Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Florida » Key West

Key West

Key West Marriott Beachside 4*

Hotelli sijaitsee 4,5 km Smathers Beachiltä, 7 km sekä Key West akvaariosta että taidehistorian museosta ja 7,5 km Fort Zachary Taylor State puistosta.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Floridan kaupunkilomat, rantalomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Key Westin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Key Westin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Key West

Tunnettu Valta tie 1 kiemurtelee Yhdysvaltain itärannikon läpi aina Floridan Miamiin saakka. Miamista tie jatkaa matkaansa meren yli – kymmenien pikkusaarten läpi aina parhaiten tunnettuun Key Westiin saakka. Kapea ”Overseas Highway” on jo itsessään nähtävyys kiemurellessaan Florida Keysin saarten yli. Sitä pidetäänkin yhtenä maailmana kauneimpana autoreittinä. Saaristoon kuuluu 45 saarta, joita yhdistää 42 siltaa. Itäpuolella kimmeltää Atlantin valtameri ja lännessä Meksikonlahti upeine koralliriuttoineen.

Matkaa Miamista Key Westiin on noin 250 km. Maisemat ovat kuitenkin henkeäsalpaavan kauniit, joten aika ei varmasti tule pitkäksi. Matkan aikana kannattaakin pysähtyä useampaan kertaan – Florida Keysin saaret ovat tunnettuja ihanista rannoistaan, perinteisitä ruokapaikoistaan ja vilkkaasta merenalaisesta elämästään. Voit vaikkapa kokeilla uimista delfiinien kanssa! Ajomatkan lopuksi on hyvä idea majoittautua Key Westiin yöksi.

Key West on Florida Keysin saarista tunnetuin – sen pidemmälle etelään ei Yhdysvalloissa pääse. Key Westissa ihastuttavat suloiset pastellinväriset talot, lämmin ilmapiiri, saaren mielenkiintoinen historia ja herkullinen ruoka. Saaren kalaravintolat ovat erinomaisia. Key Westissa aika menee nopeitin auringosta nauttien, shoppaillen, ihastellen kaupungin arkkitehtuuria, snorklaten ja kokeillen muita vesiaktiviteeteista.