Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Washington » Seattle

Seattle

Hotel Five 3*

Persoonallinen Hotel Five sijaitsee hyvällä paikalla Seattlen keskustassa, kilometrin päässä Space Needlestä. Matkaa rannalle ja Chinatowniin vain 2 kilometriä.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 851 €
Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Alexis Hotel 4*

Keskeinen sijainti Seattlessa, lähellä Pike Place Marketia ja lyhyen kävelymatkan päässä Waterfrontilta.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 891 €
Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Mayflower Park Hotel 4*

Tämä savuton hotelli sijaitsee keskustassa alle kilometrin päässä Seattlen Akvaariosta, 400 metriä Moore teatterista ja 3 kilometriä tunnetusta maamerkistä Space Needle.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 891 €
Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Fairmont Olympic 5*

Fairmont Olympic Hotelli sijaitsee Seattlen sydämessä, kävelymatkan päässä nähtävyyksistä kuten Pike Place Marketista, Seattle Waterfrontista, Space Needlestä, museoista, teattereista, kaupoista ja nähtävyyksistä.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 950 €
Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Kimpton Hotel Vintage Seattle 4*

Hotelli sijaitsee Seattlen keskustassa lähellä monia kuuluisia nähtävyyksiä. Seattlen akvaarioon on 1,5 kilometrin matka ja maamerkki Space Needle on 2,5 kilometrin päässä.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 891 €
Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Seattlen kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Seattle halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Seattlen matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

KuvagalleriaSeattle

"Seattle tunnetaan myös nimellä smaragdikaupunki"

Seattle, luoteisrannikon suurin kaupunki Washingtonin osavaltiossa, on Icelandairin uusin matkakohde. Seattle on dynaaminen veden ja vuorten saartama metropoli, jolla on romanttinen sydän.

Kaupungissa asuu noin 600 000 asukasta, mutta koko metropolin alueen väkiluku on n. 3,3 miljoonaa. Seattle on kansainvälinen kaupunki, jossa on lämmin ja ystävällinen tunnelma. Keskustan eloisa viihde-elämä houkuttelee matkailijoita nauttimaan lomansa joka sekunnista.

Tee tutkimusmatka Seattlen vaikuttavampiin uusiin rakennuksiin ja museoihin. Uppoudu musiikin maailmaan Experience Music Projectissa tai vietä päivä Seattle Art Museumissa sekä Olympic Sculpture Parkissa. Seattlen tunnetuin maamerkki on Space Needle, joka rakennettiin Maailmannäyttelyä varten vuonna 1962. Tämän 184 metriä korkean tornin näköalatasanteelta on upeat 360-asteen panoraamanäkymä majesteettisille Olympic vuorille, Puget Soundille, Cascade Rangelle ja lumihuppuiselle Mount Rainierille. Selkeänä ja aurinkoisena päivänä tämä on todellakin unohtumaton näkymä.

Seattle on kaunis rannikkokaupunki. Järvet, lahdet, joet ja hurmaavat pienet saaret ympäröivät kaupunkia tarjoten matkailijoille upeat mahdollisuudet erilaisille risteilyille. Tunne suolainen merivesi ihollasi lyhyellä rannikkoristeilyllä tai valitse pitempi retki tutustuen paremmin läheisiin pieniin saariin. Mahtavat vuoret dominoivat Seattlen itäistä horisonttia luoden upeat puitteet monille ulkoilma-aktiviteeteille. Lähde vaeltamaan, telttaretkeilemään tai hiihtämään luonnon helmaan.

Seattlesta on lyhyt lauttamatka Kanadan puolelle Vancouveriin. Mikset vierailisi myös Oregonin Porlandissa, joka on vuonna 2008 nimetty USA:n vihreimmäksi kaupungiksi. Vuokraa auto ja ajele pitkin länsirannikkoa etelään aina San Franciscoon ja Los Angelesiin saakka.Faktaa Seattlesta:

Asukasluku: n. 578 700
Lentokenttä: Seattle Tacoma
Lentokentän sijainti: 21 km Seattlesta etelään  
Aikaero: - 10 tuntia
Sähkövirta: 110 V


Elämyksiä

1.    Nauti romanttinen illallinen Space Needlen huipussa
2.    Tee löytöjä valtavassa Pike Place Marketissa
3.    Haistele meri-ilmaa lauttamatkalla Waterfront Parkista
4.    Ihastu näyttelyihin Pacific Science Centerissä
5.    Ui musiikin maailmaan Experience Music Projectissa
6.    Vietä päivä urheillen ja kannustaen Key Arenalla
7.    Näe aito ja alkuperäinen Air Force One lentomuseossa
8.    Heittäydy luovaksi lasten museossa
9.    Vilkuta Lootas-merisaukolle Seattle Aquariumissa
10.  Maistele palkittuja paikallisia viinejä lähiseudun viinitiloilla