Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Havaiji » Oahu

Oahu

Aqua Bamboo Waikiki 3*

Tasokas hotelli hyvin tunnetulla Kuhio kadulla, vain muutaman korttelin päässä maailmankuulusta Waikiki rannasta.


Hotelliyö:
180€ - 220€ /huone Valitse

Outrigger Reef Waikiki Beach Resort 4*

Neljän tähden hotelli upealla paikalla. Hotelli sijaitsee maailmankuululla Waikiki Beachin rannalla lähellä Kalakaua Avenue-ostoskatua.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Lotus Honolulu at Diamond Head 4*

Boutiquehotelli sijaitsee kauniilla paikalla Waikikin rauhallisessa osassa, jossa on pieni uimaranta. Lyhyt kävelymatka Waikiki Beachille.


Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Outrigger Waikiki On The Beach 4*

Sijaitsee Waikikin rannalla Honolulun sydämessä. Hotelli on tunnettu legendaarisesta Duke´s Canoe Club- ravintolastaan.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Havaijin rantalomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Oahun halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Oahun matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

Oahu

Kaunis Oahun saari on Havaijin saarista tunnetuin. Oahulla sijaitsee saariryhmän suurin kaupunki Honolulu, joka on erityisen suosittu lomakohde. Ihanat hiekkarannat houkuttelevat vuosittain tuhansia ihmisiä nauttimaan Havaijin lämmöstä.

Honolulussa on helppo viettää sekä ranta- että kaupunkilomaa. Rento tunnelma sekä iloiset ihmiset yhdistyvät Havaijin pääkaupungissa hyvään palveluun, erinomaisiin ravintoloihin, villiin yöelämään ja viihde-esityksiin. Honolulun tunnetuimmalla rannalla, Waikiki Beachilla, on helppo rentoutua ja aloittaa lomailu kunnolla.

Oahun saarella on myös muita vierailun arvoisia kohteita. Tuliperäisen saaren luonto on henkeäsalpaavan kaunista, ja Honolulun rantojen lisäksi saaren rannikolta löytyy myös hiljaisempia ranta-alueita. Suosittua tv-sarjaa ”Lost” kuvattiin Oahun syrjäisemmillä rannoilla.