguunissa piristää niin kehoa kuin mieltäkin. Islannin luonto tarjoaa useita virkistysmahdollisuuksia. Veneretkillä voi tarkkailla valaita tai tutustua kampasimpukkakalastukseen. Enemmän vauhtia kaipaavat voivat kokeilla mm. ratsastusta islanninhevosella tai superjeeppiajelua jäätiköllä. Islanti on inspiroiva kokemus vailla vertaa!

Ryhmämatkakohteena Amerikka on oivallinen, sillä vaihtoehtoja löytyy lukemattomia ryhmän tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaan.

Harrastematkalaisille suosittelemme esim. golf-matkoja Floridassa ja laskettelumatkoja Vermontissa. Opintomatkalaisille tarjoamme tutustumista USA:n suurimpaan viihde- ja ostoskeskukseen Mall of Americaan Minneapoliksessa tai Harvardiin ja MIT:ihin Bostonissa.

Kokousmatkalaisen keidas on Orlando, jossa on loistavat kokous- ja kongressitilat sekä runsaasti oheisohjelmaa. Kannuste- ja palkkiomatkaryhmille räätälöimme matkan yrityksen tavoitteiden ja budjetin mukaisesti olipa matkakohteena New York tai karjatila Pohjois-Dakotassa.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

American Holidays
puh. (020) 144 1805
fax (09) 612 3377
e-mail 
americanholidays@tsg.fi