Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Colorado » Denver

Denver

Hyatt Regency Hotel 4*

Suuri korkea hotelli, joka sijaitsee Denverin sydämessä Coloradon Kongressikeskuksen vieressä. Hotelli sopii perheille ja kävelymatkan päässä on useita vierailukohteita kuten Paramouth Theater.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 772 €
Hotelliyö:
80€ - 120€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Denverin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Denverin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Denverin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

KuvagalleriaDenver

Ulkoilmaihmisten paratiisi

Kalliovuorten saartamassa Coloradon pääkaupungissa Denverissä aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Kulttuurin nälkäisten ja ulkoilmaihmisten suosikkikaupunki onkin erityisen tunnettu mukavasta ilmastostaan. Denverissä ihastuttaa rikas kulttuurielämä, urbaanit pikkuputiikit ja kahvilat, upea luonto ja tekemisen laaja tarjonta! Kaupunkilomaan on helppo yhdistää ulkoilma-aktiviteetteja: historiallisen kaupunkikierroksen jälkeen voi lähteä vaikkapa puolen tunnin ajomatkan päässä siintäville Kalliovuorille patikoimaan, kiipeilemään tai laskemaan koskea. Alueella on myös useita laskettelukeskuksia.

Denverissä parasta on juuri monipuolisuus. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Lower Downtownin historialliseen alueeseen, ja nauttia sen gallerioista ja ravintoloista. Denver on myös kuuluisa panimokaupunki – vierailun arvoisia panimoita löytyykin kaupungista useita!


Elämyksiä

1.    Tutustu Denverin ihastuttavaan kasvitieteelliseen puutarhaan
2.    Lähde tutkimaan kaupunkia ympäröiviä viinitiloja
3.    Laskettele Aspenin hiihtokeskuksessa
4.    Ihastu Kalliovuorten luontoon ja kansallispuistoihin
5.    Vieraile Denverin eläintarhassa