Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Havaiji » Kauai

Kauai

Kauai Beach Resort 4*

Sijaitsee Kauain Eastern Coconut Coastilla. Merenrantakohde, josta näkymät merelle Kauain pisimmälle rannalle.


Hotelliyö:
180€ - 220€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Havaijin rantalomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Kauain halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Kauain matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Kauai

Kauain saarta pidetään Havaijin kauneimpana. ”The Garden Isle” tunnetaan parhaiten trooppisesta kasvillisuudestaan, ihanista hedelmä- ja sokeriruokoviljelmistään sekä upeista rannoistaan.

Kauailla sataa muita Havaijin saaria enemmän, joten kasvillisuus on villimpää ja runsaampaa. Saarella kasvaa muun muassa ananaksia, mangoja, banaaneja, papajoita ja avokadoja. Sateesta huolimatta Kauailla ei tarvitse palella – aurinko paistaa saarella lähi ympäri vuoden.

Kauailla on monia upeita rantoja, joista suosituin etelärannikolla on Poipu. Alueella on monia hotelleja. Kauailta löytyy myös mitä kauneimpia laguuneja, joissa voi nauttia luonnon rauhasta. Osa parhaimmista laguuneista löytyy Hanalein alueelta. Kauain kauneimpana paikkana pidetään usein Lumahain villiä rantaa.

Kauailla ei ole isoja kaupunkeja, mutta monissa kylissä on kuitenkin hyvä valikoima kauppoja ja erinomaisia ravintoloita. Kapaa ja Lihue ovat saaren isoimpia keskittymiä.