Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Florida » Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Ocean Sky Hotel and Resort 3*

Tämä rantahotelli Galt Ocean Milen uimarannalla sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Fort Lauderdalen keskustasta.


Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Bahia Mar FLL Beach a DoubleTree by Hilton 3*

Sijaitsee Bahia Mar´n kuuluisassa huvivenesatamassa, tien toisella puolella on meri. Las Olaksen Bulevardille pääsee hotellista helposti vesitaksilla nauttimaan ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista.


Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Marriott Courtyard Ft Lauderdale 3*

Marriott Courtyard Fort Lauderdale sijaitsee rannalla, josta on upeat näkymät merelle ja kaupunkiin. Las Olas Bulevard,jossa parhaat ostosmahdollisuudet ja ravintolat, on aivan vieressä.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Atlantic Resort and Spa 4*

Atlantic Resort and Spa hotelli sijaitsee Floridan kultaisen rannikon sydämessä. Matkaa Bonnet House Museum & Gardeniin on vain 500 metriä. Täällä voit nauttia valkeasta hiekkarannasta tai kaupungin ostosmahdollisuuksista.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Fort Lauderdalen kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Floridan halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Fort Lauderdalen matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

Fort Lauderdale

Floridan Fort Lauderdalea kuulee usein kutsuttavan ”Floridan Venetsiaksi” lukuisten kanaaliensa vuoksi.

Kaunis kanavakaupunki nauttii auringonvaloa lähes koko vuoden ja onkin osin tämän vuoksi suosittu turistikohde. Kaupunki tarjoaa turistille kuitenkin myös muutakin tekemistä kuin rannalla makoilua: alueella on paljon valtavia ostoskeskuksia, teemapuistoja ja jännittäviä museoita. Floridalaisten ystävällisen asenteen huomaa saadessaan erinomaista palvelua!

Alueeseen pääsee tutustumaan parhaiten vuokraamalla auton: Fort Lauderdalen ympäristössä on useita hiekkarantoja ja mielenkiintoisia vierailukohteita. Evergladesin suoalue alligaattoreineen on myös vierailun arvoinen!


Elämyksiä

  1. Aisti Floridan vanhaa glamouria Bonnet House Museum and Gardensissa
  2. Vieraile Yhdysvaltojen kuudenneksi suurimmassa ostoskeskuksessa – Sawgrass Millsissä
  3. Seilaa risteilyaluksella Fort Lauderdalen kanavaa pitkin
  4. Näe kukkia, lintuja ja liskoja Hugh Taylor Birch State Parkissa
  5. Nauti Fort Lauderdalen rannoista