Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Georgia » Atlanta

Atlanta

Indigo Atlanta Midtown Hotel 3*

3-tähden boutique -hotelli. Sijaitsee lähellä Fox teatteria, 2 km Georgia Akvaariosta, 2 km Olympic Parkista ja 3 km Georgian Domesta.


Hotelliyö:
120€ - 160€ /huone Valitse

Sheraton Atlanta Hotel 4*

Palkittu design-hotelli Atlantan ydinkeskustan sydämessä. Sijaitsee lähellä vierailukohteita High Museum of Art at Georgia-Pacific Center ja Centennial Olympic Park. Lähistöllä ovat myös Coca Cola -maailma ja Georgian akvaario.


Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Grand Hyatt Atlanta 4*

Sijaitsee Buckheadissa lähellä Lennox Squaren ja Phippos Plazan ostosaluetta. Grand Hyatt Atlanta sijaitsee 400 m päässä Martan asemalta, mistä pääsee helposti Atlantan keskustaan ja paikkoihin kuten World of Coca-Cola Museum, Georgia Aquarium ja Zoo Atlanta.


Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Atlantan kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Atlantan halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Atlantan matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

Atlanta

Atlanta jaksaa yllättää aina uudelleen. Georgian osavaltion pääkaupunki tunnetaan erityisesti vuoden 1996 Olympialaisista ja Coca-Colan kotikaupunkina. Viime vuosina Atlanta on kuitenkin kasvanut kovaa vauhtia ja tekemistä löytyy nyt kaupungista entistä enemmän.

Voit vaikkapa lähteä ihastelemaan ihanan boheemia elämänmenoa Little Five Pointsin putiikki- ja ravintola-alueelle, shoppailla Buckheadsin isoissa tavarataloissa ja luksusliikkeissä, muistella Tuulen Viemää –elokuvan nostattamaa huumaa kuuluisan Fox Theatren edessä tai kokea palan etelän urheiluhurmosta kaupungin oman koripallo- tai pesäpallojoukkueen ottelussa! Valinnanvaraa on paljon!

Atlanta kutsutaan usein etelän ja pohjoisen sulatusuuniksi. Tunnelmaltaan Atlanta onkin vielä hyvin ”Southern”. Pohjoisesta muuttaneet massat ovat kuitenkin vuosien varrella vaikuttaneet kaupungin modernisoitumiseen, ja nykyään Atlantaa pidetäänkin yhtenä Yhdysvaltain jännittävimmistä kasvavista kaupungeista! 


Elämyksiä

  1. Tutustu Martin Luther King Jr:n elämään samannimisellä kansallishistoriallisella alueella
  2. Vieraile valtavassa Georgia Aquariumissa
  3. Vietä päivä Stone Mountain Parkissa
  4. Tutustu Coca-Colan synnyintarinaan kuuluisassa Coca-Cola museossa
  5. Nauti taiteesta High Museum of Artissa