Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Louisiana » New Orleans

New Orleans

Hilton Garden Inn French Quarter 4*

Hotellista on upea näköalat kahdeksannesta kerroksesta, jossa sijaitsee myös hotellin ulkouima-allas.


Hotelliyö:
230€ - 270€ /huone Valitse

Monteleone Hotel 4*

Hotelli Monteleone sijaitsee kuuluisalla Royal Streetillä, New Orleansin ranskalaisen korttelin sydämessä, vain korttelin päässä Bourbon Streetiltä ja Canal Streetiltä.


Hotelliyö:
230€ - 270€ /huone Valitse

Hyatt French Quarter 4*

Historiallinen hotelli mahtavalla paikalla, ranskalaisen korttelin sydämessä, ainoastaan muutaman askeleen päässä Bourbon Streetiltä.


Hotelliyö:
180€ - 220€ /huone Valitse

Varaa kauttamme New Orleansin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida New Orleans halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset New Orleansin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

New Orleans

“New Orleans food is as delicious as the less criminal forms of sin.” ― Mark Twain

Mysteerinen New Orleans on kulttuurien sulatusuuni: kaupungin ranskalaisiin siirtomaajuuriin on jo kauan sitten sekoittunut vaikutteita kreolikulttuureista, voodoosta ja jazz-musiikista. New Orleansia pidetään usein jazzin syntysijana ja vielä tänä päivänäkin kaupungista löytyy monia mainioita jazz-klubeja. Vapaamielinen kaupunki houkuttelee myös värikkäällä ja vilkkaalla ranskalaisella kaupunginosallaan – täältä löytyy kauppoja, ravintoloita ja yökerhoja. Kaupunginosa on myös täydellinen paikka tutustua New Orleansin historiaan.

Jokiristeily siipiratasaluksella on pakko kokea New Orleansissa. Aluksella pääsee seilaamaan Mississippi –jokea ja tarjolla on monenlaisia kierroksia: alukselta voi bongata haikaroita, tanssia iltamyöhään tai tutustua jokilaakson historiallisiin plantaaseihin.


Elämyksiä

 

  1. Ihaile Garden Districtin arkkitehtuuria
  2. Tutustu New Orleansin jännittävään historiaan Backstreet Cultural –museossa
  3. Kiertele kaupungin sydämessä – Jackson Squarella
  4. Tee kummituskierros St. Louis Cemetery No. 1 – hautausmaalle
  5. Vieraile Mardi Gras Worldissa ja opi lisää kaupungin tunnetuimmasta karnevaalista