Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » New England

New England

New England

Yhdysvaltojen koillisosassa sijaitseva Uusi-Englanti eli New England on ihastuttava matkakohde vuodenajasta riippumatta. Alueeseen kuuluu kuusi itärannikon osavaltiota: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island ja Vermont. Uudessa-Englannissa parasta onkin alueen raikkaat maisemat, kauniit pikkukaupungit ja historialliset nähtävyydet – voidaankin sanoa, että Yhdysvallat aloitti synnyintarinansa juuri Uuden-Englannin alueella. Nykyään Uusi-Englanti on Yhdysvaltojen tärkeintä aluetta lääketieteen, opetuksen ja teknologian saralla.

Monet suuntaavat matkan aluksi Massachusettsin pääkaupunkiin Bostoniin. Vilkaassa Bostonissa riittää nähtävää moneksi päiväksi. Noin tunnin ajomatkan päässä Bostonista odottaa Cape Codin upea niemimaa ihanine hiekkarantoineen, dyyneineen ja herttaisine rantakaupunkeineen. Connecticutissa ja Rhode Islandissa parasta ovat ihanat maisemat vaahterapuineen ja idyllisine kylineen. Maine, New Hampshire ja Vermont ovat kuuluisia puhtaasta luonnostaan. Täällä on ihanaa katsella mahtavia vuorijonoja, avaria laaksoja ja vehreitä kukkuloita. Erityisen suosittua aikaa vierailla Uudessa-Englannissa on syksyn ruska-aika, jolloin vaahteranlehdet vaihtavat värinsä punaiseen ja keltaiseen. Syksyisin alueella voi päästä myös seuraamaan joka vuotisia sadonkorjuujuhlintoja.

Vuokraamalla auton pääset parhaiten tutustumaan Uuden-Englannin kuuteen osavaltioon. Lähde tienpäälle ja ihastu värikkääseen Uuteen-Englantiin!