Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Havaiji » Maui

Maui

Aston Kaanapali Shore 3*

Kodikas hotelli Kaanapali Beachin rannalla.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Royal Lahaina Resort 4*

Tämä suosittu ja edullinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla suoraan mukavalla Kaanapelin rannalla. Hyvä kohde golfin pelaajille.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Havaijin rantalomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Mauin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Mauin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Maui

Mauin tunnetaan paikallisten keskuudessa ”laaksojen saarena”. Maui muodostuukin kahdesta saaresta, jotka aikoinaan maan kohotessa kasvoivat kiinni toisiinsa. Mauin kaunis luonto koostuu laaksoista, sademetsistä ja upeista rannoista. Saarella hyvä palvelu on taattu. Havaiji tunnetaan eriomaisesta ruoastaan, hyvistä hotelleistaan ja palveluistaan – kaikissa eri hintaluokissa. Saaren suurimmat keskittymät löytyvät Kahuluista ja Wailukusta. Matkailijoiden keskuudessa Kaanapalin alue on erityisessä suosiossa.

Maui on Havaijin toiseksi suosituin lomakohde. Monet yhdistävätkin lomaansa käynnin Oahun pääsaarella. Lento Mauilta Havaijin kuhisevaan pääkaupunkiin Honoluluun kestää vain noin 20 minuuttia. Ota kaikki irti Havaijin kauniista saarista ja vieraile sekä Mauilla että Oahulla!