Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Florida » Miami

Miami

Mutiny Hotel 4*

Kaunis, brittiläis-siirtomaatyylinen hotelli, mukavalla paikalla Coconut Groovella Miamin eteläpuolella. Hotellilta on lyhyt matka lentokentälle.


Hotelliyö:
230€ - 270€ /huone Valitse

Doubletree Ocean Point Resort 3*

Rantahotelli Sunny Isles Beachissa pohjois-Miamissa tarjoaa huoneistoja, jotka on varusteltu keittiöllä. Hotellia lähellä Bal Harbourin kaupat ja Aventura ostoskeskusta.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Eden Roc Renaissance 4*

Eden Roc Renaissance Miami Beach on suuri hotelli, jonka yhdellä puolella on kanava ja toisella valtameri. Hotellista on vain 100 metrin matka pitkälle rannalle.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Grand Beach Hotel 4*

Miami Beachilla sijaitseva ensiluokkainen romanttinen rantahotelli, jossa on tilavat majoitustilat ja nykyajan mukavuudet.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Epic Hotel 4*

Tämä hotelli sijaitsee 24,5 km Sun Life stadionista, 1,5 km American Airlines areenasta ja 5 km "Papukaijaviidakosta". Hotelliin ovat tervetulleita myös asukkaiden lemmikkieläimet.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Floridan kaupunkilomat, rantalomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Miamin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Miamin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

Miami

"If Miami hasn't got it, they haven't invented it yet." - Vincent 'Vinnie' DeMarco, Miami Vice

Aurinkoista Miamia ollaan jo pitkään pidetty täydellisenä lomakohteena – aivan niin kuin se onkin. Kilometrien pituiset hiekkarannat, palmupuut ja miellyttävän lämmin sää houkuttelevat Miamiin vuodessa tuhansia lomailijoita. Miamissa yhdistyvät glamour-elämäntyyli ja latinalaiset rytmit: molempiin voi törmätä eri kaupunginosissa. Miamin naapurissa, Everglades –suoalueella, voi bongata luonnonvaraisia alligaattoreita. Se onkin yksi Miamin suosituimmista vierailukohteista!

Miami on tunnettu myös puhtaudestaan: kaupungin ilma on raikasta ja kadut ovat siistejä. Kaupungin vilkas yöelämä ja rajattomat shoppailumahdollisuudet ovat kuin piste i:n päälle. Miamin monipuolisuus ei voi muuta kuin ihastuttaa!


Elämyksiä

  1. Ota aurinkoa Miamin kuuluisimmalla rannalla - Miami Beachilla
  2. Golfaa yhdellä Miamin lukuisista golfkentistä
  3. Bongaa eläimiä Zoo Miamissa
  4. Vuokraa kajakki ja nauti päivästä Oleta River State Parkissa
  5. Tutustu ja ihastu Vizcaya Museum and Gardensiin