Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Kalifornia » San Francisco

San Francisco

Kensington Park Hotel 3*

Tyylikkäästi sisustettu hotelli hyvällä paikalla sijaitsee Union Squarella San Franciscon sydämessä.


Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Abri Hotel 3*

Sijaitsee kahden korttelin päässä Union Squarelta. Hotellin esikuvana on ollut siirtomaatyylinen Thomas Jeffersonin kotitalo Virginiassa.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Handlery Union Square  4*

Sijaitsee Union Squaren ja teatterialueen sydämessä. Lähellä myös Academy of Art University ja San Francisco Museum of Modern Art.


Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Triton Hotel 3*

Sijaitsee San Franciscon sydämessä noin 300 metriä Union Squarelta ja 800 m Chinatownista. Hotelli pyrkii toiminnallaan ekologisuuteen.


Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Kalifornian kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida San Franciscon halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset San Francisco matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

San Francisco

"If you’re alive, you can’t be bored in San Francisco. If you’re not alive, San Francisco will bring you to life." - William Saroyan

Värikäs San Francisco sijaitsee Kaliforniassa San Franciscon niemimaan kärjessä. Vapaamielinen ja rento San Francisco on jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa: vanhanaikaiset kaapeliraitiovaunut huristelevat modernien businessrakennusten ohi. Kaupunki koostuu monista erilaisista kaupunginosista, joista tunnetuin lienee Chinatown. Se on maailman suurin kiinalaiskeskittymä Aasian ulkopuolella: autenttinen tunnelma ja aito kiinalainen ruoka on siis taattu!

Kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin lukeutuu Golden Gate -silta, jota pidetäänkin San Franciscon symbolina. Fisherman's Wharf on myös suosittu turistikohde: satama-alueella herkuttelet monilla merenelävillä. San Franciscon kahvilakulttuuri on oma lukunsa: muusikot ja taiteilijat ovat paikallisille tuttu näky! Jos entisaikoijen vankilaelämä kiinnostaa, voi satamasta helposti hypätä lauttaan ja matkata Alcatrazin vankilasaarelle.


Elämyksiä

1. Kohota kuntoasi lenkkeilemällä pystysuunnassa kiemurtelevilla kaduilla
2. Tutustu vaihtoehtokulttuureihin Haight-Ashburyn kaupunginosassa
3. Katso tulevaisuuteen - osta “fortune cookies” -keksejä Chinatownin värikkäistä pikkukaupoista
4. Hämmästele kuuluisien pakenijoiden rohkeutta Alcatrazin vankilassa
5. Keikaile Castron kaupunginosassa