Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Kalifornia » Los Angeles

Los Angeles

The Garland Hotel 3*

Holiday Inn Beverly Garland sijaitsee viihdeteollisuuden keskuksen sydämessä ja tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun Universal Studioille ja Citywalkille, jossa on lukuisia kauppoja ja ravintoloita.


Hotelliyö:
230€ - 270€ /huone Valitse

BW Plus Hollywood Hills 3*

Vain hetken kävelymatkan päässä Hollywoodin kuuluisalta Walk of Fameltä sekä muista nähtävyyksistä.


Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Erwin Hotel 3*

Hotelli sijaitsee rannalla lähellä Venice Beachia. Huoneista näköalat rannalle päin.


Hotelliyö:
300€ - 400€ /huone Valitse

Kimpton Hotel Palomar 4*

Hotelli sijaitsee Westwoodissa liiketoiminta-alueella, kahden korttelin päässä UCLA:n kampuksen sydämestä. Lyhyen matkan päässä 20th Century Fox Studioista.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Los Angelesin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Los Angelesin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Los Angelesin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

Los Angeles

"In Los Angeles, everyone is a star." - Denzel Washington

Aurinko paistaa aina megakaupunki Los Angelesissa. Yhdysvaltain toiseksi suurinta kaupunkia kutsutaan myös maailman viihdepääkaupungiksi eikä turhaan: Los Angelesissa ei tylsisty!

Dynaaminen kaupunki pursuaa kulttuuria, muotia ja musiikkia. Hollywood –kyltti siintää kaupungin yllä ja kukkuloilta voi bongailla luksustaloja. Hollywoodiin voikin tutustua paremmin vierailemalla elokuvastudioilla tai tekemällä legendaarisen kävelykierroksen Hollywood Boulevardilla. Kuuluisalla bulevardilla sijaitsee myös ”Hollywood Walk of Fame”, jolle elokuvatähdet ovat vuosien varrella painaneet käden- ja jalanjälkensä. Sunset Strip on legendaarinen kuuluisista klubeistaan. 

Los Angelesin ihanteellinen sijainti Tyynenmeren rannikolla antaa raikkaan vastakohdan kaupungin hälinälle. 60 kilometrin rantaviivan varrelta löytyy monia mielenkiintoisia kohteita: Santa Monica 5 kilometrin rantabulevardeineen, vilkas Venice Beach sekä Malibu Beach hulppeine asuntoineen.

Hyvä tietää:

  • Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä on yksi maailman suurimmista. Kenttä sijaitsee 25 km kaupungista lounaaseen. Hyvät yhteydet keskustaan.
  •  Tyylikkäitä, mutta hyvän hintaisia ravintoloita ovat esim. the Bistro du Soleil, the Spaghettini Grill & Jazz Club, Gordon Ramsay the London West Hollywood, Tengu – Westwood Village sekä the Spark Woodfire Grill Studio Cityssä.

 


Elämyksiä

1. Vietä kulttuuripäivä Getty Centerissä
2. Bongaa julkkiksia ja heidän talonsa Celebrity Homes –kierroksella
3. Kävele rinta pörhöllä Walk of Famella
4. Näe uutuusleffat aidossa Hollywood-teatterissa