Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Arizona » Phoenix

Phoenix

Pointe Hilton Tapatio Cliffs 4*

Hotelli kauniissa vuoristomaisemissa. Hotelli sijaitsee 9,5 km Castle-N-Coasters, 12 km Piestawa Peakista ja 20 km Camelback vuorilta. Alueella myös hyvät mahdollisuudet golfin pelaamiseen.


Hotelliyö:
180€ - 220€ /huone Valitse

Arizona Biltmore Resort and Spa 4*

Hotelli sijaitsee lähellä Arizonan Biltmore Country Clubia Keski-Phoenixin keskustassa. Matkaa lähimpään ostoskeskukseen Town and Country Shopping Center on 2 km ja 3,5 km Piestewa Peak Parkiin.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Phoenixin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Phoenixin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Phoenix matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Phoenix

Aavikon keskeltä kohoava suurkaupunki Phoenix ei jätä kylmäksi - kirjaimellisesti. Aurinko paistaa kaupungin yllä lähes ympäri vuoden, ja kesäisin lämpötilat nousevat reilusti yli hellelukemien. Karun kaunis aavikkokaupunki onkin erityisen tunnettu upeasta sijainnistaan - Phoenixia ympäröivät upeat luonnonpuistot ja vuoristoalueen houkuttelevat vuosittain tuhansia ihmisiä alueelleen vaeltamaan, ratsastamaan tai pyöräilemään. Kiehtovan sijaintinsa lisäksi itse kaupungissa on myös paljon nähtävää: onhan se yksi Yhdysvaltojen kymmenestä suurimmasta kaupungista ja Arizonan osavaltion pääkaupunki. Monet tulevatkin Phoenixiin nauttimaan kulttuurista, urheilusta, herkullisesta meksikolaisesta ruoasta ja aavikon keskelle rakennetuista vesipuistoista.

 

Myös Phoenixin kyljessä sijaitseva Scotsdalen kaupunki on mielenkiintoinen matkakohde. Scottsdale tunnetaan erityisen vilkkaana ja eläväisenä kaupunkina, jossa tapahtumia ja festivaaleja järjestetään läpi vuoden. Historiasta innostuneiden kannattaa vierailla Scottsdalen vanhassa kaupungissa, jossa voi yhä aistia villin lännen tunnelman. Phoenixista pääse helposti kiertämään myös muita Yhdysvaltojen mielenkiintoisimpia kolkkia. Suuntaa vaikkapa Grand Canyonin kansallispuistoon tai Kalifornian rannikolle.


Elämyksiä

1. Lähde golfaamaan Phoenixin upeille golfkentille

2. Vieraile luonnontieteellisessä puutarhassa ihailemassa aavikkokasveja

3. Tutustu alueen alkuperäisasukkaiden menneisyyteen Heard -museossa

4. Vietä iltapäivä Phoenixin eläintarhassa

5. Ihaile maisemia Camelback Mountainin huipulta