Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Florida » Clearwater Beach

Clearwater Beach

Marriott Suites On Sand Key 3*

Perheystävällinen hotelli kauniilla Sand Keyn saarella Meksikonlahdella Clearwaterissa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen spa-palveluita sekä lapsille oman aktiviteetti clubin.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Hilton Clearwater Beach Resort 4*

Ensimmäisen luokan hotelli ihanalla sijainnilla Clearwaterin valkohiekkaisella rannalla. Hotelli sopii hyvin pariskunnille ja perheille.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Sandpearl Resort 4*

Hotelli sijaitsee rannalla Clearwaterissa. 


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Clearwater Beachin rantalomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Clearwater Beachin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Clearwater Beachin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Clearwater Beach

Clearwater Beach on tunnettu merenrantakohde ja etenkin pohjoismaalaisten suosiossa. Alueen suosion syy löytyykin nopeasti – Clearwaterin rannat ovat upeita. Floridassa aurinko paistaa lähes ympäri vuoden ja rentoutuminen on helppo aloittaa valkealla hiekkarannalla. Clearwater Beachilla on myös kaikki tarvitsemasi palvelut. Alueella on monia hyvä tasoisia hotelleja ja majataloja. Kaupungin keskustassa pääset syömään hyvin, shoppailemaan ja nauttimaan vilkkaasta yöelämästä.

Clearwater Beachin ympäristössä on monia muita mielenkiintoisia rantakohteita, joten auton vuokraus on aina hyvä idea. Itse kaupungissa kiertely onnistuu helposti ilman autoakin.